1

avocumber

New member
1

סקר על משחקים ושעשועים עם מספרים, תוך כדי משחק "7 בום 9 טראח". בנושא כל אחד כותב מספר ובפנים עונה לסקר. 1. אוהבים מספרים? 2. אוהבים חשבון? 3. בודקים אם מספרי מכוניות/שטרות וכו' מתחלקים ב-9 או ב-11? (או אולי במספר אחר...) 4. אוהבים לפתור תרגילים? 5. אוהבים מתמטיקה? 6. אוהבים משחקים עם מספרים? אילו משחקים? 7. אוהבים סודוקו? 8. אוהבים משחקי פקק עם מספרי המכוניות שבסביבה? (כמו המשחק שצריך להגיע למאה בעזרת המספרים בלוחית הרישון ופעולות החשבון.) 9. יש לכם מספר מזל? מהו? 10. יש לו משמעות עבורכם? ולכפולות שלו? 11. מה עוד אתם אוהבים לעשות עם מספרים, אם בכלל? 12. בחרו מספר. 13. בחרו עוד מספר.

../images/Emo222.gif2 [?]

1. אוהבים מספרים? אממ.. כן. 2. אוהבים חשבון? כן. 3. בודקים אם מספרי מכוניות/שטרות וכו' מתחלקים ב-9 או ב-11? (או אולי במספר אחר...) לא
4. אוהבים לפתור תרגילים? לא. 5. אוהבים מתמטיקה? כן
6. אוהבים משחקים עם מספרים? אילו משחקים? לא יודעת :\ 7. אוהבים סודוקו? כן 8. אוהבים משחקי פקק עם מספרי המכוניות שבסביבה? (כמו המשחק שצריך להגיע למאה בעזרת המספרים בלוחית הרישון ופעולות החשבון.) לא יודעת, מעולם לא שיחקתי
9. יש לכם מספר מזל? מהו? כן. 9. 10. יש לו משמעות עבורכם? ולכפולות שלו? לא. 11. מה עוד אתם אוהבים לעשות עם מספרים, אם בכלל? לא יודעת
12. בחרו מספר. בחרתי[4] 13. בחרו עוד מספר. בחרתי.[8]

I R i T 94

New member
מתמטיקה ../images/Emo99.gif../images/Emo217.gif

הממ כן. לא הנבתי את הקטע של לבחור מספר >< אז שיהיה 2. 1. אוהבים מספרים?אהא. יש לי אובססיה >< 2. אוהבים חשבון?כן 3. בודקים אם מספרי מכוניות/שטרות וכו' מתחלקים ב-9 או ב-11? (או אולי במספר אחר...)לא 4. אוהבים לפתור תרגילים?כן 5. אוהבים מתמטיקה?כן 6. אוהבים משחקים עם מספרים? אילו משחקים?כן P: ראמיקוב~~~קלפים P: 7. אוהבים סודוקו? כן ^^ 8. אוהבים משחקי פקק עם מספרי המכוניות שבסביבה? (כמו המשחק שצריך להגיע למאה בעזרת המספרים בלוחית הרישון ופעולות החשבון.)כן
סבא שלי לימד אותי כשהייתי בחו"ל זה שווה XD 9. יש לכם מספר מזל? מהו?2. 10. יש לו משמעות עבורכם? ולכפולות שלו?כן, אני נולדתי בשני לינואר.. P: 11. מה עוד אתם אוהבים לעשות עם מספרים, אם בכלל?לזכור אותם. 12. בחרו מספר.2 13. בחרו עוד מספר.3

