לרדת על ווסלי?!?!?!?!?
נראה לך?!
שנים הייתי מאוהבת בו לחלוטין והתבאסתי שהוא נעלם מהתודעה וכשהוא חזר הוא היה כזה נפוח, גם במראה וגם בדמויות.

יאללה, באפי, ואז (
) מתחילה לנקות את הבית:
שימו לב, זה סוג של ספוילר, לא לסדרה, אלא לאופי של הדמויות.

הסקוביז מחליטים להירגע קצת וליהנות ולחגוג ל"ג בעומר עם ווילו. ג'יילס אחראי על המרשמלו.
ספייק מנסה להקרב אבל מקבל מבטים מזרי אימה מבאפי ולכן עומד מאחורי העץ ומקטר בשקט וחושב על מה הוא יעשה לבאפי (מהר מאוד המכות עוברות לדימויי סקס).
האש שהם הבעירו לא מחזיקה מעמד ונראית אומללה ו-ווילו מחליטה להשמש בקסם, אז היא מבקשת מדון להביא לה סוג מסויים של עלים לטובת הקסם.
דון וזאנדר הולכים לחפש ביחד אבל לא מוצאים בדיוק את מה שווילו ביקשה ומביאים משהו דומה.
הקסם עובד, והאש נדלקת ובוערת יפה לכמה דקות, אבל אז היא מקבלת צורה של שד שהולך וגדל. ווילו לא מבינה איך זה קרה, כי הקסם היה אמור להיות בטוח.
השד-אש מתחיל להשתולל במקום והסקוביז מנסים להשתלט עליו, ללא הצלחה. השד-אש יוצא לאט לאט מהמדורה עצמה ומתחיל לצעוד לכיוון סאנידייל. ג'יילס עומד בדרכו ומנסה לבלום אותו אבל השד אש מפיל אותו וג'יילס מאבד הכרה (כרגיל). החבורה מחליטה להתפצל. באפי תלך אחרי השד אש ותנסה לעצור בעדו והשאר יילכו למג'יק שופ ויחפשו עליו מידע. הם סוחבים את ג'יילס המעולף על הקרקע ע"י גרירת הרגליים וזאנדר צוחק על זה שהוא כבד ממה שהוא נראה. אניה לא עוזרת בגרירה אלא נותנת הערות ותלונות.
באפי הולכת לכיוון ספייק ואומרת לו שהיא צריכה את העזרה שלו. ספייק מסתכל עליה בזלזול ואומר - אההה, עכ-שיו את כן צריכה אותי? אני חושב שלא בא לי לעזור.
באפי נותנת לו אגרוף ואומרת לו שלא צריך ומתחילה ללכת, אבל ספייק הוא כמו כלבלב קטן.. מתעצבן ומקלל אבל הולך אחריה.
באפי וספייק מוצאים את השד-אש ומנסים לעצור אותו בכל מיני דרכים. ספייק מנסה לשפוך עליו מים אבל אין להם השפעה ובאפי זורקת עליו מטפים, אבל הם רק מלבים אותו עוד יותר והוא מתחיל לרדוף אחרי שניהם.
בינתיים במגי'ק שופ, ג'יילס התעורר ומשפשף את הגב. לא מבין למה הוא מלא שריטות ולכלוך.
הם מחפשים בכל הספרים, ובסוף מצליחים חמצוא עליו מידע. מתברר שהצמח שדון וזאנדר הביאו הוא הצמח הלא נכון וזה מה שעורר את השד אש, אבל יש דרך לעצור אותו.
הסקוביז רצים לעבר באפי וסקייפ ומספרים להם מה צריך לעשות.
על מנת השתוכנית תעבוד, באפי וספייק מעוררים את תשומת ליבו של השד אש לכיוונם ובינתיים כל השאר מנסים לכתר את השד אש ושמים מסביבו ארבעה קריסטלים מיוחדים מהמגי' שופ.
ברגע שהשד אש מכותר הוא מבין שהוא לא יכול לצאת ממסגרת של הקריסטלים וגם הכוח שלו מוגבל. על מנת לעצור את האש שבו הם צריכים להשתמש באותו צמח מקורי שווילו ביקשה בהתחלה והפעם הם מוצאים את הסוג הנכון. ג'יילס מפזר מסביבו את העלים ו-ווילו מקריאה את הכישוף. האש דועכת ובאפי יכולה עכשיו להמם את השד. ברגע שהוא מעולף, אניה מטפטפת עליו כמה טיפות של שיקוי שהיא מכירה מימיה כשדה, ובאפי תוקעת בו יתד. השד מתפוגג.
הסקוביז מסתכלים אחד על השני ומחליטים שאת המדורה הבאה הם יעשו בבית מול האח.
אניה אומרת שהיא הציעה את זה מההתחלה וחבל שלא הקשיבו לה. ג'יילס אומר שהמדורה היתה דווקא נחמדה, אבל הם היו צריכים להתארגן טוב יותר. הוא ממשי לדבר ובינתיים שאר הסקוביז כבר נעלמים לו וצוחקים ברקע.
הסוף.

** על הרעיון המקורי חשבתי לפני כמה ימים ובדיוק התקלחתי, ואז זה היה יותר טוב ויותר מגובש. כנראה צריך להיות עייפים ובמקלחת כדי להעלות רעיונות טובים. לא את הכל זכרתי, אז עכשיו קצת שיניתי :-\