1,2,3 ניסיון ראשון

sarit743

New member
1,2,3 ניסיון ראשון

הגוזל שלי בלעה כדורים. את כל הכדורים שמצאה בבית והיו הרבה. לפני כן היא התקשרה אלי לעבודה להודיע לי. טסתי הביתה (בשעה 17:30 דרך צומת רעננה) יותר נכון זחלתי הביתה. לא היתה בבית. התקשרתי - ענתה, אצל חברה, ביקשתי כתובת, נתנה. באתי, ירדה לכיווני, נכנסה לאוטו, נסענו לביה"ח. הכל מאוד שקט, מאופק, ומאוד מתריס. תוך שעה מהטלפון כבר היינו שם, המתנו והמתנו והמתנו כ- 20 דק' לפחות. באו ראו והתחילו בשטיפת קיבה. הגוזל צעקה, בכתה, אוי כמה בכתה. הזונדה כאבה, פחדה וכאבה. אני הייתי איתה להרגיע, לעזור, להחזיק את היד ולהחזיק את הראש. ובכיתי. לאחר מכן נרדמה קצת, אח"כ עלינו למחלקה - צעקה על האחיות שהיא את הפיג'מה הזו לא לובשת. צעקה על האחיות כשרצו בדיקת דם, צעקה עליהן כשנכנסו לחדר. בסוף לבשה פיג'מה, נתנה בדיקת דם. למחרת לא רצתה לקום עד שעה 11:00 בבוקר, עד שהגיע רופא לביקת ואח"כ א.ק.ג ועוד בדיקה ובסוף שחרור - למחלקה שלה בגהה. בדרך כבר צחקה איתי כאילו לא היה כלום, עצרנו לנגב חומוס בדרך, שתינו - ואני יודעת שהיא הולכת לסגורה. הגענו - אחרי שעתיים ראתה אותנו הרופאה והמטפלת האישית (עד אז השתתפה בפעילות וסיפרה לכל מי שרצה לשמוע איפה היתה ומה עשתה). אצל הרופאה התברר שהגוזל חותם על הסכם אובדנות, ומקבל תמיכה בצורת שיחות במחלקה ושסומכים עליה. ואני אמרתי - אבל אני לא . אני לא סומכת כבר. לידה אמרה לי הרופאה - אז את רוצה להכניס אותה לסגורה ?! והגוזל התחילה לצעוק עלי . אחרי שיצאה מהחדר (ביקשתי). ביקשו ממני לתת לה צ'אנס כי היא לא אובדנית באמת רק רצתה להוציא קצת מהדכאון החוצה ואולי גם תשומת לב. אז עכשיו אני הרעה. הציעו לי לקחת אותה איתי לעבודה ושתיהיה צמודה אלי. הסכמתי. כי אני לא רעה. עכשיו אנחנו ביחד. כל דבר שהיא רוצה ולא מקבלת היא מאיימת שאולי זה יגרום לה.... היום החלטתי גם אני לאיים - אמרתי שאם לא תפסיק לאיים אני אאשפז אותה. עבד. לא האמנתי שתעשה את זה, עדיין קשה לי לעכל את זה. לא יוצאת לי התמונה שלה בוכה ומתחננת כשהכניסו את הזונדה והיא - היא כבר שכחה את זה. קשה לי. תודה לכם על ההקשבה.

סמסרה1

New member
לשרית../images/Emo24.gif../images/Emo201.gif

אין לנו ברירה אנו למדים לחיות לנו מיום ליום

לשרית היקרה

לשרית אני מעריצה אותך על הכוחות שלך. אני יודעת מניסיון כמה שזה קשה להתמודד עם זה. מצד אחד מצפים ממך לטפל מצד שני יש הרגשה שעושים עליך מניפולציות. מצד אחד צריך להיות טובים ומצד שני צריך להיות "רעים". כל הכבוד לך על קור הרוח ... אני רוצה לחזק את ידיך ולאחל לך עוד הרבה כוח להמשיך ולהתמודד. זה נשמע שאת עושה את זה טוב ונראה שאת מאוד מנוסה ... חזקי ואימצי. אני פה להקשיב בכל זמן שתרצי. אלה.

ד קובי

New member
שרית ../images/Emo24.gif

בהחלט לא קל להתמודד ולהכיל את הכאב שבדבר, ואני שמח שאת פורקת כאן... אני בהחלט מבין את הקושי שלך אך בטוח כי נמצאים בך הכוחות להתמודד, ועושה רושם שאת מתמודדת. שולחך לך חיבוקים לעידוד אנחנו תמיד כאן את מוזמנת להמשיך לשתף ולעדכן. תהיי חזקה

sarit743

New member
תודה לכולם

גם כשכתבתי ידעתי ואני יודעת שיהיו ימים יותר טובים. בכיתי כשכתבתי כי רק כאן ואצל העו"סית אני בוכה ואותה אני אראה רק ביום ב'. עכשיו זו תקופה קשה. היא ללא כדורים בינתיים,אולי היום תתחיל שוב. בנתיים מצבי רוח, צעקות, זריקת חפצים, אותו דבר כמו לפני האשפוז - חוץ מדבר אחד - אני. היום אני עומדת מולה, משתדלת לא לאבד שפיות, להיות חזקה ב"לא" שלי. ואתמול הצלחתי. היא דרשה לצאת, לראות חברים, לטייל עם הכלב של השכנה, לעשן סיגריה ואני עמדתי מולה עם "לא" בלי צעקות בלי בכי רק כשהתכוונה לצאת מהבית אמרתי לה כשתחזרי תתכונני לנס ציונה. אז היא לא יצאה. כבר ברכב בדרך הביתה כשהיא מנסה לשכנע אותי שסיגריה תרגיע אותה היא קיבלה עונש (אחרי שהתרעתי שאם לא תפסיק לדבר על זה ) לא לראות טלויזיה. אחרי הריב הגדול בבית, אחרי שכבר נרגעה, התנצלה וביקשה להתחיל דף חדש בספר, אחרי שהתקלחה, ישבה לראות טלויזיה. עמדתי על זה שהיא בעונש ללא טלויזיה. היא היתה בהלם - "אבל התחלנו דף חדש" כן, אמרתי לה, אבל העונש תקף. סגרה את הטלויזיה. די מוקדם יחסית אמרה לי לילה טוב + נשיקה וחיבוק. היום קמה יפה בבוקר, התארגנה ויצאה לביה"ס כמעט ללא עזרה ממני. מקווה שתהיה שבת שקטה. הלב שלי נקרע - הלב שלי יוצא אליה - רוצה להראות לה את הדרך הנכונה והיא כמו עיוורת נתקלת כל הזמן. מתמודדת לבד ? לא - אני אתכם. תודה

../images/Emo201.gif

את טובה מאד. ומה שלומך עכשיו? ואיך הכוחות? ושמחת החיים? שאלות:
למה הציעו לך לקחת אותה איתך לעבודה?
זה באמת יעיל?
אמנם אנחנו רוצים תמיד להכניס את הגוזלים מתחת לכנפיים, אבל ברור שזה לא פתרון ארוך טווח.

למעלה