1 באפריל

מאיושית

New member
1 באפריל../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif

נו, אז מה עשיתם לכבטד יום השקר
ספרו חוויות
אני למשל, עשיתי ביחד עם יואב (המנהל השותף שלי בפורום שלמה ארצי) מתיחה ענקית בפורום שלמה ארצי.......אתם מוזמנים לראות......

אני?....,

כמו שאתם יודעים הייתה לי היום בגרות בתקשורת(היה טוב.תודה), אז התקשרתי על הבוקר לרוב תלמידי הכיתה, ואמרתי להם שעובר קשר שהעבירה המורה לתקשורת, והבחינה הוקדמה בשעה וחתי(שזה אומר-עוד 10 דקות...), אז הם המשיכו להעביר את הקשר,והם ממש נלחצו, ואז התקשרתי ואמרתי להם את המשפט ההוא:"תגיד...,מה התאריך היום?" ורובם הבינו ורדפו אחריי... ועוד לא נגמר היום...

just stav

New member
אני לשם שינוי לא עשיתי שום מתחיה...

ההיתי שקועה בעבודה על סרט גמר. בעצם, עכשיו כשחושבים על זה כן "עבדתי" על מישהו... אחרי שצילמנו קטע ממש קשה בערך 100 פעמים, שכהבמאי סוף סוף אמר שהמשחק והצילום היו מעולים אמרתי "פאק, אני לא מאמינה! המיקרופון היה כבוי לא הקליט כלום!". מסכן, הוא כמעט חטף התקף לב וכמעט הרג אותי כשאמרתי "סתם- 1 באפריל". היה נחמד
אגב, מעיין- מתיחה מעולה

Princess 1

New member
יו ה1באפריל הזה היה המוצלח ביותר../images/Emo6.gif

באותו יום כל המועצה שבתה, ולא היו לימודים,אבל רק שכבת יא השחורים (כן כן, זאתי השכבה שלי:) ) היתה לנו סדנא לפולין באותו יום מ08:00 - 16:00 עכשיו בין לבין ההרצאות הטיפה מעצבנות שהיו היה צריך איכשהו לרומם תמצברוח, אז אני וחברה שלי הלכנו לישון באמפי ושני ידידים שלנו התחילו לתקשר לאנשים מהפלאפון שלה וממש הצקנו לאיזה אחד, התקשרנו אליו איזה 5 פעמים בטענה שאנחנו רוצים לקנות את האוטו שלו בעוד 12 אגורות ... ואז הלכנו למורים לביולוגיה, וצעקנו להם שהחממה עם כל הניסויים של ביצפר נשרפה :) ואז שחזרתי הביתה, אחרי איזה כמה שעות שישנתי בהן דיי טוב דווקא, חברה שלי העירה אותי בטלפון ב-ו-כ-ה לגמרי כאילו שהיא עומדת להיחנק ועל סף התאבדות ואמרה לי שאחותה (שהיא בגיל שלנו גם) נסעה עם הטרקטורון לקנות גבינה ונפל איזה עמוד חשמל ושהיא לא יודעת את הפרטים בדיוק, אבל ההורים שלה לקחו אותה למיון והיא נשארה לבד עם האחות הקטנה בבית... אני טסתי לשמה כמו לא יודעת מה והאחות ש"במיון" פתחה לי את הדלת וקפצה עליי וחיבקה אותי נוררא ואז התחלתי למשוך לה בשיער ונגררנו בעל כורחנו לקרב :) ואז אני חברה שלי, אחותה ועוד חברה שלנו עוד פעם התחלנו להריץ חיילים בכל הבסיס בטענה ש"באנו לבקר אותם" וכל מיני :) היה מ-א-ו-ד מ-ו-צ-ל-ח |סדגש!!!

princess 2

New member
princess 1

אני רואה שממש נהנתן לכן שמה ... אני מקווה שהיה אוכל טוב

למעלה