1:0 לגרוש שלי

destiny36

New member
1:0 לגרוש שלי

הוא בטח צוחק עכשו ואצלי הדמעות מנצנות ב
. אז אמרתי לא אשבר. גם אמרתי שאלך עם זה עד הסוף! מאז היתה רגיעה כמה ימים. ובימים האחרונים זה שוב מנצנץ. אולי זה החוסר של האבא. אולי פסיכולוגים יגידו לי "שתקי תרדי מזה הוא רוצה באמת לאבא". אז אחרי שאת המיץ שלי סחט הילד גם היום. אמרתי לאבא "אתה יכל להכין את החג הקרוב ואת שנה הבאה לבן שלך. הוא רוצה לעבור אליך". הוא כמובן צחק ואמר "בשמחה את יודעת רק תכיני מסמכים (את המסמכים שוב לא שכח שחלילה לא ישלם מזונות בעדו עוד יום נוסף
). ואז הוספתי "ואם הוא יתחרט וירצה לחזור אנחנו נשמח לשובו". אז עונה לי בני מחמדי עם שובבות ורצון עז להפתר ממני "אל תדאגי זה לא יקרה!". עליתי הביתה ישבתי וחשבתי דמעתי וניגבתי ושוב חשבתי ועוד חשבתי. כבר יותר משעה יושבת עם עצמי ותוהה. למה? וכמו תמיד כדי לחסוף עוד כמה פסיכולוגים שירוששו את כיסי. השבתי לעצמי גם הפעם. ואני חושבת שהאלוהים שלי הסכים איתי (הרי אני והוא אחד לא?). לא פשעתי לא חטאתי השתדלתי להיות האמא הכי שאפשר השתדלתי לתת חם אהבה פינוק חופש וחומריות יותר ממה שיכולתי את ביתי ואת צרכיי התאמתי לפי רצונות וצרכיי ילדיי את חיי שיניתי את בחירותי לא מימשתי את כל יומי מירצי מנת שיכלי והיגיון מוחי הקפדתי לתת בענין גידול בניי. אך גם בתורה של אבי כתוב "בנים גידלתי ורוממתי" ואני בוחרת להגיד שאולי הפעם התרוממתי ויתרומם מצב רוחי כי בכל פעם שקורה משהו ובכל דרך שמתפקשש משהו. משהו אחר טוב יותר יוצא מזה! ענן אחד או שניים לא יפילו אותי מהרגליים!!!
ולך גרוש שלי שלא אוכל לאמר אז אכתוב "אם לא תתאבד אחרי חודש עם הבן שאתה חפץ לקבל אני לא מזי" ואם תעמוד במשימה (נו בדרך לא רק בכוחותיך) אני שוקלת לחשוב שאתה בן אדם מעבר לרשע מרשע בהמה על שתיים. שלך גרושתך שלא רק שלא סובלת את מראך 13 שנה. אלא מקבלת בחילה אפילו מלחשוב שאני צריכה להעביר מילה אחת מיותרת בנוכחותך הדוחה.

destiny36

New member
ואיך שכחתי ../images/Emo13.gif

לחסוף= לחסוך בדרך= ברור ושתהיה שבת מלכה ענוגה ושלוה לכל בית ישראל.

destiny36

New member
../images/Emo7.gif ושהוא לא נפרד ממני לשלום

כבר אמרתי? פעם ראשונה במשך 8 שנים הבן שלי פשוט ממשיך הלאה ולא רואה אותי מחצי מטר
במחשבה אחורה כולם צדקו זה הבן שמגניב אותי מצחוק זה הילד שמביא לי צחוק זה הילד שגידלתי צמוד צמוד יום יום חיבוק ועוד חיבוק ויתור ועוד ויתור והנה התודה לאלוהים שלא אצטרך לראות את זה מול הפרצוף בעוד 20 שנה.

