כן, בהחלט יש יתרון בלהיות חולה בימי רביעי
הנה משהו ששמרתי לגבי פרק 2 של לוקי:
אז ממש בסוף אחרי שליידי לוקי מפציצה את קו הזמן הקדוש והכל שם משתגע אז רואים את השופטת מסתכלת על מסך מחשב ולפני שהיא קמה והולכת לאנשהו רואים את המסך לכמה שניות כשרצים עליו שמות של מקומות לצד תאריכים.
הנה כמה צילומי מסך:
צפה בקובץ המצורף 25668
צפה בקובץ המצורף 25669
צפה בקובץ המצורף 25670
צפה בקובץ המצורף 25671
קצת מוזר שזה כל מיני מקומות בכדור הארץ במפורט לצד שמות של עולמות אחרים בלי שמפורט איפה בעולם האחר.
באופן כללי יש התמקדות די גדולה בארה"ב ואירופה.
גם קצת מוזר שהתאריכים הם לפי ספירת הנוצרים.
רק בא הנה להשוויץ שאני כבר סיימתי את הפרק
הרפתקאות לוקי וסילבי באפוקליפסה (של ירח בשם למנטיס).
אני בעיקרון לחלוטין בעד פרק כזה שמתמקד בדמויות כשבתכלס לא קורה הרבה
(כלומר הם מגיעים לירח הזה על סף מוות בדקה השביעית של הפרק וככה הם גם די מסיימים את הפרק)
אז אני לחלוטין בעד להכנס עמוק יותר לעולם הפנימי של לוקי ולנסות להבין את הקטע של סילבי,
אבל במקביל זאת סדרה של רק 6 פרקים וקשה שלא להרגיש שאנחנו מאבדים זמן חשוב.
הם איכשהו מדברים על כך שהם אותו אדם ולא ממש מדברים על איך זה שהם שונים כל כך.
אם הבנתי נכון אבל סילבי כמעט כל החיים שלה בורחת מהTVA, כלומר היא בעצם וריאנט שנוצר בשלב מאוד מוקדם (אולי בשלב שבו מחליטים אם זה תינוק או תינוקת)
מה שחשוב שקרה זה שבמהלך הפרק הם לומדים לבטוח זה בזה ואולי אפילו לחבב זה את זה.
מאוד אהבתי את איך שהפרק התחיל וכמעט הספקתי לשכוח מזה כשלקראת סוף הפרק סוף סוף הסבירו את זה.
אז סוכני הTVA היו בעצם אנשים רגילים והם פשוט וריאנטים שהוצאו מקו הזמן. אבל הם לא זוכרים את זה.
זה יכול להיות מעניין כשלוקי ינסה בהמשך להוכיח למוביוס את זה.
אם כי קודם צריך לראות כיצד הם יוצאים מהאפוקליפסה שהם תקועים בה.
רק בא הנה להשוויץ שאני כבר סיימתי את הפרק
מממממ כן אבל ממש נהניתי מהפרק. זה מהטרופים החביבים עליי, לוקי הוא מהדמויות האהובות עלי אז אני מאד שמחה לצלול קצת יותר לעומק שלו, והם מאד מהנים ביחד. אז לא אכפת לי שזה נמשך פרק שלם.אני בעיקרון לחלוטין בעד פרק כזה שמתמקד בדמויות כשבתכלס לא קורה הרבה
(כלומר הם מגיעים לירח הזה על סף מוות בדקה השביעית של הפרק וככה הם גם די מסיימים את הפרק)
אז אני לחלוטין בעד להכנס עמוק יותר לעולם הפנימי של לוקי ולנסות להבין את הקטע של סילבי,
נכון??? תסבירו לי את ההבדלים האלההההההההההההם איכשהו מדברים על כך שהם אותו אדם ולא ממש מדברים על איך זה שהם שונים כל כך.
