🔰🖤לוקי פרק 3⏰🍬

didalf

Well-known member
לברי המזל שביניכם שחולים ורואים בצהריים.

1624395122948.png

1624395096050.png

טוני החתול

Well-known member
מנהל
כן, בהחלט יש יתרון בלהיות חולה בימי רביעי

הנה משהו ששמרתי לגבי פרק 2 של לוקי:
אז ממש בסוף אחרי שליידי לוקי מפציצה את קו הזמן הקדוש והכל שם משתגע אז רואים את השופטת מסתכלת על מסך מחשב ולפני שהיא קמה והולכת לאנשהו רואים את המסך לכמה שניות כשרצים עליו שמות של מקומות לצד תאריכים.
הנה כמה צילומי מסך:
1624395701727.png
1624395767049.png
1624395802649.png
1624395843071.png
קצת מוזר שזה כל מיני מקומות בכדור הארץ במפורט לצד שמות של עולמות אחרים בלי שמפורט איפה בעולם האחר.
באופן כללי יש התמקדות די גדולה בארה"ב ואירופה.
גם קצת מוזר שהתאריכים הם לפי ספירת הנוצרים.

Lhuna3

Well-known member
כן, בהחלט יש יתרון בלהיות חולה בימי רביעי

הנה משהו ששמרתי לגבי פרק 2 של לוקי:
אז ממש בסוף אחרי שליידי לוקי מפציצה את קו הזמן הקדוש והכל שם משתגע אז רואים את השופטת מסתכלת על מסך מחשב ולפני שהיא קמה והולכת לאנשהו רואים את המסך לכמה שניות כשרצים עליו שמות של מקומות לצד תאריכים.
הנה כמה צילומי מסך:
צפה בקובץ המצורף 25668
צפה בקובץ המצורף 25669
צפה בקובץ המצורף 25670
צפה בקובץ המצורף 25671
קצת מוזר שזה כל מיני מקומות בכדור הארץ במפורט לצד שמות של עולמות אחרים בלי שמפורט איפה בעולם האחר.
ומשהו מעניין בקשר לזה שנתקלתי בו בפייסבוק זה שהאירוע בתאריך הזה ב1492 בליסבון פורטוגל זה גירוש יהודי ספרד.

רוב הזמן נח

Well-known member
איך הגיע מהר שוב יום רביעי.

השבוע התחיל לעבור מהר מידי. אולי צריך להמליץ להוסיף לו עוד כמה ימים :-P:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
רק בא הנה להשוויץ שאני כבר סיימתי את הפרק
הרפתקאות לוקי וסילבי באפוקליפסה (של ירח בשם למנטיס).

אני בעיקרון לחלוטין בעד פרק כזה שמתמקד בדמויות כשבתכלס לא קורה הרבה
(כלומר הם מגיעים לירח הזה על סף מוות בדקה השביעית של הפרק וככה הם גם די מסיימים את הפרק)
אז אני לחלוטין בעד להכנס עמוק יותר לעולם הפנימי של לוקי ולנסות להבין את הקטע של סילבי,
אבל במקביל זאת סדרה של רק 6 פרקים וקשה שלא להרגיש שאנחנו מאבדים זמן חשוב.

הם איכשהו מדברים על כך שהם אותו אדם ולא ממש מדברים על איך זה שהם שונים כל כך.
אם הבנתי נכון אבל סילבי כמעט כל החיים שלה בורחת מהTVA, כלומר היא בעצם וריאנט שנוצר בשלב מאוד מוקדם (אולי בשלב שבו מחליטים אם זה תינוק או תינוקת)

מה שחשוב שקרה זה שבמהלך הפרק הם לומדים לבטוח זה בזה ואולי אפילו לחבב זה את זה.

מאוד אהבתי את איך שהפרק התחיל וכמעט הספקתי לשכוח מזה כשלקראת סוף הפרק סוף סוף הסבירו את זה.
אז סוכני הTVA היו בעצם אנשים רגילים והם פשוט וריאנטים שהוצאו מקו הזמן. אבל הם לא זוכרים את זה.
זה יכול להיות מעניין כשלוקי ינסה בהמשך להוכיח למוביוס את זה.
אם כי קודם צריך לראות כיצד הם יוצאים מהאפוקליפסה שהם תקועים בה.

רוב הזמן נח

Well-known member
הרפתקאות לוקי וסילבי באפוקליפסה (של ירח בשם למנטיס).

(כלומר הם מגיעים לירח הזה על סף מוות בדקה השביעית של הפרק וככה הם גם די מסיימים את הפרק)
אז אני לחלוטין בעד להכנס עמוק יותר לעולם הפנימי של לוקי ולנסות להבין את הקטע של סילבי,

אם הבנתי נכון אבל סילבי כמעט כל החיים שלה בורחת מהTVA, כלומר היא בעצם וריאנט שנוצר בשלב מאוד מוקדם (אולי בשלב שבו מחליטים אם זה תינוק או תינוקת)

מה שחשוב שקרה זה שבמהלך הפרק הם לומדים לבטוח זה בזה ואולי אפילו לחבב זה את זה.

