07.07.07 !!!

07.07.07 !!!

בוקר טוב עולם...... דומה לתאריך הזה, היה לפני שנה וחודש...ויום.... -06.06.06 אך יש משהו מיסטי,לא רק בתחושה,בכל הקשור ל-7. לא? אתמול-אירחתי את אחיי ובני/ות זוגם (כן,כן,גם אפרתוש היתה) נכון הוא שאיכשהו זה נקשר ליום ההולדת שלי ,לא מצידי,אך בכל זאת זה היה קשור...(קיבלתי מתנות...) מה שאני בעצםרוצה לומר...לאחר לכתה של אימי,אין ספק שעברנו משבר מאד גדול.היתה מן התרחקות פיזית,רק פיזית,כי הדאגה ואהבה תמיד היו.רק הצד הפיזי...איך לומר? קרה לו משהו.אין ספק שאמא שלי היתה המוט המרכזי ,והוא...הוא נשבר ולכאורה לא היה מה שיתמוך.... מבחינתי,אני מאמינה ,וזו היתה כוונתי,שהמפגש המשפחתי אתמול,פתח פתח להתקרבות מחודשת,למפגשים ולחיבוק גדול ,כמו שחשתי אתמול. ואני? בת מזל סרטן..(ועוג האחות הגדולה...)זה כ"כ חשוב לי . אפרתוש-תודה אהובה.

איזה כיף לכן.....

הלוואי עלי שאפגש עם האחים שלי...גם אצלנו הכל התפרק אבל ממש יש קרע ענק בין שלוש אחים...ואף אחד בקושי מדבר עם השני וזה כואב כי עםאמא שלי היתה בחיים זה לא היה קורה....ניסיתי את כל הדרכים לשמש המשלימה וזה לא הולך פשוט הרמתי ידים...שיסתדרו ביניהם..אני האחות אחת לפני הקטנה...ואני כולה בת 21 עוד 11 יום...והם בני 31,30,29,27,24 נשארנו רק אני ואחותי הקטנה שהיא בת 19...ולי ולה אין כוחות עליהם...וגם להיות ה"אמא" בבית..אבי לא מתפקד...אבל זה ככה כבר חודשים אז אנחנו למרות שכואב וכואב הרבה...מנטרלות אותנו מהמצב....אז בובה אני שמחה שהיה כיף...ותמשיכו ככה כי מה נשנשאר בסוף זה המשפחה....אוהבת שירוש!!!|נישקה|

efratushb

New member
גם לנו היה מאוד כיף

והעיקר שאת נהנית. אוהבים אותך מאוד. ובקשר למפגשים אכן אמא הייתה מוט מרכזי, וזה ניראה לי ככה אצל כולם. רק שמשהו קורה אצל כל אחד מאיתנו שגורם לאיזו שהיא התרחקות ואולי דווקא מפגשים כאלה מעצימים את החוסר שלה, גורמים לנו להתעמת עם העיניין הזה שתמיד יחסר משהו. אבל עדיין אני חושבת שהיה נחמד ונעים ו.... יאאללהה תבואי לבקר, הילדים שלי מתגעגעים...

פרח75

New member
כל כך שמחה שנהניתם

איזה יופי. הלוואי ויכולתי לאחות את הקרע עם אחי הגדול ולראות סוף סוף את האחיינים שלי. משום מה הוא התחרפן לאחר שאמי נפטרה וניתק קשר איתי ועם אחי הקטן כך שאני מרגישה שאיבדתי לא רק אמא אלא ממש נתח מהמשפחה. למדתי לחיות עם זה אבל לפעמים זה צורם.

למעלה