-0-

פורמה

New member
-0-

או קיי. עשיתי זאת. חלף לו היום הראשון, היה יחסית קשה, כי הייתי לבד כל היום ועבדתי על המחשב. ובסיטואציה שכזו אני הייתי נוטה לעשן הכי הרבה. דרך אגב, אני, בניגוד להרבה מעשנים, הייתי מעשנת פחות בחברת אנשים מאשר כשאני לבד, בין השאר בגלל שלא רציתי להראות כמו קטר. וכשאני לבד ואני מרוכזת בעצמי, הייתי מעשנת בשרשרת מבלי להרגיש אפילו מתי הדלקתי ומתי כיביתי וכך היו מתחסלות להן קופסאות... היום הכנסתי את קופסאת הסיגריות למגרה (למען האמת אתמול) ולצידה את הפומית והמצית. אני מאמינה שמחר אקח אותן איתי בתיק כשאצא לעבודה כי יהיה לי הרבה יותר קל לדעת שהן איתי. אגב, תודה למי שליווה וחיזק אותי עד ליום הזה. יהיו עדכונים על הימים הבאים.

וואו../images/Emo12.gif

|כל כבוד!!!!!!!!!!!!! זו בטח הרגשה נפלאה.... שיהיה לך יום כתום, בלי סגריות עם הרבה שמש ואוויר טוב לנשימה... |סביון |סביון |סביון |סביון |סביון |סביון |סביון נ.ב היום אני יוצאת לעבודה אחרי חופשת המחלה שלי..... את הסיגריות אני אקח איתי, מה יקרה? אני לא יודעת....

נו...מה יהיה../images/Emo35.gif

לאן נעלמו כל הסביונים היפים שלי

../images/Emo140.gif../images/Emo39.gif../images/Emo140.gif../images/Emo39.gif../images/Emo140.gif../images/Emo39.gif../images/Emo140.gif

כיפק הייי
כיפק הייי
כיפק הייי
הייי
הייי
ל
פ
ו
ר
מ
ה

פורמה

New member
אבל אהבתי יותר את הגירסה הקודמת

זו עם ה- סביון
סביון... כמו סביונים שיוצאים מתוך רובה אוטומטי. איך היה היום??

למעלה