זה גיל קשה

יודעת שקל לתת עצות אבל נסי לא לקחת את זה באופן אישי דברים עשויים להשתנות מהר יותר ממה שאת חושבת זכרי הוא הולך לאבא כמה שתהיי יותר רגועה המומנטום של שניהם ידעך מהר יותר נותנת סיכוי גדול מאד שיבחר לחזור אליך מהר מאד

magic40

New member
יקירתי

לא פעם ולא פעמיים נכתב כאן על בנים שרצו לעבור לאבא אחד מהם זה בני שלשום הנסיכה שלי החליטה שהיא עוברת כהרגלי שחררתי הלכה לאבא ושאלה,הוא נלחץ ושלח אותה בטענה שצריך לדבר על זה וזה מסובך באה וסיפרה לי, עידן שלי מסתבר כבר לא רוצה לעבור לאבא(הופתעתי!) אמר לי :אני נשאר כאן רק כעסתי עלייך אז יקירה קחי את זה לאט יום יום נסי לא להתרגש עם כל הכאב זה יעבור! מחבקת חזק חיבוק של עידוד

destiny36

New member
אני יודעת מה שהילד לא יודע

אני מכירה באביו את מה שהוא עד היום תודה לאל לא זכה להכיר. אני יודעת שלאבא שלו רק חשוב להוריד 1200 מהנטל. אני גם יודעת שמהר מאוד אם זה יקרה הוא ידאג להעביר אותו רוב שעות היום לסבתא (הפרה כמו הרפת שבפרות). אני יודעת שיש דבר אחד שברור לי. אם כן יהיה מסמך ואם כן הוא יאלץ אותי לחתום לו ולהעביר את בני אליו. לא תהיה דרך חזרה. הוא ילחם הוא ישחד הוא יסלף ועוד המון דברים רק כדי ל"זכות" ולא כדי לגדל. אני מנסה לדמיין את הילד שלי שם ולא יכולה אני מנסה לדמיין את הבן שלי כמו בימים שזה קורה מתקשר לאביו ואומר לו "אבא אני לא מרגיש טוב אני צריך שתבוא" לא יכולה לא מסוגלת . אבל זה יעבור לי. רק חבל שהילד לא יגדל הכי טוב שאפשר .רק חבל שעוד יעברו שנים עד שהחרטה תהיה חרוטה לכולם. את מכירה את הבן שלי הוא עקשן יותר מאמא שלו. הוא החליש את אמא שלו כמו ששום גבר לא הצליח אפילו לא אביו. אני הרמתי ידיים. גם מילדיי לא מוכנה לסבול לכאוב ולהפגע.

פר להגיד לך??

קראתי אותך והלב שלי נחמץ
יודעת מה זה הכאב הזה שמפלח את הלב שלך, את הדמעות שיורדות בלי שליטה, הכעס לגרוש והמשחקים הפסיכולוגיים שלו והבן ש"קונה" את זה. אין לי הרבה מה להגיד לך, אלא רק שתשחררי את הדמעות האלה שלא מפסיקות לזלוג, שחררי אותן. זה לא ירפא את התחושה, אבל לפחות יקל על המעמסה בגוף אין מה לעשות, תני לילד ללכת לאן שהוא רוצה, תני לו להגיע להחלטות שלו, גם אם הן מוטעות. זה קשה כשהם מחליטים לעבור לצד השני, לי זה מרגיש עדיין כאילו שאני קטועת רגל
אבל אל תאמרי נואש, תהיי בקשר עם הילד, תתקשרי אליו כל יום, תגידי לו כמה שאת אוהבת אותו, שידע שאת כאן, תמיד אבל תמיד בשבילו. לכי תדעי, אולי פתאם הוא יבין שאין כמו הבית של אמא. ומצטרפת לכל האיחולים לגרוש שלו, והייתי מוסיפה משלי על הנזק שאבות כמוהו גורמים לגרושות שלהן, שעד לא מזמן היו אהובות שלהם, ולילדים שלהם שעד לא מזמן נשבעו להגן עליהם בחייהם. סאמממממממק הגרוש שלך, בן... עכשיו גם אני שונאת אותו

destiny36

New member
מקוה מקוה בשביל הילד הזה

שלא ישכח את רוב הדברים שלימדתי אותו שלא יפסיק להביא 100 בתעודה ובמבחנים שלא יפסיק להיות בן אדם גם בין בהמות.
את צודקת אין לנו ממש ברירה איך אומרים "אלוהים שומע אלוהים רואה" רק שלפעמים הבורא עולם הזה עושה בוחן פתע

בהחלט עושה בוחן פתע, ולכן אנחנו

תמיד צריכות להיות מוכנות, לכל התקלה. עוד כמה ימים, כשתרגעי מסערת הרוחות שאת נמצאת בה עכשיו, השכל יחזור לתפקד, ואז תתחילי לחשוב על מהלכים. וכן, גם אני חושבת, עד כמה אנחנו מוכנות להיפגע גם מהילדים שלנו, האם זה שווה??????? לא יודעת, עדיין שואלת את עצמי את השאלה הזאת

d a n i e l s 5

New member
אחרי שקראתי כאן...