טוב טאמבלר אומר שיש להם כימיה של אחים, סבבה אני זורמת.נשבעת שבשלב מסוים חשבתי שלוקי וסילבי הולכים להתנשק או משהו וחשבתי שזה יהיה משעשע שלוקי יהיה עם עצמו. וגם שאני לא הייתי מתנגדת יש להם כימיה טובה למרות שאני גם טים לוקי/מוביוס.
https://stevenrogered.tumblr.com%2Fpost%2F654770507978260480לוקי שוב נופל באותה פוזה![]()
https://bisexualrights.tumblr.com%2Fpost%2F654768878974533632הוא לוקח את כוס השמפניה, מנפץ וצועק "ANOTHER"![]()
ורק את מה שהלכתי לחפש אני לא מוצאתתתתתתתתתתתתתתתהיה אפילו רגע יפה שבו הם נלחמו זהה, אז אולי הם כן אותו אדם? (מנסה למצוא גיף אבל טמבלר איטייייייייייייייייייי)
לגמרי! עברה חצי עונה...אני בעיקרון לחלוטין בעד פרק כזה שמתמקד בדמויות כשבתכלס לא קורה הרבה
הם איכשהו מדברים על כך שהם אותו אדם ולא ממש מדברים על איך זה שהם שונים כל כך.
אם הבנתי נכון אבל סילבי כמעט כל החיים שלה בורחת מהTVA, כלומר היא בעצם וריאנט שנוצר בשלב מאוד מוקדם (אולי בשלב שבו מחליטים אם זה תינוק או תינוקת)
כן זה ממש לא ברור כל הסיפור הזה.ואז יש להם שיחה דווקא מעניינת. לוקי מספר על אמא שלואוקי אז אני סופר מבולבלת איזה סוג של וריאנט היא סילבי??? היא בכלל לוקי? היא פרוסט ג'יאנט? באיזה שלב ביקום היא התפצלה מלוקי הרגיל????? היא לא מאסגרד? ההורים שלה כן סיפרו לה שהיא מאומצת? היא לא אחות של ת'ור?? ממש רציתי שלוקי יזכיר את ת'ור. איפה היא גדלה???? האם יענו לי על כל זה בהמשך?????
זה רעיון מעניין! לא יכולה לפסול את זה.חשבתי על אפשרות שבתחילת הפרק היא ניסתה להשתלט עליו ולא הצליחה, שהיא בעצם כן הצליחה וכל הפרק הזה היה בדמיון שלו בשביל שתגלה עליו דברים.
זה נכון, יש קטע של הקלות והקושי שבה הולכים דברים לפי איך שזה רצוי לעלילה, ולא בהכרח לפי ההגיון.אותה לוקית שעד היום החיילים של שומרי הזמן לא הצליחו לעצור אותה או לסכל את התוכניות שלה, התוכנית שלה לפחות בחלקה נהרסה בפרק הזה, על ידי הלוקי שלחיילים של שומרי הזמן לא היתה בכלל בעיה ללכוד אותו
לפי מה שהבנתי זו היתה פעולת הסחה שהיא גרמה בשביל שרוב הסוכנים של ה-TVA יהיו עסוקים במקרה החירום הזה שנוצרו מלא ענפי זמן חדשים, בזמן שהיא מנסה להגיע אל השופטים.לעניין שהיה בפרק הקודם עם זה שהיא שלחה את המתקנים שמרסטים את הזמן וכל הענפים שנוצרו בגלל זה ומה זה גרם
נתן לי קצת וויייבים של ה100.
חחח וואלה נכון, מוזר שלא עלה בדעתי בכלל.שלוקחת אנשים לארק. אמרתי לכם ווייבים של ה100כל פעם שנאמרה המילה "ארק" היה לי חיוך דבילי
![]()
דווקא לא מפריעה לי החליפה, אוהבת גברים במראה הזה, והיא יושבת על הגוף שלו מאוד יפה!סופסוף כשיוצאים מה TVA לוקי יכול להפעיל את הקסמים שלו אבל מתעקש לא להשתמש בהם כדי להחליף בגדים למשהו פחות מכוער. למההההההההה? החליפה הזאת מכוערת רצח נובאמת. העיקר הוא אומר שיש לו סטייל![]()
אל תפתחי ציפיות...ואז הם מדברים על אהבה אוו. סילבי שואלת אותו אם יש לו נסיכה - או נסיך!!! ולוקי עונה "קצת משניהם"מארוול אשכרה אישרו שלוקי בי???
