🔹כל הפרחים

Hadar 169

Well-known member
מיירה עוברת ניתוח בעיניים כדי להלחם על בנה אחרי שזואה וונסה גנבו לה אותו|!| היה ממש מרגש הסצנות הראשונות שהיא מתחילה לראות|לב|
איזה גאוני מצדה היה לגנוב את הכסף לזואה(שגם ככה לא שלה:p)כשהיא גורמת לה לחשוב שזו הייתה ונסה, כדי לממן את הניתוח|כתר|
מה שכן, ונסה עוד יותר רעה כי זואה לפחות לא הייתה מסוגלת למכור את התינוק אבל ונסה ממשיכה להתעקש על המכירה במסגרת אירגון הסחר בבני אדם
שזואה שותפה בו|מזיע|תוך כדי שהיא מתכננת להישאר עם רפאל והכסף שלו כשהיא משתמשת בבנה, שהוא בכלל הבן של פבלו|!|
רפאל כבר מתחיל לחשוד בהתנהגות שלה ושל זואה|שטן| מעניין מתי יקלוט שהיא עבדה עליו כל הזמן הזה|נורה|

נערך לאחרונה ב:

Hadar 169

Well-known member
מיירה עוברת ניתוח בעיניים כדי להלחם על בנה אחרי שזואה וונסה גנבו לה אותו|!| היה ממש מרגש הסצנות הראשונות שהיא מתחילה לראות|לב|
איזה גאוני מצדה היה לגנוב את הכסף לזואה(שגם ככה לא שלה:p)כשהיא גורמת לה לחשוב שזו הייתה ונסה, כדי לממן את הניתוח|כתר|
מה שכן, ונסה עוד יותר רעה כי זואה לפחות לא הייתה מסוגלת למכור את התינוק אבל ונסה ממשיכה להתעקש על המכירה במסגרת אירגון הסחר בבני אדם
שזואה שותפה בו|מזיע|תוך כדי שהיא מתכננת להישאר עם רפאל והכסף שלו כשהיא משתמשת בבנה, שהוא בכלל הבן של פבלו|!|
רפאל כבר מתחיל לחשוד בהתנהגות שלה ושל זואה|שטן| מעניין מתי יקלוט שהיא עבדה עליו כל הזמן הזה|נורה|
יבגני הצלחת להמשיך איתה מעבר לפרקים הראשונים? או שאתה עדיין צופה באדמה קשוחה?

evglev1

Well-known member
מנהל
יבגני הצלחת להמשיך איתה מעבר לפרקים הראשונים? או שאתה עדיין צופה באדמה קשוחה?
עדיין צופה באדמה קשוחה, נשארו לי רק 3 פרקים אז עוד מעט מצטרף. את תשלימי את הפרקים הראשונים לאחר שתסיימי לצפות בויוה?

Hadar 169

Well-known member
|נצלש|"אני המלכה"
בסוף אני צופה גם בה:-D|מזיע|
מה שהרתיע אותי בהתחלה היה בעיקר ספוילר די משמעותי לגבי דמות משמעותית,
אבל האמת שהטלנובלה לא רעה בכלל אהבתי את הסגנון והאווירה-שכונתית כזאת עם לא מעט צילומי חוץ|כן|
והילדה הקטנה בכלל מדהימה🤗💕

עוד כמה עובדות מעניינות על הטלנובלה|למטה|
לתסריטאית יש שורשים יהודיים מצד האם ככה שלא פלא שהדמות של אבל(טוני ראמוס)והמשפחה שלו הם יהודים כשהוא וז'אקס אחים יריבים
והשמות שלהם הם בהשראת קין והבל מהתנך. כמו גם הילדים של אבל בטלנובלה-סמואל ודווי-שמואל ודוד|1ספר|מגניב:p

evglev1

Well-known member
מנהל
|נצלש|"אני המלכה"
בסוף אני צופה גם בה:-D|מזיע|
מה שהרתיע אותי בהתחלה היה בעיקר ספוילר די משמעותי לגבי דמות משמעותית,
אבל האמת שהטלנובלה לא רעה בכלל אהבתי את הסגנון והאווירה-שכונתית כזאת עם לא מעט צילומי חוץ|כן|
והילדה הקטנה בכלל מדהימה🤗💕

עוד כמה עובדות מעניינות על הטלנובלה|למטה|
לתסריטאית יש שורשים יהודיים מצד האם ככה שלא פלא שהדמות של אבל(טוני ראמוס)והמשפחה שלו הם יהודים כשהוא וז'אקס אחים יריבים
והשמות שלהם הם בהשראת קין והבל מהתנך. כמו גם הילדים של אבל בטלנובלה-סמואל ודווי-שמואל ודוד|1ספר|מגניב:p
האמת שבכל סדרה שמופיעה דמות בשם אווה זאת חווה בלועזית ורבקה אפילו אותו כתב אבל לא אותו ניקוד היא רבקה אשת יצחק. כך ששמות יהודים הם נפוצים בלטיניות כי התנ"ך זאת הברית הישנה של הנצרות. אבל יש גם התייחסות ליהודית. גם בליילה וג'מיל התסריטאית אמנם שונאת ישראל ובכלל לפי רוח הסדרה פאציפיסטית שמתנגדת לכל מלחמה צודקת ככל שתהיה אבל השמות לדמויות היהודיות הייתה הקפדה על זה, שרה, דווי, אסתר, אבנר ואפילו בגיור ערבייה שהתגיירה בסדרה כדי להתחתן עם יהודי גם שמה שונה מלטיפה לרבקה.

למעלה