05.05.05

ברבי28

New member
זוכרת איתך ...

וגם זוכרת את ההודעה הזאת, מזעזעת, כואבת ומטלטלת, אבל גם זוכרת שפחות משנה אחרי זה (אם אני לא טועה בחישובים), חבקת כבר את הגברת שכונתה (אם אני זוכרת נכון) "הקרואסון", זוכרת, אך גם שמחה על כל שמילאת את ידייך וליבך

דיא

New member
אובדן התמימות

לפחות כבר לא אובדן התקווה. מחכה איתך להגעתו הבריאה והטובה והצווחת של איתמר (שם מקסים) בעוד אי אלו חודשים

ל ג י

New member
עצוב, עצוב, עצוב

תמי ס. - ממרחק של שנים אני מקווה שהמתנה המופלאה שזכית לחבוק, האוצר המדהים, עוזר להתמודד עם כל האובדנים הרבים שבדרך. אני מקווה שהקלישאה של "הזמן עושה את שלו" אכן מרככת את הכאב באובדן והוא פחות חד ודוקר כבעבר. לא הכרתי את הסיפור ופשוט נקרע לי הלב. זה לא יום קל עבורי, היום גיליתי כי חברה לעבודה הפסיקה היריון בגלל תסמונת דאון. יום עצוב. וומסיקל - המשך היריון מ-ש-ע-מ-ם ומה זה ארוך... ל ג י

תמי ס

New member
לגי (יצא ארוך)

הזמן עושה את שלו וגם הטיפול הפסיכולוגי
אבל היום אני בהחלט יכולה להגיד ש"הזמן עושה את שלו" זו לא קלישאה. אני בהחלט במקום לגמרי אחר עכשיו. ידיי מלאות. יש לי שלושה ילדים, בריאים, חיים, נוכחים, הם איתי, והם התגשמות החלום שלי. לא יודעת מה היה יוצא מאותם הריונות וגם לא רוצה לחשוב על זה. אני מתרכזת ב"יש", במה שיש לי היום, וזה ילדים בריאים, וזה המון. אני משתדלת להשאיר את עברי מאחור. אולי בגלל זה גם לעולם איני פותחת שרשורי "יום השנה" משלי, לא יודעת למה היה בי פתאום דחף להצטרף לשרשור הזה, סביר להניח שאם וימסי לא הייתה פותחת אותו היה עובר לו יום האתמול עבורי כמו כל יום אחר. ועוד משפט שכבר כתבתי כאן בפורום פעם: אם הייתי אמורה לעבור את הדרך הקשה על מנת לזכות בכל הטוב שיש בחלקי כרגע, אני מפוייסת.

"ימי הקיבוץ והנועם"

זו ממש שירת חייך
יש בעייתיות מסויימת בתאריכים כה יפים
. לכן, אני אתקשה לשכוח את 02.02.02 שהחלטתי שהוא התל"מ בהריוני השלישי. מצד שני, יש לזה גם יתרונות, זה מקל עלי לזכור את פירוב העבר המיילדותי הפלילי שלי
זוכרת איתך וגם שמחה איתך על האומץ בדיוני השמות.

ברבי28

New member
זוכרת איתך

ומצפה יחד איתך לימים הטובים, שמחה על האומץ שיש לכם לנהל דיונים כאלה, מאחלת לכם התגשמות של השעשוע במהרה (ובמועד כמובן)

למעלה