שמעתי שזה יקרה אבל וואלה לא האמנתי. השאלה האם עכשיו גם נראה משהו או שהחצי משפט הזה מבחינת מארוול מספיק?
באמת היה רגע או שניים שהיה נראה ככה.נשבעת שבשלב מסוים חשבתי שלוקי וסילבי הולכים להתנשק
וואי אני לא מאמינה שפספסתי את זהסילבי נרדמת ומתעוררת לגלות את לוקי שר עם כל הרכבת. לא אני מתההההההההההההההוהוא שיכור. והוא לוקח את כוס השמפניה, מנפץ וצועק "ANOTHER"
רפרנס הכי טוב אבר
מבינה שלא לימדו אותם נימוסים שם באסגרד
![]()
יש לו מטאפורה חמודה וקצת עקומה "אהבה היא פגיון". זה דווקא היה יפה מה שהוא אמר.
מאוד מקווה שנקבל הסברים...נכון??? תסבירו לי את ההבדלים האלההההההההההה
אהה וואלה לא הבנתי את זה.לפי מה שהבנתי זו היתה פעולת הסחה שהיא גרמה בשביל שרוב הסוכנים של ה-TVA יהיו עסוקים במקרה החירום הזה שנוצרו מלא ענפי זמן חדשים, בזמן שהיא מנסה להגיע אל השופטים.
לאדעת כי זה לא חליפה סקסית זה חליפה של רואה חשבון ביום עבודה. לפחות כשהוא הוריד את הג'קט המכוער זה נראה טוב יותר.דווקא לא מפריעה לי החליפה, אוהבת גברים במראה הזה, והיא יושבת על הגוף שלו מאוד יפה!
משתדלתאל תפתחי ציפיות...
בושה לךוואי אני לא מאמינה שפספסתי את זה![]()
יחסית לזה שאת די עוברת על כל הפרק ביסודיות את דילגת לחלוטין על סצנת הפתיחה שמאוד אהבתי שבה ליידי לוקי (סילבי) יושבת עם בחורה אחרת (שלא זיהיתי שהיא השוטרת זמן) והן שותות מרגריטות.אז מסתבר שליידי לוקי ברחה לTVA ולוקי בעקבותיה. היא מכסחת כמה שומרים. לוקי סופסוף מוצא את הסכינים שלו חזרה איך הוא אוהב אותם (בהמשך נגלה עד כמה).
האמת שמתאים באמת.טאבלט-זמן (היה תרגום וככה תרגמו את זה)
כל דבר נותן לך וייבים של ה100 וזה ממש לא ברור מאיפה את מביאה את זהליידי לוקי ולוקי תקועים בכוכב לכת שעוד שניה מושמד בשנת 2077. נתן לי קצת וויייבים של ה100.
I Stand Correctedמסתבר שהדרך היחידה לצאת מפה היא ברכבת שלוקחת אנשים לארק. אמרתי לכם ווייבים של ה100![]()
זה נחמד וזה עובד ועשו את זה טוב, אבל...מהטרופים החביבים עליי שני אנשים שלא סובלים אחד את השני תקועים במקום וצריכים אחד את השני כדי לצאת משם רק כדי שעד סוף המסע הם יהפכו לחברים.
כאילו דברים כאלו. הם יכלו פשוט למצוא את תחנת הרכבת ולהבין שם למה זה.הם מוצאים אישה שהעדיפה להשאר למות, לוקי מנסה להתחזות לבעלה יאיי שייפשיפטינג! אבל היא עולה עליו.
כן! בדיוק! זה מאוד לא ברור.ואז יש להם שיחה דווקא מעניינת. לוקי מספר על אמא שלואוקי אז אני סופר מבולבלת איזה סוג של וריאנט היא סילבי??? היא בכלל לוקי? היא פרוסט ג'יאנט? באיזה שלב ביקום היא התפצלה מלוקי הרגיל????? היא לא מאסגרד? ההורים שלה כן סיפרו לה שהיא מאומצת? היא לא אחות של ת'ור?? ממש רציתי שלוקי יזכיר את ת'ור. איפה היא גדלה???? האם יענו לי על כל זה בהמשך?????
