05/2020 – מציצים – סיכום חודש

Lion_Heart

Well-known member

&nbsp
אל דאגה ! אנסה שלא להיעלם יותר...עד השנה הבאה, אתה מבין, יש קרוז מתוכנן...בערך מתוכנן...חושבים על זה בחיוב! (עוד שנה וחצי בערך,להירגע
)

מילי08

Well-known member
יאללה, קבל חח

(נכנסתי רק כדי לקרוא תגובות של שרשורים חדשים, אבל אני תקועה בשרשורפלצת הזה כבר שעה בערך וצריכה עוד להתחיל לנקות את הבית).

limors2

Well-known member
וואו, האמת שלהיות ניצב בCR זה מושלם

זה אומר לשבת בקהל בלייב שואו!
&nbsp
אגב ג'סטר, הטלפון השבור שלה היה מעולה
במיוחד אשלי והתגובות של כולם אליה

מילי08

Well-known member
יאללה

שם: מילי
מקצוע: לצערי לא השכלתי לבחור מקצוע. אני סתם עובדת
אני חושב על מספר שלם בין אחד לאלף, נחשו*: 5
סדרת החודש: after life. כל כך מרגשת
סרט החודש: לא ראיתי
ספר החודש: הנסיכה הקסומה. איזו אכזבה!!! מאוד מאוד דומה לסרט כמובן, אבל יותר מידי עסוק בלהיות יעני מצחיק בכמה מקומות שפשוט התחשק לי לקרוע דפים. מהמקרים הבודדים שהסרט עולה על הספר בכמה מונים.
שיר החודש: אני כל כך לא הסגנון שלכם כאן
. מדברים איתי על טיילור סוויפט
.
מאיה בלזיצמן ומתן אפרת הוציאו שבוע שעבר חידוש עוצר נשימה למאיר אריאל. מצורף
דמות החודש: ד"ר איאן גלניס מאישור מחלה. מין דובון טיפשון
למה אתם מצפים בחודש הקרוב? לשום דבר מיוחד
מה עדיף – עוד ישיבת זום או ללכת על גחלים? לשמחתי לא השתמשתי הרבה בזום כי זו תוכנה מעצבנת, אז עוד ישיבת זום לא תהיה נוראית כרגע
איזה שחקן טלוויזיה ישחק אותכם (או מישהו אחר מהפורום) בעיבוד הטלוויזיוני של הפורום שלנו? (זה רק עניין של זמן עד שלא ישארו להם רעיונות אחרים) חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ג'יליאן אנדרסון. אולי אנחנו דומות. באוזן האחורית.
האם אתם מכירים את הינשוף הזה שעושה קול כמו אזעקה שממשיכה כל הלילה? (כי הוא מטריף אותי לפעמים) יש ינשוף שנשמע כמו הוּ הוּ. מתכוון לזה? אני מתה לראות אותו
מה הסדרה שאתם הכי... (שיט, אני בבעיה כי אני לא רוצה להרוס שאלות שאיגור אולי ירצה להשתמש בהם) אני הולכת על שונאת. המפץ הגדול. אני יודעת שיש לה הרבה מעריצים, אבל היא אפילו לא משעשעת אותי.
מה יקרה בפרק ל"ג בעומר של אחת הסדרות האהובות שלכם? באפי והסקוביז ידליקו מדורה. ספייק יעמוד מהצד ויעיר הערות ציניות כי הוא לא הוזמן. ווילו בטעות תעשה קסם ומתוך האש יצא שד שיהפוך לשד בוער שהולך (כמו burning man) וינסה להצית את כל סאנידייל. אין לי כוח לחשוב על המשך, אבל באיזשהו שלב ג'יילס יגלגל עיניים. או ימות (שוב).
&nbsp
האם מישהו יכול להזכיר לי מה בכלל הקטע של שבועות? חג חמוד שאין לו שום קשר what so ever לגבינות. אולי ללחם כי קוצרים את החיטה.
&nbsp
לפי חוק בינלאומי אתם חייבים להיות ניצב בסדרת טלוויזיה כלשהי בהווה – באיזו סדרה תבחרו?
סדרה בהווה בלבד? לא יודעת. משהו עם חתיכים, שלפחות אני אהנה מהנוף.
האם אתם חושבים שיהיה גל שני? כן
(האם ליתר ביטחון צריך להכניס לבידוד אנשים שהשם שלהם במקרה הוא "גל שני"?) כן
באיזו סדרה אתם הכי מצפים לראות איך יתייחסו לעניין הקורונה? (לא יכול להיות סדרה תיעודית) התייחסו לוירוסים קטלניים בכל כך הרבה סדרות וסרטים, שממש לא מטריד אותי לראות התייחסות גם לזה. אבל אם כבר אז כמובן קומדיות כמו פארקס וקומיונטי שעוד לא ראיתי.
חוטב עצים מצליח לחטוב 40 עצים ביום הראשון בעבודה. אבל בכל יום נוסף הוא מצליח לחטוב פחות עצים למרות שהוא מתאמץ באותה מידה או אפילו יותר. למה? כי כבר אין מספיק עצים! לא חבל על העולם?
מי ישחק את חוטב העצים המדובר בעיבוד הטלוויזיוני? וולף מ future man. וולף, לא השחקן
תמונה ו/או וידאו שבא לכם לחלוק... צירפתי. תודו לי אחר כך. (יש לו אפילו חקיין, לא פחות טוב)

