Lhuna3
Well-known member
אכן כתבת. מה ששלך שלך.ואני גם כתבתי בעבר שהוא יגדל להפוך להיות רוצח.
אני הכי לא חשבתי.
הוא רק מראה שאפשר.אבל אחרי האינטרו מסתבר שזה בכלל היה שוטר שפיתה ילדים לבוא איתו כדי להראות כמה זה קל לאדם שחור לעשות את זה.
אוקיי אני יודעת שזה הכי רנדומלי ולא קשור אבל מה הקפצת לי לראש את המערכון המטופש הזה
שיט אפילו לא חשבתי על זה(אם כי במקרה הזה הם באמת קיבלו כסף ולא היו צריכים לעשות שום דבר אז אולי עכשיו הם דווקא סיכוי גבוה יותר שהם יסכימו)
כןיש שם קטע מצחיק שבו הוא שואל אותו מה הפרופיל שהוא בנה והולדן אומר שזה גבר שחור וזה מצחיק בלי שהיה צריך להגיד שום דבר כי זה כלום.
טוב שהיה טיפה צחוק לפני הסוף הנוראי של הפרק.
אני חושבת שהולדן לא הכי מעריך את גרג, למרות שהוא כן לוקח אותו איתו לכל מיני משימות שהן לא ראיונות.אבל חוץ מזה, זאת גם הפעם הראשונה של שניהם באחד מהראיונות האלו. לא ברור לי מה היה התירוץ שהם השתמשו בו כדי לא לקחת את גרג איתם עד כה
אני גם הנחתי שקיימת אצלם ההנחה שאישה יכולה להטות את תגובות המרואיינים בדומה לאיך שגבר שחור יכול לגרום לזה.אבל קצת מפתיע אותי שוונדי לא הציעה לבוא בעצמה קודם לכן. כלומר היא כל כך התלוננה כל הזמן לגבי זה שהולדן וביל לא הולכים לפי ההנחיות הכתובות שלה. אם כי אני גם מניח שהיא הייתה חוששת שבתור אישה תהיה בעיה כשהיא תנסה לתשאל גברים שעשו פשעיים מיניים כלפי נשים. כלומר מאותו הגיון שהיה לגבי זה שגבר שחור בראיון כזה יהיה בעיה אם לנחקרים יש בעיה איתו.
אוי שיט. זה רק נהיה גרוע יותר.אוי רק עכשיו חשבתי על כך שהבן שלו ראה את התמונה ההיא מהרצח שבו ילד נרצח ואולי מזה היה לו את הרעיון.
OMGאוי לא, וונדי והולדן עוד ירצו לקבל פרטים כדי להוסיף למחקר שלהם...
אני לא חושבת שציינו בתחילת הסדרה - אבל כן ציינו את זה בעקיפין בפרק לפני הקודם - כשביל והשוטר מוויצ'יטה מדברים על COK אז השוטר אומר שהרצח הראשון שלו בבית שהם מבקרים בו היה ב-1974, ושעכשיו זה 5 שנים אחרי.(אגב, הרבה זמן לא הייתי בטוח בשנה שזה מתרחש אם כי אולי ציינו בתחילת הסדרה, אבל בדקתי על ידי כך שבדקתי מתי היה הרצח של הילדה ההיא על ידי גוזם הענפים)
גם אני.אני קצת קצת מרחם עליו.