1,2,3 ניסיון בוקר טוב לכולם/ן רק בדקתי ת´חתימה החדשה שלי
מ מרי-לו New member 5/9/02 #1 1,2,3 ניסיון ../images/Emo11.gif בוקר טוב לכולם/ן רק בדקתי ת´חתימה החדשה שלי
כ כוכבית 42 New member 5/9/02 #3 4,5,6 ..... רק רציתי לראות שאני יודעת לספור... חחחח שנה טובה לך יקירתי. <אחלה חתימה... רוצה לחתום לי על השיקים?>
4,5,6 ..... רק רציתי לראות שאני יודעת לספור... חחחח שנה טובה לך יקירתי. <אחלה חתימה... רוצה לחתום לי על השיקים?>
מ מרי-לו New member 5/9/02 #6 שניה, אני עוד בהתלהבות זהו נראה לי עכשיו היא מוכנה... חג שמח כוכבית´וש נישנוש, את רוצה גם? תעשי לך! שעה עבדתי על זה טליה, תודה
שניה, אני עוד בהתלהבות זהו נראה לי עכשיו היא מוכנה... חג שמח כוכבית´וש נישנוש, את רוצה גם? תעשי לך! שעה עבדתי על זה טליה, תודה
S sahr12 New member 5/9/02 #9 Y.........Y איזו ארוחה ...... שתיתי יין על הבקר........רק שלא אתחיל לדבר שטויות חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.....
Y.........Y איזו ארוחה ...... שתיתי יין על הבקר........רק שלא אתחיל לדבר שטויות חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.....
א אופטימום New member 5/9/02 #10 יו עוגי אתמול הייתי באירוע של בזק בינלאומי באיצטדיון כדורגל בהרצליה עם הופעות וצביקה שר את זה חחחחחח