0 - MY- GOD!

0 - MY- GOD!

גיא - סליחה שלא שרשרתי. היום היו הבחינות בתיאטרון. אני חושבת שממש פישלתי.... ואת התוצאות אני אקבל רק בסוך יוני.... אוף!

למה זה נשלח?! לא סיימתי!

בקיצור, נבחנתי למגמת תיאטרון בבצפר שלי, מגמה עם רמה אחו שלוקי גבוהה.... זה החלום שלי בעצם.... אם אני לא אתקבל, אתם לא יודעים מה אני אעשה עם עצמי. אני אפילו לא יודעת..... איזה פחד. כל החיים שלי תלויים בזה.

spainbar

New member
OH MY GOD

THE WORLD IS COMING TO AN END AUNTIE EMME, AUNTIE EMME WHERE IS TOTTO? WHERE IS TOTTO? מי שלא הבין, לא נורא, אני צחקתי ס´

זורבבל

New member
משככי כאבים

נוצר אצלי הרושם שאתה לוקח הרבה מעבר למינון שקבע לך רופא השיניים

../images/Emo22.gifהר דוקטור, הדיאגנוזה שלך מדוייקת

אני חושב שצריך לזמן את הפאציינט לבדיקות מקיפות אצלינו בקליניקה
פראוליין ספיינבאר...צרי קשר עם האסיסטנטית שלי ותקבעי תור, כמה שיותר מוקדם... בברכה, מנהל מרפאת "בנים בלבד".

spainbar

New member
לכל המתמחים לרפואת רגליים...

לדעתי דווקא התרופות לא מספיקות - כל עוד אני מרגיש בקצת כאב אפילו, אז המינון לא מספיק אבל אני חושש שאז אני באמת יתחיל לדבר שטויות למי שחשב שעד עכשיו היה מפחיד ס´

MARMELAD

New member
אל תדאגי.

מקסימום לא תתקבלי. ואז יסכימו לקבל אותך רק למגמת מזכירות כי כל שאר המגמות יהיו מלאות. אחרי שלוש שנים בתיכון תעשי צבא בתור פקידה, תכירי שם מילואימניק שתעבדי אצלו אחרי שתשתחררי. אתם תתחתנו אבל הוא יבגוד בך על ימין ועל שמאל. בגיל 40 תתפסי את עצמך ותביני שבזבזת את כל חייך. ואז תעזבי אותו ותתחילי מההתחלה אבל זה יהיה מאוחר מדי..... או שלא תתקבלי למגמת תיאטרון ובכל זאת החיים שלך ימשיכו. תלכי לחוג תיאטרון, תלמדי משחק אחרי הצבא, תעבדי בתור מלצרית עד שתקבלי איזה תפקידון באיזה סרט או תוכנית טלויזיה, את יודעת, המסלול הרגיל. הבחירה היא רק שלך
עכשיו תשאלי את עצמך אם באמת כל חייך תלויים במגמה שאת לומדת בה בבי"ס.

למעלה