07.07.07!!

sok777

New member
07.07.07!!

יום מגניב. סופ"ש מעולה לכולם. איזה תאריך מגניב. מס' המזל שלי
אני צריך להנות כל היום הזה. מה אתם מתכננים לסופ"ש? או יותר נכון - לשבת?

Noelit

New member
כן, וזה גם

היומולדת של רינגו סטאר (המתופף של הביטלס לעילגים שבינינו)! אני הולכת לסבתא

../images/Emo220.gifהייתי שישי שבת בכנרת עם המשפחה.

עכשיו חזרתי. אני עיפה לאללה. ואני עוד היום בהופעה של סינרגיה(ואני כל כך לא רוצה את זה.אבל חברות שלי באות ממזכרת.אז נשלם 25 שקל=]לא סוף העולם.הן משלמות 35 P:זה מה שקורה שלמנויים יש הנחות) כה.אז...=]]]]] אין לי כוח. אתמול ב8 בבוקר קמתי. ב9 יצאנו מהבית(יצאנו שתי מכוניות.מכונית אחת אני שני האחים שלי חבר של אח שלי וחברה של אח שלי השני כה?ובמכונית השניה שהם בכלל יצאו רק ב2 בצהריים אחותי אמא אבא חברה של אחותי וכלבי החמדמד שעשה להם את המוות=]) אז אנחנו הגענו ב12 ללבנון(חוף לבנון בכנרת)ולידינו היו ערסים פוזה.כאילו תתנו להם מכה הם נשברים. הם היו שיכורים תחת.הלכו מכות הכל מה איכפת לי=] בערב אחים שלי כמעט הלכו איתם מכות על זה שהזונות ביקשו ממנו קצת טאבק לנרגילה ולא היה לנו בקושי ואחים שלי הסבירו לו שלא.וזה.ואז פיתאום אחרי שתי דקות איזה 5 אנשים באים.מה מזל?שחבר של אח שלי היה מאבטח חזק=] או ואני ואמא קנינו לאחי ליומולדת 21 כזה איקס עיגול שוטים. ופשוט הם שיחקו בזה. קלטו. היינו 9 אנשים.מתוכם 6שותים. שלושה בקושי(אבא אחותי וחברה של אחותי) ן3 ששותים בכיף. בקיצור. היו לנו 2 בקבוקי וודקה חדשים סגורים. ועוד 20 בקבוקי בירות. הכל נגמר עד 3 בבוקר. שהתחילו לשתות מ12. זה היה נורא. הם היו שפוכיםXDDDDDDDDDDDD היה מעולה=] אחד הטובים. בפעם הבאה יותר טוב.אני מקווה.=] הייתי כאןP: חפירהP:

../images/Emo220.gifלאXD

רק בירה. וקצת וודקה רדבול. לא יותר מזהXD זה יותר עם האחים שלי. אמא ישנה ואבא חצי שיכור.XD

למעלה