022!ת יר3ן!!

022!ת יר3ן!!

למה את לא ע!נה לי באי סי קיו???? יותר מידי עסוקה עם נושה במסנג'ר?? חחחח...סתם!!א2ל אני חושבת שיש לה!!

הרמנית

New member
קחי...

לשרונו'ש...: יש ימים את חסרה לי קורא בשמך את לא עונה לי ומטתי קרה זרה לי איך אעבור את זה עליך יש לילות אני שוקע במערבולת אש נוגע ובתוכי היטב יודע בלעדיך עוד גובע את תיהי אחרת ושונה אנא גלי קצת הבנה והלב אותך אוהב והלב כל כך כואב לא חולף ולא מרפה הכאב בנשמה והלב אותך אוהב והלב כל כך כואב לא חולף הכאב בנשמה : זכרונות שאיתך היו לי אחד אחד הם שוב באים לי ותמיד הם מכאיבים לי לא ידעת מה זה עושה לי יש לילות אני שוקע במערבולת אש נוגע ובתוכי היטב יודע בלעדיך עוד גובע את תיהי אחרת ושונה אנא גלי קצת הבנה והלב אותך אוהב והלב כל כך כואב לא חולף ולא מרפה הכאב בנשמה והלב אותך אוהב והלב כל כך כואב לא חולף הכאב בנשמה x2

הרמנית

New member
וזה לאילנה...חחחחחחחח

אני התותח שאת כל אחד ממכם יקח הייתי כבר פוחלץ שתבין שאני חם כל בת אני דפקתי חשיש כל יום הסנפתי ארגנו חברים ואת שמעון הרגתי את היטלר שרפתי ואת ערפאת אני הרסתי פזמון: אני, אני אני הראשון שכל אחד ממכם יזכור *2 אני שר ת'פזמון אני דופק הכל אני אריה עקפתי לסיגל שחמון אני השפרצתי אריאל שרון הספקתי כבר , פינצ'רתי פרות, כבשים את כולם אני אכלתי אפילו את הלב של סאדם אני בלעתי פזמון: אני, אני אני הראשון שכל אחד ממכם יזכור *4 אני שר ת'פזמון אני דופק הכל

ווווווואוווווווווווווווווווווו|נשיק

אני מתרגשת!!!!!!!!!

הרמנית

New member
הא הא הא...

נחמד....אבל לא!!! סתתתתתתתםםםם..........אי אם נוט סנובה!!.חחח

הרמנית

New member
אני הולכת לישון

בשעה כזו כי אני צריכה להיות עירנית למבחן!!!אמן ויצליחו השליפים..חחחח ביי

למעלה