didalf

Well-known member
כמעט עשיתי לי התקף לב

כשכתבת אכזבה על הנסיכה הקסומה!!! אבל ראיתי שזה הספר ונרגעתי. אחד הסרטים האהובים עליי ביקום

&nbsp
אבל אז המשכתי לקרוא והיית חייבת להרוס שוב עם הערה על טיילור סוויפט

בניגוד לתחושה שאולי יצרתי כאן כי אני חופרת עליה כמו עשרה אנשים, חוץ ממני (וליאורה שהמרתי בהצלחה) אף אחד כאן לא באמת מתעניין או מעריך את המלכה טיילור.
וכיוון שאת זאת שהעלית את הנושא - ממליצה לצפות בדוקו עליה, מיס אמריקנה בנטפליקס. את לא חייבת לאהוב את המוזיקה שלה אבל אולי זה יגרום לך להעריך אותה טיפה יותר. (אבל אם לא כי בכל זאת הטעם שלך מאד מוזר לפעמים אז אל תספרי לי).
&nbsp
וטוב לגבי המפץ את יכולה לשנוא בשקט אמנם ראיתי עד הסוף אבל חצי מזה הייתה צפיית שנאה

&nbsp
נראה לי מה שמעניין באיך סדרות יתמודדו עם זה זה פחות באמת הקטע של וירוס קטלני ויותר הפגיעה בחיי היומיום של הדמויות. ובהחלט הייתי מעדיפה התייחסות קומית. (עוד לא ראית את הספיישל של פארקס?!)

מילי08

Well-known member
ברור שלא הסרט

איך אפשר לא לאהוב את הסרט?

אני סתם מקניטה על טיילור סוויפט כי היא הזמרת היחידה שמוזכרת כאן על בסיס קבוע, וכן כנראה באשמתך. יש לי כזאת רשימת סדרות ארוכה וגם CR שהבטחתי ל lion, אז צפייה בסרט על הפרינססה לא תקרה.

לא, עוד לא ראיתי פארקס
. הרבה בעיות בקלטות מהדודים.

1Shir

New member
עוד הוכחה שאני לא אמורה להיות אדומה

לגבי ההערה שלך על טיילור סוויפט
נראה לי ששמעתי אלבומים שלה לפני שאת בכלל היכרת אותה (אבל לא החשבת אותי)
היום את מתעניינת בה הרבה יותר ממני וזה מצוין לי כי יצא לי להכיר הרבה שירים שלה בזכותך ולכן אני בכלל מאזינה לה יותר בחיים בזכותך
את מוזמנת לשתף אם יש קישורי יוטיוב / צפייה ישירה לכל איזה סרט/דוקו עליה כדי שאני אשים מתישהו ברקע

didalf

Well-known member
להפך

עכשיו עוד יותר מגיע לך להיות אדומה!!!!!!!

מי שלא בסדר פה זאת אני ששכחתי ממך
את באמת הגבת לי דברים טובים לגביה הרבה פעמים.
את באמת כנראה שמעת אלבומים שלה הרבה לפני.
הדוקו והסרט של ההופעה בנטפליקס אם יש לך.
בעצם יש את הטור של 1989 ביוטיוב אם את רוצה:
https://www.youtube.com/watch?v=z3SER287qYQ

Lhuna1

New member
אהבתי את ל"ג בעומר בבאפי

במיוחד את "ספייק יעמוד מהצד ויעיר הערות ציניות כי הוא לא הוזמן."