לאחרונה על אמהות שסיפרו על בנים שרוצים לעבור לגור עם האבא שלהם בגיל הזה.....ומכיוון שאני לא מכירה את הנושא באופן אישי מהבית שלי. הלכתי וקראתי קצת חומרים , לא יודעת אם זה ינחם אותך אבל למדתי ש.... בנים בגיל ההתבגרות זקוקים/צריכים /רוצים את דמות האב קרוב אליהם משהו להזדהות איתו במעבר שבין הילד לנער (לגבר) . זה לא קשור אלייך, זה לא קשור לתפקוד האמהי שלך....את לא אישו בסיפור הזה. זה בדיוק הגיל שכל מה שמעניין אותם זה הם את עצמם ולכן הוא "לא רואה אותך ממטר". לא נעים לקרוא, בטוחה שגם לא נעים להיות בסיטואציה שכזאת אבל שוב הסירי ממך את תחושת הכישלון כי זה לא משם. מאחלת לך שבת נעימה עד כמה שאפשר.

חי, ואני רוצה להצטרף למה שדניאל

כתבה. זה גם הגיל הזה שבאמת הם אינטרסנטים. ויכולה לחתום לך, שהבן שלי נמצא אצל אבא שלו, לא בגלל האהבה הגדולה שיש לו אליו, כי האבא הזה איכזב אותו לא פעם ולא פעמיים, הבן שלי נמצא שם כי כל החברים שלו נמצאים שם, שם יש לו יותר אופציות לקבל את מה שהוא רוצה, אבא שלו הוא רק תירוץ. ולא, לא נראה שום שינוי בהתנהגות בבית הספר וההתנהגות שלו בכלל, לא רק שלא השתפרה אלא אפשר להגיד שהחמירה. אז זה לא קשור אלינו האמהות, זה היכולת של הילדים להיות מניפולטיביים לרצונות שלהם.

destiny36

New member
לא . לא מוכנה להפיל על עצמי

לא מוכנה ולא אגיד שנכשלתי. אין סיכויייייייייייייייי. רק אני יודעת מה נתתי גם המפה שלי רק אני יודעת מה ואיך עשיתי למענו. והנה עכשו הוא מתקשר האבא ושואל מה הסיפור ואם זה רציני... בלה בלה בלה הוא מוכן לקחת אותו בלי ניסיונות שאחתום לו! איךךךךךךךךךךךךךךךךך איך בלי ניסיון? תיעצו לי אתם עכשו אולי אני טועה? הוא טוען שאם אני רוצה שיקח אותו אני אחתום לו לפני שהוא לוקח.

d a n i e l s 5

New member
"החיפזון הוא מהשטן"

מישהו כאן צריך להרגע ....וזה האבא. לא מעבירים ככה בית ספר מהר באמצע השנה (למה מה קרה?) לא חותמים על מסמכים כל כך מהר (שוב, למה מה קרה?) . קודם מנסים , קודם רואים שבכלל זה לא "קריזה" של רגע . צעד צעד....שהרי המשפט הזה "החיפזון הוא מהשטן" הוא לא סתם משפט. תפקידך כרגע הוא להיות אסרטיבית להעמיד את כולם במקום .

את לא נכשלת !

מי שמכיר אותך יודע זאת באופן הברור ביותר ! מדובר בנסיון סחיטה רגשי באמצעות בנך שבתמימותו לא מבין את מלוא משמעות הדברים שלו והרצון הנוכחי שלו.

כואב לקרוא אותך כך

אבל תסתכלי אחורה ותראי שעשית כל מה שיכולת..ועוד! בשביל שיהיו לו ולאחיו חיים טובים תראי שנתת באהבה ספגת באהבה לא יודע מה יקרה ישאר שם או יחזור אבל אם הולך אל תשבי ותצפי ליום שיחזור. מקווה רק שהילד לא ילמד על בשרו ובדרך הקשה שהכול סביב הכסף

למעלה