-=-=0קרים-=-=

-=-=0קרים-=-=

--בהתחלה התחלתי עם סקרים וביקשו ממני להפוך את זה לקבוע..אז נהפוך את זה לקבוע-- היום הסקרים יהיו על הבנות בסדרה! 1.הכי יפה שיש...(בלי שום קשר למשחק..אך ורק יופי למרות שיופי זה לא הכל ממש לא!!) א.דורינוש!! מלכה שלי יפה אחת! ב.יסמין..אחח איזה נאה היא! ג.דיקלה מהקפה.. ד.מיכאלה! מספר אחת..נשית וסקסית בטירופ!! 2.הכי מוכשרת..(הדמויות בסדרה..לדוגמא עם תבחרו שדורין הכי מוכשרת..זה יהיה בגלל העיסוק שלה בשירה) א.דורין..איזה קול! ב.מיה,מסניפה בסטייל ג.אסי-זמרת אמיתית ד.מיכאלה כשהיא יוצאת לכיכר המדינה! ה.יסמין-באירגון הספא 3.הכי הקריבה מעצמה לסדרה..(וזה לא בא לפגוע באף אחת מהשחקניות המוכשרות שצינתי כאן) א.דיקלה מהקפה-מוכנה להיות בתפקיד אורח ב.יסמין..בוכה שצריך ומנדנדת ומקבלת את התפקיד של המסכנה..ומסכימה לעשות ניתוח בחזה.. ג.מיקי-מוכנה שיצאו עליה סטיגמות של נערת ליווי ד.אסי-מוכנה שיקראו לה אספה.. ה.מזה השטויות האלו??? כולה דמות,אני לא מנתח אף פעם אישיות לפי דמות! 4.ה-שחקנית של הסדרה (אני יודעת שכולם מוכשרות..אבל ניתן לבחור-רק אחת שהיא בעינייכם הכי הכי -בלי שום קשר ליופי..תתיחסו רק לכישרון וליכולות- ) א.טלי שרון..אחח איזו שאפה..מלכה.. ב.אפרת כהן-אספה ומיכאלה-משחקת שתי תפקידים! ג.דורית בר לב-נוגה-גם קורבן וגם מרשעת ד.חני נחמיאס -יסמין-מתחברת עם החבר של הבת שלה

תיפי1

New member
עונה:

1.הכי יפה שיש...(בלי שום קשר למשחק..אך ורק יופי למרות שיופי זה לא הכל ממש לא!!) ד.מיכאלה! מספר אחת..נשית וסקסית בטירופ!! 2.הכי מוכשרת..(הדמויות בסדרה..לדוגמא עם תבחרו שדורין הכי מוכשרת..זה יהיה בגלל העיסוק שלה בשירה) ג.אסי-זמרת אמיתית 3.הכי הקריבה מעצמה לסדרה..(וזה לא בא לפגוע באף אחת מהשחקניות המוכשרות שצינתי כאן) לא הבנתי את השאלה 4.ה-שחקנית של הסדרה (אני יודעת שכולם מוכשרות..אבל ניתן לבחור-רק אחת שהיא בעינייכם הכי הכי -בלי שום קשר ליופי..תתיחסו רק לכישרון וליכולות- ) ב.אפרת כהן-אספה ומיכאלה-משחקת שתי תפקידים!

אוקי , כנסו לשלי :))

מיכאלה הכייי יפההה שישששששששששששש (כאילו גם אסי חחח לאלה שלא הבינו השחקנית עצמה הכי יפה) הכי מוכשרת... אסייייייייייייייייייייייייי ומיכאלה... הלוווו זו אותה שחקנית הכי מקריבה את עצמה מזה השטויות האלו?אסי זה ברור אבל לא ביגלל שקוראים לה אספה.. יא-אללה!!! ה-שחקנית של הסדרה אפרת כהןןןןןןןןןןןןןןןןן מוכשרת שליי!!! פיצול אישיות..ענקית ענקית!! וזהווו יה הוווווווווו

2maya

New member
התשובות שלי ../images/Emo142.gif

1. מיכאלה- אסי= אפרתו'ש 2. אסי 3. מה זה השטויות האלה?? חחחח כולם מקריבות את עצמם בשביל בטלנובלה הזאת הם קמים מוקדם בבוקר, משננים טקסטים.. 4. אפרת כהן+ טלי שרון

תשובות

1.הכי יפה שיש: א.אסי/מיכאלה ב. דורין (מה יש לכולם מדקלה?!) 2. הכי מוכשרת: א. יסמין ב.אסי ג.דורין 3.הכי מקריבה: א.מיקי ב.יסמין 4.השחקנית הכי טובה: אל תצפו שאני אענה על זה כולם פ33ות!