מאוד אהבתי את איך שהפרק התחיל וכמעט הספקתי לשכוח מזה כשלקראת סוף הפרק סוף סוף הסבירו את זה.
אז סוכני הTVA היו בעצם אנשים רגילים והם פשוט וריאנטים שהוצאו מקו הזמן. אבל הם לא זוכרים את זה.
זה יכול להיות מעניין כשלוקי ינסה בהמשך להוכיח למוביוס את זה.
אם כי קודם צריך לראות כיצד הם יוצאים מהאפוקליפסה שהם תקועים בה.
חשבתי על אפשרות שבתחילת הפרק היא ניסתה להשתלט עליו ולא הצליחה, שהיא בעצם כן הצליחה וכל הפרק הזה היה בדמיון שלו בשביל שתגלה עליו דברים.

רוב הזמן נח

Well-known member
פרק מעצבן. לא חידש הרבה ולא הסביר דברים שהיו בפרק הקודם

נערך לאחרונה ע"י מנהל:

רוב הזמן נח

Well-known member
הינה חומר למחשבה..

אותה לוקית שעד היום החיילים של שומרי הזמן לא הצליחו לעצור אותה או לסכל את התוכניות שלה, התוכנית שלה לפחות בחלקה נהרסה בפרק הזה, על ידי הלוקי שלחיילים של שומרי הזמן לא היתה בכלל בעיה ללכוד אותו

וגם למדנו דבר אחד, שהיה אולי ברור.
שומרי הזמן לא יצרו את האנשים האלה. הם פשוט נראה לי חטפו אותם ומחקו להם את הזכרון.

והכי מעצבן שלא התייחסו בפרק הזה..

לעניין שהיה בפרק הקודם עם זה שהיא שלחה את המתקנים שמרסטים את הזמן וכל הענפים שנוצרו בגלל זה ומה זה גרם

נערך לאחרונה ב:

didalf

Well-known member
פרק 3

אז מסתבר שליידי לוקי ברחה לTVA ולוקי בעקבותיה. היא מכסחת כמה שומרים. לוקי סופסוף מוצא את הסכינים שלו חזרה איך הוא אוהב אותם (בהמשך נגלה עד כמה:-D). כשהשופטת מתקרבת אליהם יותר מידי לוקי מפיל את שניהם ל... אנשהו. אופס נגמרה לטאבלט-זמן (היה תרגום וככה תרגמו את זה) הבטריה ואי אפשר ללכת לשומקום.
ליידי לוקי ולוקי תקועים בכוכב לכת שעוד שניה מושמד בשנת 2077. נתן לי קצת וויייבים של ה100. ליידי לוקי לא אוהבת את השם הזה, מעכשיו שמה סילבי.
לוקי וסילבי לא סומכים אחת על השני בשיט, אבל צריכים אחד את השניה כדי לצאת משם, כי ללוקי יש את הטאבלט והיא יודעת איך להטעין אותו. מהטרופים החביבים עליי שני אנשים שלא סובלים אחד את השני תקועים במקום וצריכים אחד את השני כדי לצאת משם רק כדי שעד סוף המסע הם יהפכו לחברים.
סופסוף כשיוצאים מה TVA לוקי יכול להפעיל את הקסמים שלו אבל מתעקש לא להשתמש בהם כדי להחליף בגדים למשהו פחות מכוער. למההההההההה? החליפה הזאת מכוערת רצח נובאמת. העיקר הוא אומר שיש לו סטייל|שפם|

הם מוצאים אישה שהעדיפה להשאר למות, לוקי מנסה להתחזות לבעלה יאיי שייפשיפטינג! אבל היא עולה עליו. מסתבר שהדרך היחידה לצאת מפה היא ברכבת שלוקחת אנשים לארק. אמרתי לכם ווייבים של ה100|זורו| כל פעם שנאמרה המילה "ארק" היה לי חיוך דבילי:-D
כדי להתגנב לרכבת לוקי מתחזה לשומר אבל זה לא מספיק וסילבי קצת מהפנטת אותו כדי שיתן להם לעבור. איזה צוות כיפי! מסתבר שרק עשירים ופריווילגים עלו לרכבת המפונפנת הזאת.
ואז יש להם שיחה דווקא מעניינת. לוקי מספר על אמא שלו|מאוהב| אוקי אז אני סופר מבולבלת איזה סוג של וריאנט היא סילבי??? היא בכלל לוקי? היא פרוסט ג'יאנט? באיזה שלב ביקום היא התפצלה מלוקי הרגיל????? היא לא מאסגרד? ההורים שלה כן סיפרו לה שהיא מאומצת? היא לא אחות של ת'ור?? ממש רציתי שלוקי יזכיר את ת'ור. איפה היא גדלה???? האם יענו לי על כל זה בהמשך?????
ואז הם מדברים על אהבה אוו. סילבי שואלת אותו אם יש לו נסיכה - או נסיך!!! ולוקי עונה "קצת משניהם":-0:-0 מארוול אשכרה אישרו שלוקי בי???:-0 שמעתי שזה יקרה אבל וואלה לא האמנתי. השאלה האם עכשיו גם נראה משהו או שהחצי משפט הזה מבחינת מארוול מספיק? כי אין לי אמון בהם|שפם| וגם לוקי אומר שאין לו באמת אף אחד כרגע:-(
נשבעת שבשלב מסוים חשבתי שלוקי וסילבי הולכים להתנשק או משהו וחשבתי שזה יהיה משעשע שלוקי יהיה עם עצמו. וגם שאני לא הייתי מתנגדת יש להם כימיה טובה למרות שאני גם טים לוקי/מוביוס.

