1. zig מבקש ממני למטה

• פותח הנושא ursus
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.

ursus

New member
1. zig מבקש ממני למטה

1. zig מבקש ממני למטה

לפרט למה אני חושב שנסד``ק 2900 אפשרי. אזי: כשמניה או סחורה חוזרים לעבור טריטוריה מלאה בהתנגדויות כפי שנוצרו בנסד``ק בין 2200 ל 2900 בעליות הנסיון שלי אומר שיש שתי צורות לעבור את הקטע - א. נסיעה הלוך ושוב בין כל תמיכה והתנגדות או ב. ירידה לתמיכה הראשונה חזרה להתנגדות הראשונה ולאחר מכן ירידה מסיבית לתמיכה האחרונה ואז עליה להתנגדות הראשונה ומכאן עוד פעם ירידה יחסית מהירה שהפעם פורצת את כל המחסום לעבר התמיכה ארוכת טוח הבאה.

ursus

New member
2. מאחר וקיימים כל מיני

2. מאחר וקיימים כל מיני

1. zig מבקש ממני למטה לפרט למה אני חושב שנסד``ק 2900 אפשרי. אזי: כשמניה או סחורה חוזרים לעבור טריטוריה מלאה בהתנגדויות כפי שנוצרו בנסד``ק בין 2200 ל 2900 בעליות הנסיון שלי אומר שיש שתי צורות לעבור את הקטע - א. נסיעה הלוך ושוב בין כל תמיכה והתנגדות או ב. ירידה לתמיכה הראשונה חזרה להתנגדות הראשונה ולאחר מכן ירידה מסיבית לתמיכה האחרונה ואז עליה להתנגדות הראשונה ומכאן עוד פעם ירידה יחסית מהירה שהפעם פורצת את כל המחסום לעבר התמיכה ארוכת טוח הבאה.
נתונים ``פסיכולוגיים`` - פוט/קול A/D דו``ח הINVESTORS INTELLIGENCE` דו``ח מצבם של המשקיעים הקטנים, קניות חברי ה-NYSE וכהנה וכהנה שאומרים שמגמת השוק לטוח 2 עד 4 חודשים צריכה להשתנות חשבתי שמאחר ולדעתי הנסד``ק התנהל כמתואר ב- ב. דלעיל שחזרה ל 2900 עד 3000 סבירה. זאת למרות שאין לי כ``כ קורלציה עם ה-NDX והייתי יותר מרוצה אילו הסו``פ היה סוף סוף נוגע לפחות בסביבות ה 1200. אבל.....

ursus

New member
3. אבל ...

3. אבל ...

2. מאחר וקיימים כל מיני נתונים ``פסיכולוגיים`` - פוט/קול A/D דו``ח הINVESTORS INTELLIGENCE` דו``ח מצבם של המשקיעים הקטנים, קניות חברי ה-NYSE וכהנה וכהנה שאומרים שמגמת השוק לטוח 2 עד 4 חודשים צריכה להשתנות חשבתי שמאחר ולדעתי הנסד``ק התנהל כמתואר ב- ב. דלעיל שחזרה ל 2900 עד 3000 סבירה. זאת למרות שאין לי כ``כ קורלציה עם ה-NDX והייתי יותר מרוצה אילו הסו``פ היה סוף סוף נוגע לפחות בסביבות ה 1200. אבל.....
מאד יתכן שהמסורס תקע בגלגלים עוד נתון פסיכולוגי מאד מהותי והוא התגובה למה שנראית כהורדת ריבית תוך כדי פניקה שיתכן שמקורה בסיפור כדוגמת ה-LTCM ב-98. נכון שבשוק יש גם את תיאוריית ``המסורס מראה ל-W מהיכן משתין הכלב`` אבל מצד שני יש את תחנות הכוח פושטות הרגל (בכח) בקליפורניה ולראיה מה שקרה למניות הבנקים ביום שישי...אז צריך גם להביא את כל זה בחשבון המרכיב הפסיכולוגי...ובנוסף....

ursus

New member
ובנוסף...

ובנוסף...