Miss Westlife

New member
אוקיי...

1.המממ... דיקלה(?) 2.מיכאלה 3.ה.מזה השטויות האלו??? 4.אפרת ללא ספק!

הנה התשובות שלי :

1 דורין אקריש (ברור) 2 אסי שחר (דההההה) 3 טלי שרון (וכולם יודעים זאת) 4 מה זה השטויות האלו?????

einbal13

New member
אין לי כוח לענות אז בקיצור

כל התשובות במילא יהיו טלישרון-דורין אז אין לי כוח לרשום את השאר

../images/Emo41.gif התשובות שלי ../images/Emo41.gif ../images/Emo26.gif

1.הכי יפה שיש...(בלי שום קשר למשחק..אך ורק יופי למרות שיופי זה לא הכל ממש לא!!) תשובה
ד.מיכאלה! מספר אחת..נשית וסקסית בטירופ!! 2.הכי מוכשרת..(הדמויות בסדרה..לדוגמא עם תבחרו שדורין הכי מוכשרת..זה יהיה בגלל העיסוק שלה בשירה) תשובה
ג.אסי-זמרת אמיתית 3.הכי הקריבה מעצמה לסדרה..(וזה לא בא לפגוע באף אחת מהשחקניות המוכשרות שצינתי כאן) תשובה
ה.מזה השטויות האלו??? כולה דמות,אני לא מנתח אף פעם אישיות לפי דמות! 4.ה-שחקנית של הסדרה (אני יודעת שכולם מוכשרות..אבל ניתן לבחור-רק אחת שהיא בעינייכם הכי הכי -בלי שום קשר ליופי..תתיחסו רק לכישרון וליכולות)תשובה
א.טלי שרון..אחח איזו שאפה..מלכה..

perfecta

New member
אמממממ

1. מיכאסי-מספר אחת!!!נשית וסקסית בטירוף!! 2. מיכאסי-זמרת אמיתית! 3. מזה השטויות האלו??? כולה דמות,אני לא מנתח אף פעם אישיות לפי דמות! 4. אפרת כהן-אספה ומיכאלה-משחקת שתי תפקידים!

ח0חו0ית1

New member
אנוכי עונה :)

.הכי יפה שיש...(בלי שום קשר למשחק..אך ורק יופי למרות שיופי זה לא הכל ממש לא!!) א.דורינוש!! מלכה שלי יפה אחת! ב.יסמין..אחח איזה נאה היא! ג.דיקלה מהקפה.. ד.מיכאלה! מספר אחת..נשית וסקסית בטירופ!!
2.הכי מוכשרת..(הדמויות בסדרה..לדוגמא עם תבחרו שדורין הכי מוכשרת..זה יהיה בגלל העיסוק שלה בשירה) א.דורין..איזה קול! ב.מיה,מסניפה בסטייל ג.אסי-זמרת אמיתית
ד.מיכאלה כשהיא יוצאת לכיכר המדינה! ה.יסמין-באירגון הספא 3.הכי הקריבה מעצמה לסדרה..(וזה לא בא לפגוע באף אחת מהשחקניות המוכשרות שצינתי כאן) א.דיקלה מהקפה-מוכנה להיות בתפקיד אורח ב.יסמין..בוכה שצריך ומנדנדת ומקבלת את התפקיד של המסכנה..ומסכימה לעשות ניתוח בחזה.. ג.מיקי-מוכנה שיצאו עליה סטיגמות של נערת ליווי
ד.אסי-מוכנה שיקראו לה אספה.. ה.מזה השטויות האלו??? כולה דמות,אני לא מנתח אף פעם אישיות לפי דמות! 4.ה-שחקנית של הסדרה (אני יודעת שכולם מוכשרות..אבל ניתן לבחור-רק אחת שהיא בעינייכם הכי הכי -בלי שום קשר ליופי..תתיחסו רק לכישרון וליכולות- ) א.טלי שרון..אחח איזו שאפה..מלכה.. ב.אפרת כהן-אספה ומיכאלה-משחקת שתי תפקידים!
ג.דורית בר לב-נוגה-גם קורבן וגם מרשעת ד.חני נחמיאס -יסמין-מתחברת עם החבר של הבת שלה

gulil

New member
../images/Emo88.gif עונה נהנהנהנה../images/Emo6.gif

הכי יפה שיש מיכאלה! מספר אחת..נשית וסקסית בטירופ!! הכי מוכשרת אסי-זמרת אמיתית הכי הקריבה מעצמה לסדרה מזה השטויות האלו??? כולה דמות,אני לא מנתח אף פעם אישיות לפי דמות! ה-שחקנית של הסדרה אפרת כהן-אספה ומיכאלה-משחקת שתי תפקידים!

למעלה