יו ה1באפריל הזה היה המוצלח ביותר../images/Emo6.gif
באותו יום כל המועצה שבתה, ולא היו לימודים,אבל רק שכבת יא השחורים (כן כן, זאתי השכבה שלי

) היתה לנו סדנא לפולין באותו יום מ08:00 - 16:00 עכשיו בין לבין ההרצאות הטיפה מעצבנות שהיו היה צריך איכשהו לרומם תמצברוח, אז אני וחברה שלי הלכנו לישון באמפי ושני ידידים שלנו התחילו לתקשר לאנשים מהפלאפון שלה וממש הצקנו לאיזה אחד, התקשרנו אליו איזה 5 פעמים בטענה שאנחנו רוצים לקנות את האוטו שלו בעוד 12 אגורות ... ואז הלכנו למורים לביולוגיה, וצעקנו להם שהחממה עם כל הניסויים של ביצפר נשרפה

ואז שחזרתי הביתה, אחרי איזה כמה שעות שישנתי בהן דיי טוב דווקא, חברה שלי העירה אותי בטלפון ב-ו-כ-ה לגמרי כאילו שהיא עומדת להיחנק ועל סף התאבדות ואמרה לי שאחותה (שהיא בגיל שלנו גם) נסעה עם הטרקטורון לקנות גבינה ונפל איזה עמוד חשמל ושהיא לא יודעת את הפרטים בדיוק, אבל ההורים שלה לקחו אותה למיון והיא נשארה לבד עם האחות הקטנה בבית... אני טסתי לשמה כמו לא יודעת מה והאחות ש"במיון" פתחה לי את הדלת וקפצה עליי וחיבקה אותי נוררא ואז התחלתי למשוך לה בשיער ונגררנו בעל כורחנו לקרב

ואז אני חברה שלי, אחותה ועוד חברה שלנו עוד פעם התחלנו להריץ חיילים בכל הבסיס בטענה ש"באנו לבקר אותם" וכל מיני

היה
מ-א-ו-ד מ-ו-צ-ל-ח |סדגש!!!