כלכך מבין אותך דפי
לי זה קרה עם חברת HOT שנציג שלהם הבטיח שיש להם ערוצים מסויימים שביקשתי בשביל אימי. כבר אחרי יומיים הבנו שאין את הערוצים הוא אמר שיש. התקשרנו והוא הבטיח לפתוח את הערוצים אחר כך אמר שאין את הערוצים האלה ביקשנו להתנתק עוד לא עברו 6 ימים ומכאן התחילה מסכת טלפונים וטרטור ושקרים בלתי נסבלים. עוד דרשו מאיתנו לשלם קנס 480 ש"ח אחרי 6 ימים. פניינו לנציג תלונות הציבור שלהם אמרו שהקנס מבוטל ושיינתקו אותנו. אני רוצה לציין שזה קרה אחרי שהם אמרו שלא דיברנו כלל וכלל עם הנציג שלהם ואז אמרתי להם שאני אפנה לבית משפט ואתבע להוציא פירוט שיחות יוצאות של הנציג שלהם ושל אימי ושייראו שגם הנציג וגם אימי דיברו אין ספור פעמיים. עכשיו אחרי 7 חודשים הם שולחים הודעה שאנחנו חייבים להם כסף. 480 ש"ח מתוך ייאוש וחוסר כוח להיות מנוי של חברת שקרנים שילמנו את זה. אך השירות בישראל הוא אכן זוועה והכל שקר וכזב בשביל שעוד נציג ירוויח כמה גרושים. בכל חברה שתלכי תמצאי את השירות הזה. אני יכול לומר שאני מרוצה מנטויז'ין שאני מנוי אצלהם כבר 9 שנים, אבל יהיו כאלה שייאמרו לא ממש. 012 ידועה גם בשירות עלוב בתחום האינטרנט, עד שעונים שם במחלקת תמיכה טכנית אפשר להתפוצץ. טוב עשית שעזבת אותם. תודה על המיידע. יוסף.