1 WAY JSA

3 שרונית

New member
היי מקס, התחלתי עכשיו

יש לי בקבוק, עיפרון, מפתח זהב, מפתח אדום, מספרים וחבל , מסמר ופרח.. מה לגבי הפסנתר??? מה לנגן? ומה הקוד לארון??

ilanama1

New member
היי גם אני משחקת

עם המסמר על צד מיד בפסנתר יש מפתח כחול

eti911

New member
או קיי מצאתי אותם. פתחתי

את הארון ומצאתי חומץ וסודה.. מה עושים?

ilanama1

New member
תשברי את הוונטה למעלה עם המסמר

קודם מלאי מים בבקבוק ברגע ששברת את הוונטה תפרוץ אש כבי עם המים בבקבוק ושם יש מספרים ומפתח אדום

ilanama1

New member
עם המספרים גיזרי פרח אדום

וגם את העפרון גיזרי עם המספרים הכניסי את הקוד לכספת ושם יש לך מחשבון שצריכים להכניס את הקוד שרשום לך על הריצפה ואז את מקבלת דף רישום כיצד להכין פצצה מכל מה שיש לך קודם צריכים להכניס את הקוד למקום בארון ואת הרמז לקוד יש לך על הלוח אצל כל אחד זה אחרת אצלי זה היה 72924 שחקתי כמה פעמים וכל פעם הקוד היה שונה הקוד מורכב גם מהשעה בשעון בלי הדקות

eti911

New member
איזה קוד להכניס לכספת?

זה שעל הריצפה? אני בקושי רואה אותו, והכספת לא נפתחת..

ilanama1

New member
הקוד לכספת הוא מורכב וצריך לעשות

תרגיל חשבוני מה שכתוב על הלוח והשעה בשעון בלי הדקות תאריך שנה ואז מקבלים את הקוד לכל אחד זה אחרת לי היו כל משחק קודים אחרים פעם היה 20381 פעם שניה 58448 ופעם שלישית 72923 אולי אחד מהם יתאים במקרה אחרת צריך לעשות חישוב והקוד על הריצפה הוא 6503 או 6593

eti911

New member
טוב, הרמתי ידיים..

לא הצלחתי, אני גרועה בחשבון..( פשוט יוצא לי שבר עשרוני ארוך..) תודה בכל מקרה..

eti911

New member
אף אחד לא מתאים.

כשאני מקישה את הקוד- מופיעה לי נורה לשניה. (ואני מנסה ללחוץ עליה). לא קורה כלום...

eti911

New member
על הלוח כתוב לי:

2.21 , ותרגיל 19abc חלקי 10000 + (ac) בריבוע למטה כתוב x= y/2 התאריך היום: 21 שנה: 07 או 2007 (ניסיתי את שניהם) שעה: 18

eti911

New member
הי, צריך לגרד את

הריצפה עם המסמר ליד הפרח, איפה שיש חריץ, יש שם קוד

אהלן,אני זקוקה לעזרה

ראשית,לא מצאתי עפרון אני מצרפת שתי תמונות באחת אני לא רואה טוב את המספר על הרצפה ,אולי מישהו מכם יצליח.ובשניה החשבון על הלוח שאני לא מצליחה לפענח אותו. תודה

למעלה