1

ofirgaon

New member
פשש... יפים=)

אבל תכלס לא אכפת לי איך נראה העיקר שעובד

or_k

New member
הם באים ככה???

ללא מעדים??? ונקווה שהם באמת יעבדו כמו שצריך. ונראה לי שתהיה בעיה, מכיוון שהמכשירים הם רק לאק"מ, יהיה בעיה במחלקת קשר לטפל בהם. למישהו יש תשובה לזה??? (חוץ מזה שילמדו אותם...)

מָשָקּ

New member
שוב אני אומר

יש בעיית תוכנה כרגע עובדים על זה אין לי וגם לו תשובה !

or_k

New member
זה לא המשטרה

זה כ-1000 נישאים שנתרמו לאק"מ בכל הארץ ע"י הסוכנות היהודית. המשטרה עצמה לא משתמשת בנישאים האלה.

../images/Emo13.gifחברים,מעט מידע וסדר בנושא המק"שי

1.מדור הנדסה וקשר במשטרת ישראל אחראים לתיפעול,לתיקונים ולתחזוקת המכשירים. 2.מכשירי הקשר נמצאים בימים אלה בצריבה במדור קשר.אין כל בעיות עם המכשיר,הוא חדש,מתקדם והדור הבא של משטרת ישראל(לשם שינוי האק"מ הקדים את המשטרה) 3.על המק"שים מוטבע הלוגו של הסוכנות היהודית וכיתובית המציינת שזו תרומה-שימרו עליהם וודאו שאינם "נישאבים" לתחנה. 4.כל המכשירים יגיעו עם מע"דים ונרתיקים.

מָשָקּ

New member
רפ"ק יודית שאלה חשובה

ביני לבינך הציוד ישאב לתחנה בלי שנרצה בכלל במיחוד ברחובות שהציוד נלקח מהתחנה יש איזה שהיא דרך למנוע זאת ? המב"ס שלי אמר לי שעשו איזה טריק ולשוטרים רגילים אין ביטוח על הניידות החדשות האם זה נכון ? תסבירי לנו יותר ועוד שאלה כמה כסף אק"מ קיבלו בתור תרומה ?

../images/Emo13.gifעוד מידע בנושא תרומת הסוכנות

1.ציוד זה ,בספק אם יישאב-א.אם יימצא בבקרות,שאינו במש"אז,הוא לא יהיה שם כלל. 2.יש בו סימון מיוחד,כתרומת הסוכנות. 3.מה שהנני צופה שיקרה ,לצערי הרב,הוא:שרמ"קמים שלא יעמדו על המישמר ועל שלהם,ישאבו מהם את המק"שים המשטרתיים. 4.ביטוח ניידות-במתכונת "אור ירוק"-אך ורק מתנדבים יוכלו לנהוג בהם.היעוד-למשימות בט"ש וביטחון,בדגש על המש"אז הקלאסי..נא להיות עם אצבע על הדופק!!! 5.התרומה כולה(שניתנת בחלקים עד סוף 2003 עומדת על 8 מליון דולר. 6.למי ששאל על הנתח של יחידתו במק"שים-שיפנה לרמ"קם לבדוק זאת.הפצתי טבלה מפורטת עד רמת תחנה. יודית

or_k

New member
שאלה לרפ"ק יודית

בניידות מזדה 323 של הסוכנות עם המספר האזרחי ירכיבו מכשירי קשר נייחים? אתמול במרחב ראיתי 3 ניידות עומדות, עם מערכת כריזה, אבל מכשיר קשר נייח לא מצאתי שם.

or-k ´ ב"אשכול" הקודם התיחסתי לנושא

המק"שים.ודאי תמצא שם את התשובה המתאימה.נא עיין ודפדף.

Elicoz17

New member
המכשירים הם

מסוג- Motorola XTS5000 Model II כיום אנו משתמשים ב- Motorola MTS2000 Model II כל הכבוד לסוכנות היהודית.

למעלה