didalf
Well-known member
ממשוואי איזה נפילה אפית!
המעריצים צוחקים עליו שהוא הוציא שיר בשם falling כדי שכשמחפשים harry styles falling יגיעו לשיר ולא לכל הפעמים שהוא נפל על הבמה
ממשוואי איזה נפילה אפית!
חחחחחחחחחחחחחחחחח חשבתי על זה כבראגב @didalf נזכרתי עכשיו שדיברנו על זה שבאוטו חדש הכי מפחדים עליו ומתבאסים מכל שריטה קטנה... אז... הלכת קצת רחוק אבל נראה לי שלפחות פתרת לעצמך את הבעיה הזאת
זחלתי בפקק בנסיון לא לעצור לחלוטין, ולאדעת הגז והברקס יותר רגישים וחזקים ממה שאני רגילה. פתאום שכחתי על מה הרגל שלי נמצאת וראיתי שאני מתקרבת מידי לאוטו לפני ורציתי לעצור ולחצתי חזק רק שהרגל הייתה על הגז מסתבר ונכנסתי ברכב לפני
התבלבלתי בין ברקס לגז כאילו התחלתי ללמוד נהיגה אתמול
אני גם חושבת כמו לונה, זה אחלה של סיפור לפולקלור המשפחתי .יואו איזה באסה! אבל העיקר שאת בסדר, מה שיפה בפדיחות זה שממרחק של זמן הן הופכות לסיפורים משעשעים אז הרווחת ביושר אנקדוטה טובה!
שינסו, חצופיםאני גם חושבת כמו לונה, זה אחלה של סיפור לפולקלור המשפחתי .
בטוח מעכשיו יזכירו לך את זה כל הזמן ולא יניחו לך לשכוח מזה.
(אבל עכשיו ברצינות, אני שמחה שאת בסדר ורק האוטו נדפק).
אכןלואו לואו?
זה במנדריניתאני מניח שהחלק של ה"רולו" זה בגלל שזה גלגל כזה. ודקס מרגיש לי כמו משהו שקשור למידע אבל אולי כי אני חושב על אקסל.
בקיצור אין לי ממש מושג
אולי את פשוט צריכה להתרגל לאוטו החדש במיוחד אחרי שהקודם היה כ"כ ישן והיה אצלך מלא זמן.חח כרגע אני עוד לא מוכנה לצחוק על זה (פתאום נהיו לי חרדות שאני לא יודעת לנהוג יותר ושאני אעשה את זה שוב ואדרוס מישהו) אבל בטח בעתיד.
חחח אחותי כבר אמרה לי שהיא תיקח אותי להתאמן במגרש ריק כמו נהגת חדשה.ואולי אחרי שהאוטו יחזור מתיקון תבקשי מאבא שלך שילווה אותך לנסיעה או אולי רק סיבוב במגרש חנייה או משהו כזה, רק לתת לך ביטחון .
חחח חמודהחחח אחותי כבר אמרה לי שהיא תיקח אותי להתאמן במגרש ריק כמו נהגת חדשה.
תודה, ממש חמוד מצידך שחשבת עלייאבל דווקא חשבתי עלייך ושזה שאת מפחדת קצת לנהוג ורציתי להגיד לך - תמיד יש אותי להיות יותר גרועה אז אין לך מה לדאוג את אחלה
אני שונאת נפצים (מרגישה כמו גרגמל שאומר: אני שונא דרדסים).ילדים משחקים עם נפצים לא רחוק מכאן, ואצבעות קטועות מעולם לא קסמו לי יותר.
שימותו בייסורים קשים.
כן!אני שונאת נפצים (מרגישה כמו גרגמל שאומר: אני שונא דרדסים).
מעוניינים לשמוע סיפור מתקופת התיכון שלי על נפצים?
באחד הימים גילינו שתלמיד נפצע מנפץ וזה בהחלט לא נעים ועשו חקירה כדי לגלות מי הביא את הנפץ ובסוף גילו שהוא עצמו הביא את הנפץ
חחחח אבל אויש מטומטם מצידו. בכל זאת אני אשאל למרות שאני קצת חוששת מהתשובה: איך הוא נפצע? כלומר מה קרה לו, פציעה קשה?באחד הימים גילינו שתלמיד נפצע מנפץ וזה בהחלט לא נעים ועשו חקירה כדי לגלות מי הביא את הנפץ ובסוף גילו שהוא עצמו הביא את הנפץ
זה היה בתיק שלו נראה לי והוא נפצע ביד, לא זוכרת אם קרה לו משהו באצבע אבל בכל מקרה משהו לא נעים בכלל (לא ראיתי את זה אלא רק שמעלי על זה).חחחח אבל אויש מטומטם מצידו. בכל זאת אני אשאל למרות שאני קצת חוששת מהתשובה: איך הוא נפצע? כלומר מה קרה לו, פציעה קשה?
איך אני שונאת נפציםםםםםםםםםםילדים משחקים עם נפצים לא רחוק מכאן, ואצבעות קטועות מעולם לא קסמו לי יותר.
שימותו בייסורים קשים.
אני שונאת נפצים (מרגישה כמו גרגמל שאומר: אני שונא דרדסים).
כמובןמעוניינים לשמוע סיפור מתקופת התיכון שלי על נפצים?
חחחחחחחחח דבילבאחד הימים גילינו שתלמיד נפצע מנפץ וזה בהחלט לא נעים ועשו חקירה כדי לגלות מי הביא את הנפץ ובסוף גילו שהוא עצמו הביא את הנפץ
חחחחחחחאני שונאת נפצים (מרגישה כמו גרגמל שאומר: אני שונא דרדסים).
אני שונאת נפצים (מרגישה כמו גרגמל שאומר: אני שונא דרדסים).
אתן יודעות איזה בלאגן זה עשה בחדר המתנה? אנשים חשבו שהיו נפילות בלי אזעקה לפני ונכנסו לפאניקה.ועכשיו כשיש מלחמה זה כבר גובל ברוע לשחק בזה!!
יאוו להרביץ להם מטומטמיםאתן יודעות איזה בלאגן זה עשה בחדר המתנה? אנשים חשבו שהיו נפילות בלי אזעקה לפני ונכנסו לפאניקה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.