13

1. אוהבים מספרים? כן 2. אוהבים חשבון? תלוי 3. בודקים אם מספרי מכוניות/שטרות וכו' מתחלקים ב-9 או ב-11? (או אולי במספר אחר...): לפעמים 4. אוהבים לפתור תרגילים? לפעמים 5. אוהבים מתמטיקה? לפעמים 6. אוהבים משחקים עם מספרים? אילו משחקים? לא 7. אוהבים סודוקו? טיפה 8. אוהבים משחקי פקק עם מספרי המכוניות שבסביבה? (כמו המשחק שצריך להגיע למאה בעזרת המספרים בלוחית הרישון ופעולות החשבון.) אף פעם לא שמעתי על זה 9. יש לכם מספר מזל? מהו? 13 10. יש לו משמעות עבורכם? ולכפולות שלו? לא, זה התאריך של היומולדת שלי - ה13 ל-10 11. מה עוד אתם אוהבים לעשות עם מספרים, אם בכלל? לא יודעת... הרבה דברים בראש שלי הם לפי מספרים =\ 12. בחרו מספר. 13 13. בחרו עוד מספר.14 זה היה מוזר...

אנחנו ב-4, לא? ../images/Emo3.gif

1. אוהבים מספרים?
. זה עושה כאב ראש *מתמטיקה* 2. אוהבים חשבון?
3. בודקים אם מספרי מכוניות/שטרות וכו' מתחלקים ב-9 או ב-11? (או אולי במספר אחר...) לא
4. אוהבים לפתור תרגילים?
5. אוהבים מתמטיקה? חשבון ומתמטיקה זה אותו דבר, לא?.. בכל מקרה, לא.. 6. אוהבים משחקים עם מספרים? אילו משחקים? לא מכירה כ"כ הרבה.. 7. אוהבים סודוקו?
8. אוהבים משחקי פקק עם מספרי המכוניות שבסביבה? (כמו המשחק שצריך להגיע למאה בעזרת המספרים בלוחית הרישון ופעולות החשבון.) לא הבנתי 9. יש לכם מספר מזל? מהו?
9 10. יש לו משמעות עבורכם? ולכפולות שלו? כן, יש משמעות.. 11. מה עוד אתם אוהבים לעשות עם מספרים, אם בכלל? כלום.. 12. בחרו מספר. 10 13. בחרו עוד מספר. 766

עדן גפן

New member
5../images/Emo190.gif|פיס|

1. אוהבים מספרים?כן 2. אוהבים חשבון?לא 3. בודקים אם מספרי מכוניות/שטרות וכו' מתחלקים ב-9 או ב-11? (או אולי במספר אחר...) למה לי? חח 4. אוהבים לפתור תרגילים? לא 5. אוהבים מתמטיקה? לא 6. אוהבים משחקים עם מספרים? אילו משחקים? לא 7. אוהבים סודוקו? לא 8. אוהבים משחקי פקק עם מספרי המכוניות שבסביבה? (כמו המשחק שצריך להגיע למאה בעזרת המספרים בלוחית הרישון ופעולות החשבון.) לא 9. יש לכם מספר מזל? מהו? 9 10. יש לו משמעות עבורכם? ולכפולות שלו? חח לא 11. מה עוד אתם אוהבים לעשות עם מספרים, אם בכלל? כלמיני 12. בחרו מספר. 9 13. בחרו עוד מספר. 10

דנטל

New member
8, לא?

1. אוהבים מספרים? קצת 2. אוהבים חשבון? כן 3. בודקים אם מספרי מכוניות/שטרות וכו' מתחלקים ב-9 או ב-11? לפעמים בודקת מספרים של כרטיסיות באוטובוס ואת המספרים שיש על כפיות הפלסטיק הקטנות בחנויות גלידה. 4. אוהבים לפתור תרגילים? לפעמים 5. אוהבים מתמטיקה? כן 6. אוהבים משחקים עם מספרים? אילו משחקים? של קלפים 7. אוהבים סודוקו? כן 8. אוהבים משחקי פקק עם מספרי המכוניות שבסביבה? לא 9. יש לכם מספר מזל? מהו? אמור להיות 9 10. יש לו משמעות עבורכם? ולכפולות שלו? לא, אני בקטע של 4 דווקא 11. מה עוד אתם אוהבים לעשות עם מספרים, אם בכלל? לא הרבה דברים 12. בחרו מספר. 4 13. בחרו עוד מספר. 9

10?