סילבי נרדמת ומתעוררת לגלות את לוקי שר עם כל הרכבת. לא אני מתהההההההההההההה|מאוהב|:-D|מאוהב|:-D|מאוהב|:-D והוא שיכור. והוא לוקח את כוס השמפניה, מנפץ וצועק "ANOTHER":-D:-D:-D:-D:-D רפרנס הכי טוב אבר:-D מבינה שלא לימדו אותם נימוסים שם באסגרד:-D ויש לו מטאפורה חמודה וקצת עקומה "אהבה היא פגיון". זה דווקא היה יפה מה שהוא אמר. ולוקי אכן אוהב את הפגיונות שלו יותר מכל דבר (חוץ מאולי הטסקרט). אבל לוקי שכח מהקאבר שלו ועכשיו מעיפים אותם מהרכבת, ליטרלי, מהחלון. לוקי שוב נופל באותה פוזה:-D וגם מסתבר שהטאבלט-זמן נשבר אז עכשיו הם ממש תקועים.

הם מחליטים ללכת ברגל ולהתנגב לארק בכל זאת ולדאוג שהפעם היא כן תמריא. בדרך סילבי מספרת על איך היא שולטת במוח של אנשים, אוו הם מתחברים. וגם מסתבר שכל סוכני הזמן לא "נוצרו" כמו שמוביוס חושב אלא הם וריאנטים של אנשים רגילים מכדור הארץ, והם לא יודעים את זה.

הם מגיעים לארק ויש שם בלגן כמו בטיטניק כשהבינו שאין מספיק סירות. בשלב זה לוקי וסילבי הם לגמרי צוות. הם סומכים זה על זה ומצילים זה את זה|מאוהב| היה אפילו רגע יפה שבו הם נלחמו זהה, אז אולי הם כן אותו אדם? (מנסה למצוא גיף אבל טמבלר איטייייייייייייייייייי)

בסוף הם לא מספיקים והארק מתפוצצת. מה עכשיו?

didalf

Well-known member
|שפם|
מממממ כן אבל ממש נהניתי מהפרק. זה מהטרופים החביבים עליי, לוקי הוא מהדמויות האהובות עלי אז אני מאד שמחה לצלול קצת יותר לעומק שלו, והם מאד מהנים ביחד. אז לא אכפת לי שזה נמשך פרק שלם.

נכון??? תסבירו לי את ההבדלים האלההההההההההה

didalf

Well-known member
הלכתי לטאמבלר לחפש גיף ספציפי וחזרתי עם דברים:
הלכתי לחפש גיפים וטאמבלר כמובן בהיסטריה מ4 מילים קטנות " a bit of both"
https://idk-what-im-doing-here.tumblr.com%2Fpost%2F654771199419793408
גם השואורנרית התייחסה
אני יודעת שזה צעד יחסית גדול בשביל השמרנות/פחדנות של מארוול ואני שמחה שהם עשו את זה אבל אני עוד יותר חושדת שבמשפט הזה זה הולך להסתכם.

נשבעת שבשלב מסוים חשבתי שלוקי וסילבי הולכים להתנשק או משהו וחשבתי שזה יהיה משעשע שלוקי יהיה עם עצמו. וגם שאני לא הייתי מתנגדת יש להם כימיה טובה למרות שאני גם טים לוקי/מוביוס.
טוב טאמבלר אומר שיש להם כימיה של אחים, סבבה אני זורמת.
https://idk-what-im-doing-here.tumblr.com%2Fpost%2F654771883371364352
לוקי שוב נופל באותה פוזה:-D
https://stevenrogered.tumblr.com%2Fpost%2F654770507978260480
הוא לוקח את כוס השמפניה, מנפץ וצועק "ANOTHER":-D:-D:-D:-D:-D
https://bisexualrights.tumblr.com%2Fpost%2F654768878974533632
היה אפילו רגע יפה שבו הם נלחמו זהה, אז אולי הם כן אותו אדם? (מנסה למצוא גיף אבל טמבלר איטייייייייייייייייייי)
ורק את מה שהלכתי לחפש אני לא מוצאתתתתתתתתתתתתתתת;-(