3. אבל ... מאד יתכן שהמסורס תקע בגלגלים עוד נתון פסיכולוגי מאד מהותי והוא התגובה למה שנראית כהורדת ריבית תוך כדי פניקה שיתכן שמקורה בסיפור כדוגמת ה-LTCM ב-98. נכון שבשוק יש גם את תיאוריית ``המסורס מראה ל-W מהיכן משתין הכלב`` אבל מצד שני יש את תחנות הכוח פושטות הרגל (בכח) בקליפורניה ולראיה מה שקרה למניות הבנקים ביום שישי...אז צריך גם להביא את כל זה בחשבון המרכיב הפסיכולוגי...ובנוסף....
צריך לקחת בחשבון שכל מי שחושב שהמסורס עסק בבנקאות מרכזית בצורה נפשעת חושב גם שהוא יוריד ריביות על מנת למנוע ירידות בשוק המניות (ונא לשים לב - לא הדאו לא הסו``פ ולא כל שכן מדדי המניות הקטנות ה- UTIES או ה-TRANSPORTATION או מצב התעסוקה או ה-CPI מצדיקים הורדת ריבית כרגע) חושב גם שהבועה תמשיך להפליץ אויר בקצב ותתרוקן לחלוטין למרות הורדות ריבית דרסטיות. אם...

ursus

New member
5. אם...

5. אם...

ובנוסף... צריך לקחת בחשבון שכל מי שחושב שהמסורס עסק בבנקאות מרכזית בצורה נפשעת חושב גם שהוא יוריד ריביות על מנת למנוע ירידות בשוק המניות (ונא לשים לב - לא הדאו לא הסו``פ ולא כל שכן מדדי המניות הקטנות ה- UTIES או ה-TRANSPORTATION או מצב התעסוקה או ה-CPI מצדיקים הורדת ריבית כרגע) חושב גם שהבועה תמשיך להפליץ אויר בקצב ותתרוקן לחלוטין למרות הורדות ריבית דרסטיות. אם...
הגענו לארץ הנכספת הזו עכשיו עם הורדת הריבית הראשונה או אם נגיע אליה עם עוד מספר הורדות ריבית זו שאלת ה-64,000 דולר... אני חושב שסביר להניח שזה יקרח יותר מהורדת ריבית אחת. ואם עוד פסיכולוגיה הרי שביצי ברזל כהן הופיעה בטלויזיה ביום שישי ועוד פעם קשקשה על יעדי דאו וסו``פ אי שם למעלה (אפילו אמרה לקנות בנקים למכור אנרגיה) אבל הפעם שמה סייג ואמרה שאולי תהיה אינפלציה (קראתם את זה פה קודם) אבל החשוב ביותר - לא שהיא אמרה זאת בשעת הופעתה בקופסא - זו ההודעה שלה לSEC שהיא מוכרת מניות גולדמן (כן אני יודע היא צריכה לקנות ספה חדשה). אבל כדור הבדולח שלי מסרב לומר לי את העתיד הבוקר ואומר שעדיף לצאת מהמשרד ולטייל עם הכלב בים...ט.ל.ח.

rubens8

New member
אורסוס היה יווני??........לפי הסגנון??למה ההתפלספות?

אורסוס היה יווני??........לפי הסגנון??למה ההתפלספות?

5. אם... הגענו לארץ הנכספת הזו עכשיו עם הורדת הריבית הראשונה או אם נגיע אליה עם עוד מספר הורדות ריבית זו שאלת ה-64,000 דולר... אני חושב שסביר להניח שזה יקרח יותר מהורדת ריבית אחת. ואם עוד פסיכולוגיה הרי שביצי ברזל כהן הופיעה בטלויזיה ביום שישי ועוד פעם קשקשה על יעדי דאו וסו``פ אי שם למעלה (אפילו אמרה לקנות בנקים למכור אנרגיה) אבל הפעם שמה סייג ואמרה שאולי תהיה אינפלציה (קראתם את זה פה קודם) אבל החשוב ביותר - לא שהיא אמרה זאת בשעת הופעתה בקופסא - זו ההודעה שלה לSEC שהיא מוכרת מניות גולדמן (כן אני יודע היא צריכה לקנות ספה חדשה). אבל כדור הבדולח שלי מסרב לומר לי את העתיד הבוקר ואומר שעדיף לצאת מהמשרד ולטייל עם הכלב בים...ט.ל.ח.
כל הזמן

מצב
הנושא נעול.
למעלה