1/5/2007

MxIxAx

New member
חג שמח לכולכם

בקרוב עוד הרבה תמונות ממצלמה אחרת, להורדה בסולסיק בנרוס יניר, כל הכבוד

Peter MFM

New member
חולצות אדומות

זה השטיק של המונוטוניקס איזה חצי שנה כבר

Ready To Fight

New member
אני מציע לכל הצלמים

טטשטשו תמונות של אנשים בהפגנות. אתה רואה שם את הצלם של המשטרה בתמונות? אל תעשה בשבילו את העבודה.

MxIxAx

New member
כבר לקחו ת"ז, כבר לקחו תמונות

מה כבר יעשו לנו הלאה מפה

Ready To Fight

New member
קודם כל

תבין שיש אנשים שלא רוצים שיקחו את התמונות שלהם, לא בהפגנות ולא בהופעות. חבל שאנשים נותנים למשטרה לצלם אותם בקלות וחיים באשליה שהם גרים באיזו "דמוקרטיה" והמשטרה לא אוספת מידע ועושה מאגר נתונים על אנשים שלא מסכימים עם השיטה, לא חשוב באיזה נקודה. אבל עדיין הצילום של המשטרה לא תמיד מספיק להם (בשביל להרשיע אנשים שנעצרים, בשביל לשים פרצוף לשם וכ"ו). אתה עוזר להם בעבודה גם כי במקום לשבת על אלפי שעות של חומר גלם מהפגנות הם יכולים פשוט לעשות חיפוש בגוגל ולמצוא את הפרצופים שהם מחפשים. ותבין שאם היה קורה משהו (לא חוקי) אתמול והם היו צריכים לחפש את האנשים שעשו את זה או להביא ראיות על אנשים שנעצרו, הם פשוט היו מחרימים לך את המצלמה עם כל התמונות שלך. קיצר זה לא מסובך, פשוט טשטש פרצופים ותהיה מוכן למחוק תמונות מהר במקרה הצורך. יותר מדי אנשים בעולם יושבים עכשיו בכלא בגלל צילומים שלהם שהופיעו באינטרנט, עיתון, או הוחרמו מצלמים "מהצד שלהם".

ehud Fatcore

New member
זה כמו לראות סרט

על הבלאקליסט שעשו על הקומוניסטים באמריקה, אבל הרבה יותר מצחיק. אל תאכל סרט , אח שלו, תן איזה פאף והכל יהיה בסדר.

Ready To Fight

New member
למה

אתה חושב שהבלאקליסט נגמר באמריקה? או בכל מקום אחר? למה נראה לך הם מצלמים כל הפגנה ואיך הם באים מראש לכל אירוע? תראה איך תמונות מהפגנה צריכות להיראות- http://www.infoshop.org/inews/article.php?story=20070501122238422 וזה ככה בכול מקום נורמלי. ולגבי ההצעה שלך.. אני מציע שתקח פאף אחד פחות או תזרוק את החרא הזה בכלל עם זה מה שהוא גורם לך להגיד.

ehud Fatcore

New member
אין מצב

שזה גורם לי להגיד משהו. אבל בסדר, מה אני יגיד לך, אני אתקפל. לא באמת אכפת לי. זה יותר מדי סרט טוב מהטלויזיה בשבילי.

skinheadil

New member
eahud ya fat bastred

ata afilu lo aaita shama... ve lebanadam yes zhot liot mosrat.. lamot sheo magzim ha "ready ro fight" aze still lo bhata ya gay... next time huh?

Stormtrooper

New member
כן הא

חייתי בשקר, אין, איך לא קלטתי שאנשים הולכים להפגנות כדי לראות ולהיראות. אהוד, תתבייש, "יא גיי".

skinheadil

New member
stormtrooperGAY2

aventa "gay2" gay "gay "" G-A-Y gay G_A_Y pashut wooow.. aize shanun gam ani wooow tambel... heaud ta'gever... stop hanging with dickheads " aint cool for ya new style" ""=just 4 u fuckface.

MxIxAx

New member
אגב

רואים פה רק גבים ופנים רעולות, ובסולסיק לא מורידים סתם אנשים אלא חברים

VeganFish

New member
אתה כזה נאיבי...

הבחורצ`ק הזה מזיהוי פלילי מעצלם היטב. ומי שבא אם מסכה אז בודקים לו ת.ז. ורושמים פרטים.

orenziv

New member
אין לי בעיה לטשטש פנים אבל

זה לא ממש עוזר כי כשהם באמת ירצו את התמונות ואת הפנים של האנשים הם פשוט יבאו אלי הביתה ויקחו את הצילומים המקוריים בגלל זה אני מעדיף שפעולות ישירות או לא חוקיות פשוט לצלם רק מי שמכוסה או מהגב/ מול השמש וכו'- העיקר שלא יראו פנים לגבי משמרות מחאה רגילות, לא נראה לי שיש טעם לטשטש, זה רק גורם למי שוצפה בתמונות לחשוב שיש משהו להסתיר בכל מקרה, מי שלא רוצה שאני אצלם אותו או שאני אעלה את התמונות שבהן הוא מופיע - יכול להגיד לי.

למעלה