Lhuna3

Well-known member
לגמרי! עברה חצי עונה...
ואז יש להם שיחה דווקא מעניינת. לוקי מספר על אמא שלו|מאוהב| אוקי אז אני סופר מבולבלת איזה סוג של וריאנט היא סילבי??? היא בכלל לוקי? היא פרוסט ג'יאנט? באיזה שלב ביקום היא התפצלה מלוקי הרגיל????? היא לא מאסגרד? ההורים שלה כן סיפרו לה שהיא מאומצת? היא לא אחות של ת'ור?? ממש רציתי שלוקי יזכיר את ת'ור. איפה היא גדלה???? האם יענו לי על כל זה בהמשך?????
כן זה ממש לא ברור כל הסיפור הזה.
אני כאילו הבנתי שאולי היא פשוט חיה כבר כמה אלפי שנים (או הרבה יותר מזה) יותר ממנו ולכן היא כבר שכחה את פרק החיים הזה שלה ואת הילדות שלה והכל, ומתישהו בעקבות דברים שעברו עליה התנערה מהזהות שלו ולא מזדהה יותר כלוקי (היתה לה ממש התנגדות לזה), אבל זה גם לא לגמרי הסתדר לי עם כל מה שהיא אמרה.
כמו "ספר לי על אמא שלך"... אפילו אם היא כבר שכחה אותה, היא עדיין היתה אמורה לפחות לקרוא לה "אמא שלנו".
אולי באמת ההסבר של ניק הוא הנכון, שהיא ואריאנט שנוצר בתקופת הינקות.
לא יודעת הכל מאוד משונה.

חשבתי על אפשרות שבתחילת הפרק היא ניסתה להשתלט עליו ולא הצליחה, שהיא בעצם כן הצליחה וכל הפרק הזה היה בדמיון שלו בשביל שתגלה עליו דברים.
זה רעיון מעניין! לא יכולה לפסול את זה.
אותה לוקית שעד היום החיילים של שומרי הזמן לא הצליחו לעצור אותה או לסכל את התוכניות שלה, התוכנית שלה לפחות בחלקה נהרסה בפרק הזה, על ידי הלוקי שלחיילים של שומרי הזמן לא היתה בכלל בעיה ללכוד אותו
זה נכון, יש קטע של הקלות והקושי שבה הולכים דברים לפי איך שזה רצוי לעלילה, ולא בהכרח לפי ההגיון.
דבר דומה שהטריד אותי זה בקרב שלה בהתחלה עם שומרי ה-TVA כשיש להם את המקל הזה שאתה פשוט נוגע במישהו והוא מתאייד, זה נראה שאמור להיות להם מאוד קל לאייד אותה תוך כדי קרב מגע כזה... אבל משום מה הם לא מצליחים.
לעניין שהיה בפרק הקודם עם זה שהיא שלחה את המתקנים שמרסטים את הזמן וכל הענפים שנוצרו בגלל זה ומה זה גרם
לפי מה שהבנתי זו היתה פעולת הסחה שהיא גרמה בשביל שרוב הסוכנים של ה-TVA יהיו עסוקים במקרה החירום הזה שנוצרו מלא ענפי זמן חדשים, בזמן שהיא מנסה להגיע אל השופטים.
נתן לי קצת וויייבים של ה100.
שלוקחת אנשים לארק. אמרתי לכם ווייבים של ה100|זורו| כל פעם שנאמרה המילה "ארק" היה לי חיוך דבילי:-D
חחח וואלה נכון, מוזר שלא עלה בדעתי בכלל.
סופסוף כשיוצאים מה TVA לוקי יכול להפעיל את הקסמים שלו אבל מתעקש לא להשתמש בהם כדי להחליף בגדים למשהו פחות מכוער. למההההההההה? החליפה הזאת מכוערת רצח נובאמת. העיקר הוא אומר שיש לו סטייל|שפם|
דווקא לא מפריעה לי החליפה, אוהבת גברים במראה הזה, והיא יושבת על הגוף שלו מאוד יפה!
ואז הם מדברים על אהבה אוו. סילבי שואלת אותו אם יש לו נסיכה - או נסיך!!! ולוקי עונה "קצת משניהם":-0:-0 מארוול אשכרה אישרו שלוקי בי???:-0 שמעתי שזה יקרה אבל וואלה לא האמנתי. השאלה האם עכשיו גם נראה משהו או שהחצי משפט הזה מבחינת מארוול מספיק?
אל תפתחי ציפיות...
נשבעת שבשלב מסוים חשבתי שלוקי וסילבי הולכים להתנשק
באמת היה רגע או שניים שהיה נראה ככה.
סילבי נרדמת ומתעוררת לגלות את לוקי שר עם כל הרכבת. לא אני מתהההההההההההההה|מאוהב|:-D|מאוהב|:-D|מאוהב|:-D והוא שיכור. והוא לוקח את כוס השמפניה, מנפץ וצועק "ANOTHER":-D:-D:-D:-D:-D רפרנס הכי טוב אבר:-D מבינה שלא לימדו אותם נימוסים שם באסגרד:-D
וואי אני לא מאמינה שפספסתי את זה |פנים|:-D
יש לו מטאפורה חמודה וקצת עקומה "אהבה היא פגיון". זה דווקא היה יפה מה שהוא אמר.
|כן| נכון.
נכון??? תסבירו לי את ההבדלים האלההההההההההה
מאוד מקווה שנקבל הסברים...

didalf

Well-known member
לפי מה שהבנתי זו היתה פעולת הסחה שהיא גרמה בשביל שרוב הסוכנים של ה-TVA יהיו עסוקים במקרה החירום הזה שנוצרו מלא ענפי זמן חדשים, בזמן שהיא מנסה להגיע אל השופטים.
אהה וואלה לא הבנתי את זה.

