01.12.04

ciccio

New member
01.12.04

Hi everybody though obviously i am not the one to tell you so and most of you know, it is aids awareness day, and though it comes without saying the world has better drugs to resist life with the this deasese, but there is no cure yet (well nothing that the drug administration is willing to put in the market), it is imprtant to take care of one self and always practice safe sex my self proocupation is the growing tendency in the western world bearbakcing, that is so dangerous and so wrong... we cannot permit ourself doing that. that was the lamest aids day message... but its somthing and on other note today it's my mother's birthday, and woody allen's...

ro99

New member
It's an important message

Not lame at all. I think once you've seen friends die of Aids, you remember to be careful. I lost two friends to it in the early days, before AZT and the like were available Mazel tov to your mother. And Woody Allen is 69 today...
With a condom I hope!

odedee

New member
../images/Emo45.gif

בלי ספק ענין קיומי, ו-barebacking זה ענין שלדעתי ראוי למחקר פסיכיאטרי רציני, ממש כמו שחוקרים אנורקסיה. הרי מתים מזה. אגב, בשורה מעניינת בתחום היא שברזיל הודיעה אתמול, כפי שהתריאה מראש, שהיא החליטה לייצר ב-2005 תרופות נגד איידס תוך הפרה של הפטנטים עליהן. זו פעם ראשונה שמדינה מחליטה להפר פטנט באופן חד צדדי. זה מתאפשר לפי חוק ברזיל ותקנות איגוד הסחר העולמי במצבים שהם מקרי חירום לאומיים. חוק הפטנטים הקיים בעצם מונע ממליוני חולים את האפשרות לחיים תקינים במחיר נסבל, ולמעשה שם תג מחיר על חיים של אנשים. זה אמנם מאפיין כללי של תעשיית התרופות, אבל במקרה של מגיפה עולמית כמו האיידס אני חושב שזה חמור מאד, והפרת הפטנט שברזיל יזמה היא ראויה ויותר מזה. מה שדחף את ברזיל להפרה הזו הוא עלויות התרופות המיובאות. ברזיל מציעה טיפול באיידס שהוא חינם לכל החולים - מעשה שראוי לכל המדינות לאמץ! - והעלויות פשוט היו גבוהות מדי למדינה. הלוואי שלכל העולם היתה גדלות הרוח הזו. אני מקווה שמדינות נוספות (ישראל!?) ילכו בעקבות ברזיל.

Joni M

New member
כמה שזה נכון ../images/Emo15.gif

לאור אחוזי ההידבקות שגדלים מיום ליום בישראל, והטרנד המגוחך שעובר על ניו-יורק ועוד הרבה מקומות - של barebacking . אני מאחל לכולנו שימצאו תרופה בקרוב, אם לא למחלה, אז לבורות של אנשים לפחות. ואתה גם צודק בקשר ליום הולדתשל אמא שלי - זה באמת בראשון לדצמבר! איך ידעת?

ro99

New member
הבורות רק גוברת, הודות ל...

פרוייקטים לבריאות מינית שממומנים ע"י בוש ומלמדים ש-HIV מועבר דרך זיעה ודמעות, אפשר להכנס להריון מנגיעה באברי המין, ושעובר בן 43 יום הוא אדם חושב. ועוד: הפלה גורמת לעקרות ולהתאבדות, חצי מבני העשרה ההומואים בארה"ב נגועים ב-HIV, וקונדומים לא מצליחים למנוע הדבקות ב-HIV ב-43% מהמקרים. מצמרר שאפשר לשקר בכזאת נחישות ועוד לקבל כסף מהממשל. ופה בארופה ה"מומחים" (?) מנבאים התחזקות של השפעת הדת דרך הפרלמנט הארופאי. מקווה שהם טועים ו/או סתם היסטרים. כפי שאחד מהם אומר: "אירופה היא היבשת היחידה בעולם שלגמרי חילונית. היא מקרה חריג." מקווה שזה ישאר כך, כי דת לא בדיוק תורמת לנאורות, במיוחד לא בנושאים שעליהם אנחנו מדברים פה.

ronnl

New member
תמיד דגלתי בהפרדת דת ומדינה

ובכלל לצמצם עד כמה שאפשר את רמת ההשפעה של הדת ודתיים מכל המינים והדתות וכו וכו אם זה יקרה כאן בסופו של דבר אני מקווה לפחות אבל לא מאמין שיצמצמו את ההשפעה של הכנסייה למשל

למעלה