אני בכוונה לא התייחסתי לזה כי הייתי חלוק בנושא. ואני עדיין חלוק בנושא, אבל אני כרגע נוטה יותר לצד של "shut the fuck up יא נודניקים, אתם לא מקבלים קרדיט על זה ממני"ואז הם מדברים על אהבה אוו. סילבי שואלת אותו אם יש לו נסיכה - או נסיך!!! ולוקי עונה "קצת משניהם"מארוול אשכרה אישרו שלוקי בי???
שמעתי שזה יקרה אבל וואלה לא האמנתי. השאלה האם עכשיו גם נראה משהו או שהחצי משפט הזה מבחינת מארוול מספיק? כי אין לי אמון בהם
וגם לוקי אומר שאין לו באמת אף אחד כרגע
![]()
גם אני חשבתי לרגע שזה עומד לקרות ואני שמח שלא. (ואני מקווה שזה לא ילך לשם)נשבעת שבשלב מסוים חשבתי שלוקי וסילבי הולכים להתנשק או משהו וחשבתי שזה יהיה משעשע שלוקי יהיה עם עצמו.
אני לא שמתי לב לרפרנס (אבל אלמוג כבר האיר את עיניי)והוא לוקח את כוס השמפניה, מנפץ וצועק "ANOTHER"רפרנס הכי טוב אבר
מבינה שלא לימדו אותם נימוסים שם באסגרד
![]()
תכלס לוקי ממש טמבל ענק בקטע הזה (כאילו לא ברמת סטאר-לורד מעיר את תאנוס טמבל, אבל טמבל)אבל לוקי שכח מהקאבר שלו ועכשיו מעיפים אותם מהרכבת, ליטרלי, מהחלון. לוקי שוב נופל באותה פוזהוגם מסתבר שהטאבלט-זמן נשבר אז עכשיו הם ממש תקועים.
זה קטע נורא יפה ועשו וואן-שוט מאוד מרשים.הם מגיעים לארק ויש שם בלגן כמו בטיטניק כשהבינו שאין מספיק סירות. בשלב זה לוקי וסילבי הם לגמרי צוות. הם סומכים זה על זה ומצילים זה את זההיה אפילו רגע יפה שבו הם נלחמו זהה, אז אולי הם כן אותו אדם? (מנסה למצוא גיף אבל טמבלר איטייייייייייייייייייי)
אני גם חשבתי בשלב מוקדם שהיא פשוט אלפי שנים בעתיד שלו. אבל אז באמת יש דברים שלא מסתדרים עם זה.כן זה ממש לא ברור כל הסיפור הזה.
אני כאילו הבנתי שאולי היא פשוט חיה כבר כמה אלפי שנים (או הרבה יותר מזה) יותר ממנו ולכן היא כבר שכחה את פרק החיים הזה שלה ואת הילדות שלה והכל, ומתישהו בעקבות דברים שעברו עליה התנערה מהזהות שלו ולא מזדהה יותר כלוקי (היתה לה ממש התנגדות לזה), אבל זה גם לא לגמרי הסתדר לי עם כל מה שהיא אמרה.
כמו "ספר לי על אמא שלך"... אפילו אם היא כבר שכחה אותה, היא עדיין היתה אמורה לפחות לקרוא לה "אמא שלנו".
אולי באמת ההסבר של ניק הוא הנכון, שהיא ואריאנט שנוצר בתקופת הינקות.
לא יודעת הכל מאוד משונה.
לחלוטין נוחותל עלילתית.זה נכון, יש קטע של הקלות והקושי שבה הולכים דברים לפי איך שזה רצוי לעלילה, ולא בהכרח לפי ההגיון.
דבר דומה שהטריד אותי זה בקרב שלה בהתחלה עם שומרי ה-TVA כשיש להם את המקל הזה שאתה פשוט נוגע במישהו והוא מתאייד, זה נראה שאמור להיות להם מאוד קל לאייד אותה תוך כדי קרב מגע כזה... אבל משום מה הם לא מצליחים.