1. אוהבים מספרים? הומ לע 2. אוהבים חשבון? ממש לע 3. בודקים אם מספרי מכוניות/שטרות וכו' מתחלקים ב-9 או ב-11? (או אולי במספר אחר...) הומ 4. אוהבים לפתור תרגילים? לע 5. אוהבים מתמטיקה? לעעעע 6. אוהבים משחקים עם מספרים? אילו משחקים? לע לע לע 7. אוהבים סודוקו? לע 8. אוהבים משחקי פקק עם מספרי המכוניות שבסביבה? (כמו המשחק שצריך להגיע למאה בעזרת המספרים בלוחית הרישון ופעולות החשבון.) לא
9. יש לכם מספר מזל? מהו? לע 10. יש לו משמעות עבורכם? ולכפולות שלו? -- 11. מה עוד אתם אוהבים לעשות עם מספרים, אם בכלל? לע אוהבת .. אלא אם כן מביאים לי כסף אז לספור אותו
12. בחרו מספר. 6 13. בחרו עוד מספר. 3

אספיר85

New member
11../images/Emo54.gif

1. אוהבים מספרים? לא ממש 2. אוהבים חשבון? לא ממש 3. בודקים אם מספרי מכוניות/שטרות וכו' מתחלקים ב-9 או ב-11? (או אולי במספר אחר...) לא 4. אוהבים לפתור תרגילים? כשאני מצליחה בהם כן 5. אוהבים מתמטיקה? כנל 6. אוהבים משחקים עם מספרים? אילו משחקים? לא ממש 7. אוהבים סודוקו? לא 8. אוהבים משחקי פקק עם מספרי המכוניות שבסביבה? (כמו המשחק שצריך להגיע למאה בעזרת המספרים בלוחית הרישון ופעולות החשבון.) לא מכירה 9. יש לכם מספר מזל? מהו? לא 10. יש לו משמעות עבורכם? ולכפולות שלו? 11. מה עוד אתם אוהבים לעשות עם מספרים, אם בכלל? להחליט החלטות כשאני שואלת אנשים אחרים לבחור מספר. 12. בחרו מספר. 7 13. בחרו עוד מספר. 10

Miss Menta

New member
../images/Emo115.gif 8.

1. אוהבים מספרים? לא ממש, מזכיר לי את המורה למתמטיקה שלי וזה עושה לי רע. 2. אוהבים חשבון? ממש לא. 3. בודקים אם מספרי מכוניות/שטרות וכו' מתחלקים ב-9 או ב-11? (או אולי במספר אחר...) לא. 4. אוהבים לפתור תרגילים? רק משוואות. 5. אוהבים מתמטיקה? לא. 6. אוהבים משחקים עם מספרים? אילו משחקים? לא. 7. אוהבים סודוקו? אף פעם לא הבנתי את המשחק הזה. 8. אוהבים משחקי פקק עם מספרי המכוניות שבסביבה? (כמו המשחק שצריך להגיע למאה בעזרת המספרים בלוחית הרישון ופעולות החשבון.) לא. 9. יש לכם מספר מזל? מהו? 8. 10. יש לו משמעות עבורכם? ולכפולות שלו? בעקרון אני מעדיפה מספרים זוגיים. הרגל כזה. 11. מה עוד אתם אוהבים לעשות עם מספרים, אם בכלל? כלום. 12. בחרו מספר. 2. 13. בחרו עוד מספר. 12.

315

1. אוהבים מספרים? מאוד 2. אוהבים חשבון? מאוד 3. בודקים אם מספרי מכוניות/שטרות וכו' מתחלקים ב-9 או ב-11? (או אולי במספר אחר...) לפעמים 4. אוהבים לפתור תרגילים? כן 5. אוהבים מתמטיקה? כן 6. אוהבים משחקים עם מספרים? אילו משחקים? מה שבא 7. אוהבים סודוקו? כן 8. אוהבים משחקי פקק עם מספרי המכוניות שבסביבה? (כמו המשחק שצריך להגיע למאה בעזרת המספרים בלוחית הרישון ופעולות החשבון.) לא מכירה 9. יש לכם מספר מזל? מהו? 315 10. יש לו משמעות עבורכם? ולכפולות שלו? לכפולות לא, אבל בגלל שנולדתי ב-31 למאי (315) בשעה שלוש ורבע (315) זה המספר 11. מה עוד אתם אוהבים לעשות עם מספרים, אם בכלל? לחפש מספרים בציורים 12. בחרו מספר. 315 13. בחרו עוד מספר.4200