דווקא לא מפריעה לי החליפה, אוהבת גברים במראה הזה, והיא יושבת על הגוף שלו מאוד יפה!
לאדעת כי זה לא חליפה סקסית זה חליפה של רואה חשבון ביום עבודה. לפחות כשהוא הוריד את הג'קט המכוער זה נראה טוב יותר.

אל תפתחי ציפיות...
משתדלת:-D

וואי אני לא מאמינה שפספסתי את זה |פנים|:-D
בושה לך:-0 מזל שאני כאן.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אז מסתבר שליידי לוקי ברחה לTVA ולוקי בעקבותיה. היא מכסחת כמה שומרים. לוקי סופסוף מוצא את הסכינים שלו חזרה איך הוא אוהב אותם (בהמשך נגלה עד כמה:-D).
יחסית לזה שאת די עוברת על כל הפרק ביסודיות את דילגת לחלוטין על סצנת הפתיחה שמאוד אהבתי שבה ליידי לוקי (סילבי) יושבת עם בחורה אחרת (שלא זיהיתי שהיא השוטרת זמן) והן שותות מרגריטות.
זה פשוט היה נראה לי דרך מאוד טובה להתחיל את הפרק.
טאבלט-זמן (היה תרגום וככה תרגמו את זה)
האמת שמתאים באמת.
ליידי לוקי ולוקי תקועים בכוכב לכת שעוד שניה מושמד בשנת 2077. נתן לי קצת וויייבים של ה100.
כל דבר נותן לך וייבים של ה100 וזה ממש לא ברור מאיפה את מביאה את זה
מסתבר שהדרך היחידה לצאת מפה היא ברכבת שלוקחת אנשים לארק. אמרתי לכם ווייבים של ה100|זורו|
I Stand Corrected
מהטרופים החביבים עליי שני אנשים שלא סובלים אחד את השני תקועים במקום וצריכים אחד את השני כדי לצאת משם רק כדי שעד סוף המסע הם יהפכו לחברים.
זה נחמד וזה עובד ועשו את זה טוב, אבל...
הם מוצאים אישה שהעדיפה להשאר למות, לוקי מנסה להתחזות לבעלה יאיי שייפשיפטינג! אבל היא עולה עליו.
כאילו דברים כאלו. הם יכלו פשוט למצוא את תחנת הרכבת ולהבין שם למה זה.
כאילו בסדר העימות עם האישה היה דרך להראות את הדרכים השונות שהם מנסים לפתור בעיות (סילבי בעיקר באלימות, לוקי בתחמנות) והיה מצחיק ששניהם נכשלו כל כך (אם רק למישהו בTVA היה רובה גדול הוא היה כנראה פותר את בעיית סילבי כבר ממזמן).
אבל העניין הוא שיש רק 6 פרקים!!!
אני שמח שלפחות לונה מבינה אותי
כן! בדיוק! זה מאוד לא ברור.
ואני מפחד שפשוט לא יסבירו לנו.
ואז הם מדברים על אהבה אוו. סילבי שואלת אותו אם יש לו נסיכה - או נסיך!!! ולוקי עונה "קצת משניהם":-0:-0 מארוול אשכרה אישרו שלוקי בי???:-0 שמעתי שזה יקרה אבל וואלה לא האמנתי. השאלה האם עכשיו גם נראה משהו או שהחצי משפט הזה מבחינת מארוול מספיק? כי אין לי אמון בהם|שפם| וגם לוקי אומר שאין לו באמת אף אחד כרגע:-(
אני בכוונה לא התייחסתי לזה כי הייתי חלוק בנושא. ואני עדיין חלוק בנושא, אבל אני כרגע נוטה יותר לצד של "shut the fuck up יא נודניקים, אתם לא מקבלים קרדיט על זה ממני"
וכאילו כמובן שאחלה מבחינתי שלוקי הוא ביסקסואל, אבל כל מיני כתבות עשו מזה כאילו כזה צעד משמעותי עבור דיסני. ועוד מילא זה שאנשים מבחוץ נותנים להם קרדיט, אבל נראה לי ממש מוגזם כשראיתי שהשואוראנרית לוקחת על הסצנה הפיצפונת הזאת קרדיט. כאילו היא עשתה איזה צעד ענק.
כאילו אפילו שזה דיסני - יש בדיסני + את הסדרת היי-סקול-מיוזיקל-שקרכלשהו שיש בה זוג נערים הומואים כבר מהעונה הראשונה ובעונה הזאת הם כבר התנשקו.
ובכל פינה אחרת של מדיום הטלוויזיה יש דמויות להבטיות. אפילו בדברים של מארוול שהיו ברשתות אחרות כמו נטפליקס והולו.
ולא רק שהסצנה הזאת הייתה blink and you'll miss it אלא היא הוצגה כמו איזה משהו אסור - זה שסילבי שואלת אותו "או נסיך?" עם הרמת גבה כזאת כאילו זה איזה סוד אסור ורק בגלל שהוא אל המיסצ'יף זאת בכלל אפשרות, במקום פשוט לציין שבטח היו לו אפשרויות עם נסיכות או נסיכים.