&nbsp

מדי פעם אני תוהה מה היסטוריונים בעתיד יחשבו עלינו

למשל כשהם יגלו את סרטוני היו-טיוב של תרנגולת פלסטיק מצפצפת שקיבלה כמעט 3 מיליון צפיות.
&nbsp
והעיקר ששמת את זה אחרי שהתנשאת על הטעם של אחרים...
&nbsp
אני שמח שעדי הכינה אותי לגבי זה שלא התכוונת שהסרט הנסיכה הקסומה הוא אכזבה. יש דברים שממש דורשים חסימה ונראה לי שזה יכול להיות אחד מהם.
&nbsp
אני לא יודע אם הבנת לאיזה ינשוף אני מתכוון. אני אפרט כשאני סוף סוף אגיע ללענות על השאלון שלי.
&nbsp
אהבתי את הפרק ל"ג בעומר של באפי. הם מין הסתם חוגגים את זה בגלל שווילו יהודייה.
אם כי ווילו גם תכעס כי לפי המחקר שלה בעבר יהודים היו שורפים מכשפות במדורות ל"ג בעומר.
אם ספייק לא מוזמן למדורה, זה אומר שהוא לא יכול להכנס אליה?
אני מניח שזאנדר ידליק את האש על ידי כך שהוא ידבר בטעות בלטינית מול ספר פתוח.
&nbsp
הסדרה לא באמת חייבת להיות סדרה מההווה. אבל את כן צריכה לבחור סדרה איזו עם חתיכים. אחרת תשלחי לסדרה בלי חתיכים.
&nbsp
וולף יהיה חוטב עצים מעולה.

מילי08

Well-known member
תודה

שמחה שהצלחתי להתנשא.
&nbsp
נראלך שאני אגיד משהו רע על הנסיכה הקסומה?! איזה סרט. (אם כי לפני איזה עשר שנים ראיתי את הסרט שוב אחרי מלא שנים שלא ראיתי אותו, ופתאום הוא נראה לי כל כך לואו טק והזוי. אבל זה עבר לי ובצפייה הבאה חזרתי להתמוגג).
&nbsp
אתמול במקלחת הצלחתי לחשוב על המשך לפרק של באפי. אם יעניין אתכם אז תשאלו.
&nbsp
ולגבי סדרה, אם זה לא מההווה, אז אני הולכת על דוקטור הו בתקופת 10 - דיוויד טננט אהובי. מספיק לי לנשום את האוויר שהוא נשם.
&nbsp
תודה על וולף. גם אני חושבת ככה. אני אפילו שומעת אותו מכריז בקול מה הוא עשה רגע לפני שהעץ נופל. והקולות שהוא יעשה תוך כדי. איזה וולף נהדר.

אי אפשר לדעת איתך על מה תאמרי משהו רע

רגע אחד את אומרת דברים רעים על ורוניקה מארס וברגע אחר אולי את יורדת על ווסלי. (אני חושב שעל באטרקאפ אני אקבל ירידות)
&nbsp
כמובן שאני רוצה לדעת מה ההמשך לבאפי

מילי08

Well-known member
לרדת על ווסלי?!?!?!?!?