mafakit

New member
../images/Emo190.gif666../images/Emo6.gif|אלפקה|../images/Emo218.gif

1. אוהבים מספרים? בערך.. 2. אוהבים חשבון? ככה.. 3. בודקים אם מספרי מכוניות/שטרות וכו' מתחלקים ב-9 או ב-11? (או אולי במספר אחר...) לא 4. אוהבים לפתור תרגילים? כל עוד זה 1+1 אז כן
5. אוהבים מתמטיקה?מסתדרת עם זה 6. אוהבים משחקים עם מספרים? אילו משחקים? המ.. לא יודעת.. קלפים..? XDD 7. אוהבים סודוקו? לא 8. אוהבים משחקי פקק עם מספרי המכוניות שבסביבה? (כמו המשחק שצריך להגיע למאה בעזרת המספרים בלוחית הרישון ופעולות החשבון.)המ.. יש לי משו.. אבל זה לא משחק.. אני פשוט רושמת את כל המכוניות ששלושת המספרים שלהן באמצא יוצרים מספר פילנדרומי [333 או 191 וכאלה..] יש לי רשימה דיי ארוכה
9. יש לכם מספר מזל? מהו?לא 10. יש לו משמעות עבורכם? ולכפולות שלו?לא 11. מה עוד אתם אוהבים לעשות עם מספרים, אם בכלל?לספור..? 12. בחרו מספר.7 13. בחרו עוד מספר.3

MushrooMush

New member
11

1. אוהבים מספרים?לא 2. אוהבים חשבון?אולי 3. בודקים אם מספרי מכוניות/שטרות וכו' מתחלקים ב-9 או ב-11?חח לא (או אולי במספר אחר...) 4. אוהבים לפתור תרגילים?אם זה עוזר במיחבן כה 5. אוהבים מתמטיקה?לא שונאת 6. אוהבים משחקים עם מספרים? אילו משחקים?אממ אממ 7. אוהבים סודוקו?אהבתי 8. אוהבים משחקי פקק עם מספרי המכוניות שבסביבה?לא מכירה (כמו המשחק שצריך להגיע למאה בעזרת המספרים בלוחית הרישון ופעולות החשבון.) 9. יש לכם מספר מזל? מהו?לא דעת 10. יש לו משמעות עבורכם? ולכפולות שלו? 11. מה עוד אתם אוהבים לעשות עם מספרים, אם בכלל?כסף :O$ 12. בחרו מספר.2 13. בחרו עוד מספר.3

anna the best

New member
6

1. אוהבים מספרים? ככה ככה 2. אוהבים חשבון? נחמד 3. בודקים אם מספרי מכוניות/שטרות וכו' מתחלקים ב-9 או ב-11? (או אולי במספר אחר...) אמממ...
לא כל כך... 4. אוהבים לפתור תרגילים? בזמני החופשי? אתה רציני? 5. אוהבים מתמטיקה? מקצוע נסבל. 6. אוהבים משחקים עם מספרים? אילו משחקים? מונופול 7. אוהבים סודוקו? כה 8. אוהבים משחקי פקק עם מספרי המכוניות שבסביבה? (כמו המשחק שצריך להגיע למאה בעזרת המספרים בלוחית הרישון ופעולות החשבון.) לא מכירה. 9. יש לכם מספר מזל? מהו? 4 10. יש לו משמעות עבורכם? ולכפולות שלו? לא ולא . מה עוד אתם אוהבים לעשות עם מספרים, אם בכלל? להקליד מספר ענק במחשבון ואז להוריד ולהוסיף הרבה 2222222222....., עד שאני מגיעה הכי קרוב לאפס. . בחרו מספר. 7 13. בחרו עוד מספר. 8

למעלה