עכשיו די ברור לי שלא ילכו עם זה לשום מקום (לפחות לא בקרוב) ואין לי בעיה עם זה כי זה לוקי ואף פעם לא עשו איתו סיפור רומנטי, אז יהיה מוזר אם יתחילו עכשיו.

נשבעת שבשלב מסוים חשבתי שלוקי וסילבי הולכים להתנשק או משהו וחשבתי שזה יהיה משעשע שלוקי יהיה עם עצמו.
גם אני חשבתי לרגע שזה עומד לקרות ואני שמח שלא. (ואני מקווה שזה לא ילך לשם)
והוא לוקח את כוס השמפניה, מנפץ וצועק "ANOTHER":-D:-D:-D:-D:-D רפרנס הכי טוב אבר:-D מבינה שלא לימדו אותם נימוסים שם באסגרד:-D
אני לא שמתי לב לרפרנס (אבל אלמוג כבר האיר את עיניי)
אבל לוקי שכח מהקאבר שלו ועכשיו מעיפים אותם מהרכבת, ליטרלי, מהחלון. לוקי שוב נופל באותה פוזה:-D וגם מסתבר שהטאבלט-זמן נשבר אז עכשיו הם ממש תקועים.
תכלס לוקי ממש טמבל ענק בקטע הזה (כאילו לא ברמת סטאר-לורד מעיר את תאנוס טמבל, אבל טמבל)
הם מגיעים לארק ויש שם בלגן כמו בטיטניק כשהבינו שאין מספיק סירות. בשלב זה לוקי וסילבי הם לגמרי צוות. הם סומכים זה על זה ומצילים זה את זה|מאוהב| היה אפילו רגע יפה שבו הם נלחמו זהה, אז אולי הם כן אותו אדם? (מנסה למצוא גיף אבל טמבלר איטייייייייייייייייייי)
זה קטע נורא יפה ועשו וואן-שוט מאוד מרשים.
רק שזה גם ארוך ולוקח זמן וממש רציתי שנראה מה הם עושים ואז הספינה מתפוצצת והפרק נגמר ולכל הרוחות למה אתם עושים לי את זה?!?!?
כן זה ממש לא ברור כל הסיפור הזה.
אני כאילו הבנתי שאולי היא פשוט חיה כבר כמה אלפי שנים (או הרבה יותר מזה) יותר ממנו ולכן היא כבר שכחה את פרק החיים הזה שלה ואת הילדות שלה והכל, ומתישהו בעקבות דברים שעברו עליה התנערה מהזהות שלו ולא מזדהה יותר כלוקי (היתה לה ממש התנגדות לזה), אבל זה גם לא לגמרי הסתדר לי עם כל מה שהיא אמרה.
כמו "ספר לי על אמא שלך"... אפילו אם היא כבר שכחה אותה, היא עדיין היתה אמורה לפחות לקרוא לה "אמא שלנו".
אולי באמת ההסבר של ניק הוא הנכון, שהיא ואריאנט שנוצר בתקופת הינקות.
לא יודעת הכל מאוד משונה.
אני גם חשבתי בשלב מוקדם שהיא פשוט אלפי שנים בעתיד שלו. אבל אז באמת יש דברים שלא מסתדרים עם זה.
זה נכון, יש קטע של הקלות והקושי שבה הולכים דברים לפי איך שזה רצוי לעלילה, ולא בהכרח לפי ההגיון.
דבר דומה שהטריד אותי זה בקרב שלה בהתחלה עם שומרי ה-TVA כשיש להם את המקל הזה שאתה פשוט נוגע במישהו והוא מתאייד, זה נראה שאמור להיות להם מאוד קל לאייד אותה תוך כדי קרב מגע כזה... אבל משום מה הם לא מצליחים.
לחלוטין נוחותל עלילתית.
כמו שציינתי שהאישה הזקנה עם הרובה הגדול מביסה את סילבי שהערימה על כל סוכני הTVA שאי פעם נשלחו אחריה.
אני תוהה אבל באמת...
אני מבין שהמתקפה הזאת של המרסטים על קו הזמן נועדה בשביל לתת לסילבי הזדמנות לפרוץ לTVA כשכולם שם מוסחים,
אבל האם הם הצליחו לפתור את ההתקפה על קו הזמן?
כלומר האם פעם הבאה שנראה את הTVA זה יהיה אחרי שכבר הכל בסדר שם, או שזה בעצם יהיה הרסני?

