04.04.04

)))))))
קודם כל, רציתי להגיד לכם חברי הפורום, שאת מה שאני הולך לרשום כאן, אני רושם רק עקב העובדה שאתם נותנים הרגשה טובה לגבי הכל, ואני בטוח שתקבלו גם את הכתוב מטה בצורה יפה. מקווה שכך יהיה. אז תודה קודם כל. מותק

תמיד חקקו בתודעתנו את המשפט האומר כי הזמן עובר מהר, פשוט טס. השנה נווכחתי לדעת כמה שהמשפט הזה נכון. אני זוכר איך רק אתמול הייתי אצלך (ממש ממש אתמול), הפתעת אותי עם ארוחת ערב...רגשת אותי...וכמובן מאותו ערב מקסים, אנחנו ביחד (אנשים, לא בגלל הארוחת ערב כן?

). עברנו הרבה ביחד בשנה הזו... הרבה ארועים משמחים, מרגשים ומלאי חוויות. פשוט שנה מדהימה ונהדרת! תרשי לי להודות לך על מספר דברים: ראשית, על ההרגשה שאת מעניקה לי. סופסוף מזה הרבה זמן, לאחר תקופה ארוכה מאוד של אכזבות, עצב, עצבים, תסכול, הצלחת להעניק לי את המתנה הכי טובה שאפשר לקבל, והיא שהחזרת לי את השמחה לחיים. גרמת לי לצחוק שוב כל רגע אפשרי, לחייך ופשוט לשמוח. לכן, אגיד לך תודה. שנית, על הדאגה והתמיכה שלך לאורך כל הדרך. את מצליחה כל פעם מחדש לעזור לי להתגבר על הרעיון שאני "חולה". תמיד כשמשהו מזכיר לי את העובדה הזו, את יודעת להראות לי את חצי הכוס המלאה, לעודד אותי ולתמוך בי. זה כזה חמוד שכל פעם שיש משהו קצת מוזר איתי, את בודקת שאני בסדר, מחבקת אותי ומחזקת אותי. גם על כך, המון המון המון תודה! שלישית, על האהבה הגדולה שאת מעניקה לי. אף פעם לא הרגשתי שאוהבים אותי בצורה כזו. זה מתבטא בכל מיני דברים קטנים, כמו ההערכה שלך לדברים שאני עושה ועוד רשימה ארוכה של דברים. רביעית, על שאת אוהבת את מי שאני ומה שאני עוסק בו. אני אוהב שאת נהנית להקשיב לי מנגן, שאת מבקשת שאני אנגן לך, שאנחנו שרים ביחד...ועצם התחושה הזו שאני מקבל ממך שמראה לי שאת גאה בי על הדברים שאני עושה. אין לך מושג כמה זה חשוב לי וכמה אני מודה על כך. בסיכומו של דבר מותק שלי, אני מאחל לך המון המון מזל טוב. אני בטוח שאנחנו נבלה עוד המון...המון המון המון זמן ביחד, ונדע רק זמנים טובים כמו השנה הנוכחית. תמיד תזכרי, שגם אם את לא לידי, אני תמיד חושב עלייך, מתגעגע אלייך ושאת תמיד...תמיד תמיד נמצאת בלב שלי בכל שעל ושעל. אני אוהב אותך מותק! המון נשיקות, חיבוקים וכמובן מזל טוב. אוהב, מושי