1

madrigal

New member
ולקינוח

בלי קשר (כלב אחרי כביסה)

Mother Man

New member
פשששש

אחי שיחקת אותה עם המערכת אני ברגע שאני חוזר הבייתה היום בלילה אני אעלה תמונות של המערכת שלי

Mother Man

New member
המממ אז ככה

מערכת מאפקס ונוס כחולה סנר רמו מאסטר טאץ´ 14 נפח 5 בנזונה!! דאבל פדל איירון קוברה פאוור גלייד מהחדשים השחורים לא הישנים והבעע קאובל lp ridge rider מצילות: קראשים Zildjian K Custom 16 18 ריידים Paiste Visions Power Ride 22 Zildjian K Heavy Ride 20 למכירה! ספלאש איי קאסטום 8 סדוקה וגם פייסט אלפה 12 לקחתי מידידה לזמן מה Sabian Max Stax Signature Mike Portnoy: China Kang 12 Crash hh 14 מי שלא הבין את המקס סטאקס אז אני אסביר לו היהט Sabian Hand Hammered Fusion 14

Mother Man

New member
הממ אמרתי שאני אעלה תמונות בלילה../images/Emo9.gif

לא את הרשימה של הציוד. אלא אם כן אתה לא רוצה שאני אעלה? : )

madrigal

New member
Mother Man אכלה טס

יש לך היי הט מדהים אני מכיר אותו וכמובן סחה על הMAX STAX 12 תשמור עליה אין בארץ הא (מאיםה מUSA?)תעלה תמונות זה תמיד טוב

Mother Man

New member
תתפלא

תתפלא אחי קניתי בד´´ר דראם לפני פול זמןןןןןןןן ויש במרום אם אתה רוצה אחשלי יש להם בכיף היהט כן אני גם מת עליו!! בכל מקרה אני רוצה כבר להפתר מהקיי שלי שמישו יקנה אותה כבר אני רוצה צ´ינה אוריאנטל או איסטנבול או אם אפשר סביאן גם יהיה טוב. תמונות כמו שאמרתי אני אעלה יותר מאוחר אני לא בבית כרגע

Mother Man

New member
ואללה אחי אין לי מושג

אני פשוט עשיתי טרייד הבאתי ת´דאבל פדל הישן שלי הוספתי 800 שקל ולקחתי סטאקס עם סטנד והכל זה היה דיי מזמןןן אני מניח שעולה 1300-1400 יקר יקר.

למעלה