נראה לך?!
שנים הייתי מאוהבת בו לחלוטין והתבאסתי שהוא נעלם מהתודעה וכשהוא חזר הוא היה כזה נפוח, גם במראה וגם בדמויות.
&nbsp
יאללה, באפי, ואז (
) מתחילה לנקות את הבית:
שימו לב, זה סוג של ספוילר, לא לסדרה, אלא לאופי של הדמויות.
&nbsp
הסקוביז מחליטים להירגע קצת וליהנות ולחגוג ל"ג בעומר עם ווילו. ג'יילס אחראי על המרשמלו.
ספייק מנסה להקרב אבל מקבל מבטים מזרי אימה מבאפי ולכן עומד מאחורי העץ ומקטר בשקט וחושב על מה הוא יעשה לבאפי (מהר מאוד המכות עוברות לדימויי סקס).
האש שהם הבעירו לא מחזיקה מעמד ונראית אומללה ו-ווילו מחליטה להשמש בקסם, אז היא מבקשת מדון להביא לה סוג מסויים של עלים לטובת הקסם.
דון וזאנדר הולכים לחפש ביחד אבל לא מוצאים בדיוק את מה שווילו ביקשה ומביאים משהו דומה.
הקסם עובד, והאש נדלקת ובוערת יפה לכמה דקות, אבל אז היא מקבלת צורה של שד שהולך וגדל. ווילו לא מבינה איך זה קרה, כי הקסם היה אמור להיות בטוח.
השד-אש מתחיל להשתולל במקום והסקוביז מנסים להשתלט עליו, ללא הצלחה. השד-אש יוצא לאט לאט מהמדורה עצמה ומתחיל לצעוד לכיוון סאנידייל. ג'יילס עומד בדרכו ומנסה לבלום אותו אבל השד אש מפיל אותו וג'יילס מאבד הכרה (כרגיל). החבורה מחליטה להתפצל. באפי תלך אחרי השד אש ותנסה לעצור בעדו והשאר יילכו למג'יק שופ ויחפשו עליו מידע. הם סוחבים את ג'יילס המעולף על הקרקע ע"י גרירת הרגליים וזאנדר צוחק על זה שהוא כבד ממה שהוא נראה. אניה לא עוזרת בגרירה אלא נותנת הערות ותלונות.
באפי הולכת לכיוון ספייק ואומרת לו שהיא צריכה את העזרה שלו. ספייק מסתכל עליה בזלזול ואומר - אההה, עכ-שיו את כן צריכה אותי? אני חושב שלא בא לי לעזור.
באפי נותנת לו אגרוף ואומרת לו שלא צריך ומתחילה ללכת, אבל ספייק הוא כמו כלבלב קטן.. מתעצבן ומקלל אבל הולך אחריה.
באפי וספייק מוצאים את השד-אש ומנסים לעצור אותו בכל מיני דרכים. ספייק מנסה לשפוך עליו מים אבל אין להם השפעה ובאפי זורקת עליו מטפים, אבל הם רק מלבים אותו עוד יותר והוא מתחיל לרדוף אחרי שניהם.
בינתיים במגי'ק שופ, ג'יילס התעורר ומשפשף את הגב. לא מבין למה הוא מלא שריטות ולכלוך.
הם מחפשים בכל הספרים, ובסוף מצליחים חמצוא עליו מידע. מתברר שהצמח שדון וזאנדר הביאו הוא הצמח הלא נכון וזה מה שעורר את השד אש, אבל יש דרך לעצור אותו.
הסקוביז רצים לעבר באפי וסקייפ ומספרים להם מה צריך לעשות.
על מנת השתוכנית תעבוד, באפי וספייק מעוררים את תשומת ליבו של השד אש לכיוונם ובינתיים כל השאר מנסים לכתר את השד אש ושמים מסביבו ארבעה קריסטלים מיוחדים מהמגי' שופ.
ברגע שהשד אש מכותר הוא מבין שהוא לא יכול לצאת ממסגרת של הקריסטלים וגם הכוח שלו מוגבל. על מנת לעצור את האש שבו הם צריכים להשתמש באותו צמח מקורי שווילו ביקשה בהתחלה והפעם הם מוצאים את הסוג הנכון. ג'יילס מפזר מסביבו את העלים ו-ווילו מקריאה את הכישוף. האש דועכת ובאפי יכולה עכשיו להמם את השד. ברגע שהוא מעולף, אניה מטפטפת עליו כמה טיפות של שיקוי שהיא מכירה מימיה כשדה, ובאפי תוקעת בו יתד. השד מתפוגג.
הסקוביז מסתכלים אחד על השני ומחליטים שאת המדורה הבאה הם יעשו בבית מול האח.
אניה אומרת שהיא הציעה את זה מההתחלה וחבל שלא הקשיבו לה. ג'יילס אומר שהמדורה היתה דווקא נחמדה, אבל הם היו צריכים להתארגן טוב יותר. הוא ממשי לדבר ובינתיים שאר הסקוביז כבר נעלמים לו וצוחקים ברקע.
הסוף.
&nbsp
** על הרעיון המקורי חשבתי לפני כמה ימים ובדיוק התקלחתי, ואז זה היה יותר טוב ויותר מגובש. כנראה צריך להיות עייפים ובמקלחת כדי להעלות רעיונות טובים. לא את הכל זכרתי, אז עכשיו קצת שיניתי :-\

יפה מאוד
|מחיאותכפיים|

עכשיו בא לי שיצלמו את הפרק הזה.
&nbsp
ווסלי באמת היה כל כך יפה

LeAnnDylan

Well-known member
אני רוצה למחות!

טיילור סוויפט היא הפרעה של עדי בלבד! (וליאורה לפעמים לא לוקחת את הכדורים שלה אז גם היא משובשת) אבל היא בהחלט לא הפרעה של הפורום!
&nbsp
Having said that-
באמת אין לנו אותו טעם במוזיקה

&nbsp
גם אותי המפץ הגדול לא משעשעת. האמת שאני בקושי מוצאת את עצמי צוחקת מתוכניות סיטקום או קומדיות מכל הסוגים של האמריקאים אז הפסקתי לנסות. אני אוהבת סדרות שהם לא בהכרח קומדיות אבל מידי פעם זורקים איזו הערה צינית או משהו בסגנון באמצע וזה הרבה יותר מצחיק אותי מאשר תסריט שמראש אמור להצחיק אותי.

didalf

Well-known member
פפפפףףףף

1. זאת לא הפרעה זאת ברכה.
2. היא לא משובשת היא ראתה את האור.
3. גם שיר טים טיילור, אז אנחנו כבר הרבה.
&nbsp
לא נראה לי אבל שיש פה איזה הסכמה מוזיקלית בפורום.

למעלה