didalf

Well-known member
I Stand Corrected
GOODB-|

כאילו דברים כאלו. הם יכלו פשוט למצוא את תחנת הרכבת ולהבין שם למה זה.
כאילו בסדר העימות עם האישה היה דרך להראות את הדרכים השונות שהם מנסים לפתור בעיות (סילבי בעיקר באלימות, לוקי בתחמנות) והיה מצחיק ששניהם נכשלו כל כך (אם רק למישהו בTVA היה רובה גדול הוא היה כנראה פותר את בעיית סילבי כבר ממזמן).
נכון, יש 6 פרקים ולא סרט של שעתיים, אז יש זמן לדברים כאלה. נפלא בעיני.
והאשה הזאת גם הייתה הטריגר לשיחה שלהם על אהבה.

כן! בדיוק! זה מאוד לא ברור.
ואני מפחד שפשוט לא יסבירו לנו.
זה באמת החשש היחיד שלי, מרגיש לי שהם חושבים שהם נתנו מספיק רקע, ולא!

אני בכוונה לא התייחסתי לזה כי הייתי חלוק בנושא. ואני עדיין חלוק בנושא, אבל אני כרגע נוטה יותר לצד של "shut the fuck up יא נודניקים, אתם לא מקבלים קרדיט על זה ממני"
וכאילו כמובן שאחלה מבחינתי שלוקי הוא ביסקסואל, אבל כל מיני כתבות עשו מזה כאילו כזה צעד משמעותי עבור דיסני. ועוד מילא זה שאנשים מבחוץ נותנים להם קרדיט, אבל נראה לי ממש מוגזם כשראיתי שהשואוראנרית לוקחת על הסצנה הפיצפונת הזאת קרדיט. כאילו היא עשתה איזה צעד ענק.
כאילו אפילו שזה דיסני - יש בדיסני + את הסדרת היי-סקול-מיוזיקל-שקרכלשהו שיש בה זוג נערים הומואים כבר מהעונה הראשונה ובעונה הזאת הם כבר התנשקו.
ובכל פינה אחרת של מדיום הטלוויזיה יש דמויות להבטיות. אפילו בדברים של מארוול שהיו ברשתות אחרות כמו נטפליקס והולו.
אני לא יודעת, המוח שלי חלוק. מצד אחד כן מה שאתה אומר.
מצד שני כששמעתי שלוקי יהיה בי הנחתי שזה אומר שתהיה ליידי לוקי או שהוא יחליף צורה ובכל מקרה הגרסה הנשית תראה עם גבר והגברית עם אישה. אז שלוקי עצמו, לוקי-טום ולא שום גרסה אחרת, אחת הדמויות הכי פופלרית ואהובות בMCU אמר את זה בפירוש בקולו ובפרצוף שלו זה כבר יותר ממה שציפיתי. אז זה טוב. ושוב כיוון שזאת אחת הדמויות הכי פופלריות ולא איזה גיי ג'ו רוסו זה די משמעותי בשביל מארוול. וכן זה מבאס שדבר כזה עדיין נחשב משמעותי בשבילם, אבל אני מניחה שגם בייביסטפס זה יותר טוב מכלום.
אני חושבת שאני מעדיפה לשמוח עם האינטרנט מאשר להתקטנן על מארוול.

ולא רק שהסצנה הזאת הייתה blink and you'll miss it אלא היא הוצגה כמו איזה משהו אסור - זה שסילבי שואלת אותו "או נסיך?" עם הרמת גבה כזאת כאילו זה איזה סוד אסור ורק בגלל שהוא אל המיסצ'יף זאת בכלל אפשרות, במקום פשוט לציין שבטח היו לו אפשרויות עם נסיכות או נסיכים.
זה דווקא לא הרגשתי ככה. היא שאלה את זה בשובבות אבל לא כאילו זה משהו אסור. (אולי כן כאילו זה משהו פחות מובן מאליו מאשר נסיכה, אבל לא סוד אסור).

עכשיו די ברור לי שלא ילכו עם זה לשום מקום (לפחות לא בקרוב) ואין לי בעיה עם זה כי זה לוקי ואף פעם לא עשו איתו סיפור רומנטי, אז יהיה מוזר אם יתחילו עכשיו.
לאלאלא זה יהיה נהדר אם יתחילו עכשיו!

אני לא שמתי לב לרפרנס (אבל אלמוג כבר האיר את עיניי)
אייךךךך אתם כאלה גרועים. צפיה חוזרת בכל הסרטים לכולם!

