נא הקלד נושא לתגובה
שם:LION_HEART
מקצוע: ספרן
אני חושב על מספר שלם בין אחד לאלף, נחשו*: 1972
*הכי קרוב מקבל אדום לכמה ימים
סדרת החודש:מקגיוור
סרט החודש:ספיידרמן
ספר החודש:5E PLAYERS HANDBOOK
שיר החודש:
דמות החודש:ג'סטר!
...הגעגוע!
למה אתם מצפים בחודש הקרוב? לתרופה!

מה עדיף – עוד ישיבת זום או ללכת על גחלים? (זאת כמעט הייתה השאלה בפוסט הראשי) ישיבת זום...מה לא בסדר איתכם?
איזה שחקן טלוויזיה ישחק אותכם (או מישהו אחר מהפורום) בעיבוד הטלוויזיוני של הפורום שלנו? (זה רק עניין של זמן עד שלא ישארו להם רעיונות אחרים)ליאם אובריאן!
האם אתם מכירים את הינשוף הזה שעושה קול כמו אזעקה שממשיכה כל הלילה? (כי הוא מטריף אותי לפעמים)לא
מה הסדרה שאתם הכי... (שיט, אני בבעיה כי אני לא רוצה להרוס שאלות שאיגור אולי ירצה להשתמש בהם)SGN
מה יקרה בפרק ל"ג בעומר של אחת הסדרות האהובות שלכם?מקגייור...מקגייוור מאלתר צורת תקשורת מרחוק בעזרת מדורה וסימני עשן
*עדי - אני בוחר בשבילך את באטוומן, גם את צריכה לענות.
האם מישהו יכול להזכיר לי מה בכלל הקטע של שבועות?-
https://he.wikipedia.org/wiki/שבועות
(לא שאני בעצם זוכר את הקטע של ל"ג בעומר – יש איזה משהו עם רובין הוד יהודי?) בר כוכבא
לפי חוק בינלאומי אתם חייבים להיות ניצב בסדרת טלוויזיה כלשהי בהווה – באיזו סדרה תבחרו?CR!
*(אני מבהיר שאי אפשר לומר שאתם לא רוצים, כי זה חוק, אם לא תבחרו אז יענו אותם עד שתגידו מה הסדרה שהכי לא הייתם רוצים להיות ניצב בה וישימו אותכם בה)
האם אתם חושבים שיהיה גל שני?אני מקווה לטוב ביותר ומתכונן לגרוע ביותר
(האם ליתר ביטחון צריך להכניס לבידוד אנשים שהשם שלהם במקרה הוא "גל שני"?)
באיזו סדרה אתם הכי מצפים לראות איך יתייחסו לעניין הקורונה? (לא יכול להיות סדרה תיעודית)
חוטב עצים מצליח ללחטוב 40 עצים ביום הראשון בעבודה. אבל בכל יום נוסף הוא מצליח לחטוב פחות עצים למרות שהוא מתאמץ באותה מידה או אפילו יותר. למה? הגרזן נשחק!
מי ישחק את חוטב העצים המדובר בעיבוד הטלוויזיוני?היו ג'קמן