06/06/06

mangoyarok

New member
אזהרה ראשונה

מתוך 3 תשאיר את השטויות שלך לפורום הליכוד לא כאן

mangoyarok

New member
ET קבלת אזהרה ראשונה

את הטינופת שלך ? בפורום הליכוד שם מותר הכל

mangoyarok

New member
אתה מכיר את הדיבוק ?

זה שהרביע את אמא שלך ? איך יכול להיות אתה שחית אז, באשך השמאלי שלו עניין מוזר

ElvisAlive

New member
מסרים, למה אתה נתקע עם אותה אזהרה?

הוא שואל אם יש לך היום יומלדת, אתה מזהיר פעם ראשונה, הוא אומר לך מזל טוב, ואתה, במקום לעבור לאזהרה השנייה נשאר עם האזהרה הראשונה. דרך אגב, מה קורה בפעם הרביעית?

mangoyarok

New member
ET יודע בדיוק מה קורה בפעם

השלישית ואתה ? דחוף ת'שאלות המזורגגות שלך, ואל תתערב מסתובב כאן קרצ אחד, והוא מספק את הסחורה יותר טוב ממך

meggie

New member
בדיוק מה שקורה בפעם ה-III ../images/Emo6.gif

מה שמזכיר לי זוג שנסע למרוקו. הגיעו לאיזה כפר נידח ושמה סיפרו להם כי בראש הגבעה חי זוג אחר, שנשוי 60 שנה ומעולם לא רבו. זוג התיירים הביט זה בזו ולא האמינו למשמע אזנם. החליטו לגשת ולבקר את האטרקציה הכפרית הזו. הגיעו לביתם וראו זוג בא בימים חביב ונעים הליכות (מרוקאים, זוכרים?
) הגבר ניגש לזקן ושואל אותו איך זה הוא נשוי כל כך הרבה זמן ואפילו פעם אחת לא רבו
הקשיש השיב במעשה שהיה כך היה: החתונה שלנו התקיימה בכפר שילה. אחרי שבוע של חפלה ושישקבב אבי הכלה נתן לי עגלה עם חמור. העמסתי עליה את הכלה עם כל הנדוניה שילה. הדרך היתה ארוכה וביום השלישי החמור פשוט התמוטט. ירדתי מן העגלה לחשתי לחמור: "חמור
זו פעם ראשונה
הוא התרומם והמשכנו בדרכנו. ביום החמישי החמור שוב התמוטט. ירדתי מן העגלה ושוב לחשתי לו : "חמור, זו פעם שניה
" ... החמור הבין אותי התאושש והמשכנו. וואלק הגענו לכפר שילי, 50 מטר מהבית שילנו והוא שוב מתמוטט לי. איך? איך אני אמור לסחוב את הכל עד בפנים ? ירדתי מהעגלה אמרתי לו: "חמור, זו פעם שלישית
" הוצאתי אקדח ויריתי בו. אשתי ישבה בעגלה והתחילה לצעוק...
הצילו, יא וואלי, מג'נון, משוגע, הצילו, רוצח...הצילו
הסתכלתי על אשתי ואמרתי לה: "אישה, פעם ראשונה"

למעלה