אני תוהה אבל באמת...לפי מה שהבנתי זו היתה פעולת הסחה שהיא גרמה בשביל שרוב הסוכנים של ה-TVA יהיו עסוקים במקרה החירום הזה שנוצרו מלא ענפי זמן חדשים, בזמן שהיא מנסה להגיע אל השופטים.
GOODI Stand Corrected
נכון, יש 6 פרקים ולא סרט של שעתיים, אז יש זמן לדברים כאלה. נפלא בעיני.כאילו דברים כאלו. הם יכלו פשוט למצוא את תחנת הרכבת ולהבין שם למה זה.
כאילו בסדר העימות עם האישה היה דרך להראות את הדרכים השונות שהם מנסים לפתור בעיות (סילבי בעיקר באלימות, לוקי בתחמנות) והיה מצחיק ששניהם נכשלו כל כך (אם רק למישהו בTVA היה רובה גדול הוא היה כנראה פותר את בעיית סילבי כבר ממזמן).
אבל העניין הוא שיש רק 6 פרקים!!!
זה באמת החשש היחיד שלי, מרגיש לי שהם חושבים שהם נתנו מספיק רקע, ולא!כן! בדיוק! זה מאוד לא ברור.
ואני מפחד שפשוט לא יסבירו לנו.
אני לא יודעת, המוח שלי חלוק. מצד אחד כן מה שאתה אומר.אני בכוונה לא התייחסתי לזה כי הייתי חלוק בנושא. ואני עדיין חלוק בנושא, אבל אני כרגע נוטה יותר לצד של "shut the fuck up יא נודניקים, אתם לא מקבלים קרדיט על זה ממני"
וכאילו כמובן שאחלה מבחינתי שלוקי הוא ביסקסואל, אבל כל מיני כתבות עשו מזה כאילו כזה צעד משמעותי עבור דיסני. ועוד מילא זה שאנשים מבחוץ נותנים להם קרדיט, אבל נראה לי ממש מוגזם כשראיתי שהשואוראנרית לוקחת על הסצנה הפיצפונת הזאת קרדיט. כאילו היא עשתה איזה צעד ענק.
כאילו אפילו שזה דיסני - יש בדיסני + את הסדרת היי-סקול-מיוזיקל-שקרכלשהו שיש בה זוג נערים הומואים כבר מהעונה הראשונה ובעונה הזאת הם כבר התנשקו.
ובכל פינה אחרת של מדיום הטלוויזיה יש דמויות להבטיות. אפילו בדברים של מארוול שהיו ברשתות אחרות כמו נטפליקס והולו.
זה דווקא לא הרגשתי ככה. היא שאלה את זה בשובבות אבל לא כאילו זה משהו אסור. (אולי כן כאילו זה משהו פחות מובן מאליו מאשר נסיכה, אבל לא סוד אסור).ולא רק שהסצנה הזאת הייתה blink and you'll miss it אלא היא הוצגה כמו איזה משהו אסור - זה שסילבי שואלת אותו "או נסיך?" עם הרמת גבה כזאת כאילו זה איזה סוד אסור ורק בגלל שהוא אל המיסצ'יף זאת בכלל אפשרות, במקום פשוט לציין שבטח היו לו אפשרויות עם נסיכות או נסיכים.
לאלאלא זה יהיה נהדר אם יתחילו עכשיו!עכשיו די ברור לי שלא ילכו עם זה לשום מקום (לפחות לא בקרוב) ואין לי בעיה עם זה כי זה לוקי ואף פעם לא עשו איתו סיפור רומנטי, אז יהיה מוזר אם יתחילו עכשיו.
אייךךךך אתם כאלה גרועים. צפיה חוזרת בכל הסרטים לכולם!אני לא שמתי לב לרפרנס (אבל אלמוג כבר האיר את עיניי)
מדהים אותי שאנשים קולטים את כל הפרטים הקטנים האלה.הנה כמה צילומי מסך:
ברור, כי שאר העולם נחשב למעבר להרי החושך עבור האמריקאיםבאופן כללי יש התמקדות די גדולה בארה"ב ואירופה.
