04.04.04:))))))))

• פותח הנושא ufo11
  • פורסם בתאריך
מזל-טוב, מותק ../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif גם למושי..

אתם כאלה מתוקים...
מושי, התרגשתי לקרוא את מה שכתבת. מותק, שתהייה לך שנה קסומה ומיוחדת במינה, שתהייה הקדמה להרבה שנים קסומות ומיוחדות עוד יותר.
ענק לשניכם.

../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif

UUUUU!!!!!!!!!!!!! אתם כאלו חמודים ביחד
י-אללה... |מזל-טוב| באמת כמו שאמרת מושי,אני מקווה שזה ימשיך כי הכי הכי כייף שיש את המשו בחיים שמחזיק אותך תישארו ביחד,זה כל כך יפה אני אוהבת אותכם!
מוווווווואה

ufo11

New member
אני מתנצל שאני לא אומר תודה אישית

לכל אחד מכם...פשוט השרשור הזה ימשך עד עמוד לא יודע כמה... אז אני מבקש את התנצלותכם, ואני שוב אומר לכם תודה תודהרבה!!!! המון המון תודה!!! זה מרגש לקרוא את מה שרשמתם:)

qt1

New member
אל תתנצל שוב../images/Emo70.gif ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

Blueberry Kiss

New member
מושי שלי ../images/Emo25.gif

תודה רבה לך על כל המילים המדהימות! את מילותי תקבל מאוחר יותר בערב, ובאופן אישי (לא משהו נגד חברי הפורום, כן?
) אוהבת אותך המון, ובטוחה שנחלוק עוד המון שנים יחד.
איזה מושי אתה...ממש ריגשת אותי חומד!

ufo11

New member
../images/Emo140.gif אני מאוד מאוד שמח שריגשתי אותך

מותק:) אני מקווה שהצלחתי לשמח אותך איך שפקחת את עינייך על הבוקר:) הרבה נשיקות וחיבוק גדול גדול מותק:)

Blueberry Kiss

New member
תודה רבה לכולם!!

ההודעות שלכם שמחו אותי וריגשו אותי מאד. ו
קבוצתי

Nayeli

New member
מזל טוב!

חמווווווווווווווווווווווווווודים!!

hashy

New member
עבמ"י אם אתה לא רוצה לצאת ../images/Emo122.gif

שלא תעז להיתנצל על השרשור הזה שוב או שאני מתנפלת יחד עם קיוטי עליך ... אני שמחה שהחלטת לחלוק איתנו את רגשותיך, נראה לי שאני אעתיק חלק ואתן לבייב לקרוא
מה שברור מדבריך זה שהעב"מ הספציפי הזה מאד אוהב נשיקה אחת ספציפית בטעם תות. ונראה שהנשיקה הספציפית הנ"ל מאד אוהבת את העב"מ הספציפי הזה. אז... הצלחת לרגש אותי ותותי את מרוממת את רוחי כל פעם שאת מרוממת את רוחו (בפורום בעיקר, אני עוד לא ממש בטוחה בעניין המדיומי
). אני מצטרפת לכככככככככככל מה שנאמר פה. מי ייתן ויהיו לכם עוד המון זמנים יפים כאלה
חיבוק|

mmeny

New member
מקסימים,אין יותר מזה../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif

S E M 151

New member
למה חייב נושא?

מקסים. כל טוב לכם, המון המון אושר אהבה והרבה דברים טובים לחלוק.

למעלה