מילי08

Well-known member
הנה כמה צילומי מסך:
מדהים אותי שאנשים קולטים את כל הפרטים הקטנים האלה.
אבל חשבתי שיהיה שם משהו יותר משמעותי מאשר סתם רשימת מכולת
ברור, כי שאר העולם נחשב למעבר להרי החושך עבור האמריקאים :-D
|כן|
לוקי סופסוף מוצא את הסכינים שלו חזרה איך הוא אוהב אותם
כנראה הרגע הכי טוב בפרק |מאוהב|
לארק. אמרתי לכם ווייבים של ה100|זורו|
ממש. וכל פעם שזה הוזכר חשבתי עליך :-D
ילבי שואלת אותו אם יש לו נסיכה - או נסיך!!! ולוקי עונה "קצת משניהם":-0:-0
גם פה חשבתי עליך וראיתי אותך קופצת מאושר :-D
מסתבר שהטאבלט-זמן נשבר אז עכשיו הם ממש תקועים.
אני לא לגמרי קניתי את זה. לדעתי הוא הראה לה משהו שהיא רצתה לראות והוא שומר אצלו את הטאבלט האמיתי למתי שהוא באמת יצטרך אותו
והוא לוקח את כוס השמפניה, מנפץ וצועק "ANOTHER":-D:-D:-D:-D:-D רפרנס הכי טוב אבר
לגמרי!! :-D. רגע מעולה
אמבלר כמובן בהיסטריה מ4 מילים קטנות " a bit of both"
:-D |מאוהב|
לוקי שוב נופל באותה פוזה
:-D על הגיפים, והבונוס מעולה! רגע, יש לו פאה בסדרה?!
אני שמח שלפחות לונה מבינה אותי
גם אני!
|כן| צודק
תכלס לוקי ממש טמבל ענק בקטע הזה (כאילו לא ברמת סטאר-לורד מעיר את תאנוס טמבל, אבל טמבל)
לגמרי, ואולי בגלל זה אני פחות מתחברת בינתיים לסדרה, כי בכל פרק הוא מוצג כטמבל נכלולי כזה. בעולם הסרטים הוא אמנם היה נבל לא יוצלח אבל לא אידיוט

לי היו הערות מינימליות לפרק.. לא ממש התלהבתי מהפרק או מסילבי.
אהבתי את הסכינים של לוקי (עדי! איפה הגיף שלו מקפיץ ומסובב את הסכינים כשהוא שולף אותם בהתחלה?! חיכיתי לזה והתאכזבתי)
וגם רציתי להעיר שאחרי שלוקי "שבר" את הטאבלט, סילבי היתה יכולה למעשה להרוג אותו כי היא כבר לא צריכה אותו. ואני לא קונה את זה שהם פתאום חברים ואחים.
לצערי אני ממש לא נהנית כמו שחשבתי :-(

didalf

Well-known member
ברור, כי שאר העולם נחשב למעבר להרי החושך עבור האמריקאים :-D
|כן|:-D

ממש. וכל פעם שזה הוזכר חשבתי עליך :-D
תודה:-D

אני לא לגמרי קניתי את זה. לדעתי הוא הראה לה משהו שהיא רצתה לראות והוא שומר אצלו את הטאבלט האמיתי למתי שהוא באמת יצטרך אותו
לא נראה לי, הוא לא יודע איך לטעון אותו מה הוא יעשה עם זה? והם כבר חברים עכשיו.

לגמרי!! :-D. רגע מעולה
או סופסוף מישהו פה שם לב לדברים!!

:-D על הגיפים, והבונוס מעולה! רגע, יש לו פאה בסדרה?!
ממ דווקא בסדרה זה השיער האמיתי שלו כי הוא גידל שיער איזה שלוש שנים. אבל בחלק מהסרטים זה כן פאה (נראה לי רק בתו'ר הראשון זה לא פאה)
הקטע בבונוס זה ממערכון אצל ג'יימס קורדן שהם המחיזו את רגנרוק, זה מצחיק

לגמרי, ואולי בגלל זה אני פחות מתחברת בינתיים לסדרה, כי בכל פרק הוא מוצג כטמבל נכלולי כזה. בעולם הסרטים הוא אמנם היה נבל לא יוצלח אבל לא אידיוט
הוא די כמו שהוא היה ברגנרוק - קומי וקצת שק חבטות. נכון שהוא לא מאיים ומסוכן כמו בסרטים הראשונים אבל
1. זה לא שלא ראינו אותו ככה, כי הוא מאד מזכיר את עצמו ברגנרוק (לא סתם הנפילות זהות)
2. אני אוהבת כי זה מצחיק אותי וכיפי.
(למרות שאני גם אוהבת את לוקי המרושע יותר, ולמרות שמבחינת טיימליין הוא עוד לא אמור להיות שם באופי).

אהבתי את הסכינים של לוקי (עדי! איפה הגיף שלו מקפיץ ומסובב את הסכינים כשהוא שולף אותם בהתחלה?! חיכיתי לזה והתאכזבתי)
בבקשה לך|מאוהב|

didalf

Well-known member
מצאתי מה שחיפשתי
היה אפילו רגע יפה שבו הם נלחמו זהה, אז אולי הם כן אותו אדם? (מנסה למצוא גיף אבל טמבלר איטייייייייייייייייייי)
ורק את מה שהלכתי לחפש אני לא מוצאתתתתתתתתתתתתתתת;-(
יוהו סופסוף אחרי שכבר הפסקתי לחפש התגלגל אלי הגיף שחיפשתי

למעלה