גם קצת מוזר שהתאריכים הם לפי ספירת הנוצרים.
כנראה הרגע הכי טוב בפרקלוקי סופסוף מוצא את הסכינים שלו חזרה איך הוא אוהב אותם
ממש. וכל פעם שזה הוזכר חשבתי עליךלארק. אמרתי לכם ווייבים של ה100![]()
גם פה חשבתי עליך וראיתי אותך קופצת מאושרילבי שואלת אותו אם יש לו נסיכה - או נסיך!!! ולוקי עונה "קצת משניהם"![]()
אני לא לגמרי קניתי את זה. לדעתי הוא הראה לה משהו שהיא רצתה לראות והוא שומר אצלו את הטאבלט האמיתי למתי שהוא באמת יצטרך אותומסתבר שהטאבלט-זמן נשבר אז עכשיו הם ממש תקועים.
לגמרי!!והוא לוקח את כוס השמפניה, מנפץ וצועק "ANOTHER"רפרנס הכי טוב אבר
אמבלר כמובן בהיסטריה מ4 מילים קטנות " a bit of both"
לוקי שוב נופל באותה פוזה
גם אני!אבל העניין הוא שיש רק 6 פרקים!!!
אני שמח שלפחות לונה מבינה אותי
ולא רק שהסצנה הזאת הייתה blink and you'll miss it אלא היא הוצגה כמו איזה משהו אסור - זה שסילבי שואלת אותו "או נסיך?" עם הרמת גבה כזאת כאילו זה איזה סוד אסור ורק בגלל שהוא אל המיסצ'יף זאת בכלל אפשרות, במקום פשוט לציין שבטח היו לו אפשרויות עם נסיכות או נסיכים.
לגמרי, ואולי בגלל זה אני פחות מתחברת בינתיים לסדרה, כי בכל פרק הוא מוצג כטמבל נכלולי כזה. בעולם הסרטים הוא אמנם היה נבל לא יוצלח אבל לא אידיוטתכלס לוקי ממש טמבל ענק בקטע הזה (כאילו לא ברמת סטאר-לורד מעיר את תאנוס טמבל, אבל טמבל)
ברור, כי שאר העולם נחשב למעבר להרי החושך עבור האמריקאים![]()
תודהממש. וכל פעם שזה הוזכר חשבתי עליך![]()
לא נראה לי, הוא לא יודע איך לטעון אותו מה הוא יעשה עם זה? והם כבר חברים עכשיו.אני לא לגמרי קניתי את זה. לדעתי הוא הראה לה משהו שהיא רצתה לראות והוא שומר אצלו את הטאבלט האמיתי למתי שהוא באמת יצטרך אותו
או סופסוף מישהו פה שם לב לדברים!!לגמרי!!. רגע מעולה
ממ דווקא בסדרה זה השיער האמיתי שלו כי הוא גידל שיער איזה שלוש שנים. אבל בחלק מהסרטים זה כן פאה (נראה לי רק בתו'ר הראשון זה לא פאה)על הגיפים, והבונוס מעולה! רגע, יש לו פאה בסדרה?!
הוא די כמו שהוא היה ברגנרוק - קומי וקצת שק חבטות. נכון שהוא לא מאיים ומסוכן כמו בסרטים הראשונים אבללגמרי, ואולי בגלל זה אני פחות מתחברת בינתיים לסדרה, כי בכל פרק הוא מוצג כטמבל נכלולי כזה. בעולם הסרטים הוא אמנם היה נבל לא יוצלח אבל לא אידיוט
בבקשה לךאהבתי את הסכינים של לוקי (עדי! איפה הגיף שלו מקפיץ ומסובב את הסכינים כשהוא שולף אותם בהתחלה?! חיכיתי לזה והתאכזבתי)
היה אפילו רגע יפה שבו הם נלחמו זהה, אז אולי הם כן אותו אדם? (מנסה למצוא גיף אבל טמבלר איטייייייייייייייייייי)
יוהו סופסוף אחרי שכבר הפסקתי לחפש התגלגל אלי הגיף שחיפשתיורק את מה שהלכתי לחפש אני לא מוצאתתתתתתתתתתתתתתת![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.