🔫🧠 MindHunter 🧠🔫

Lhuna3

Well-known member
ואני גם כתבתי בעבר שהוא יגדל להפוך להיות רוצח.
אכן כתבת. מה ששלך שלך.
אני הכי לא חשבתי.

אבל אחרי האינטרו מסתבר שזה בכלל היה שוטר שפיתה ילדים לבוא איתו כדי להראות כמה זה קל לאדם שחור לעשות את זה.
הוא רק מראה שאפשר.
אוקיי אני יודעת שזה הכי רנדומלי ולא קשור אבל מה הקפצת לי לראש את המערכון המטופש הזה
(אם כי במקרה הזה הם באמת קיבלו כסף ולא היו צריכים לעשות שום דבר אז אולי עכשיו הם דווקא סיכוי גבוה יותר שהם יסכימו)
שיט אפילו לא חשבתי על זה :-D
יש שם קטע מצחיק שבו הוא שואל אותו מה הפרופיל שהוא בנה והולדן אומר שזה גבר שחור וזה מצחיק בלי שהיה צריך להגיד שום דבר כי זה כלום.
כן :-D
טוב שהיה טיפה צחוק לפני הסוף הנוראי של הפרק.
אבל חוץ מזה, זאת גם הפעם הראשונה של שניהם באחד מהראיונות האלו. לא ברור לי מה היה התירוץ שהם השתמשו בו כדי לא לקחת את גרג איתם עד כה
אני חושבת שהולדן לא הכי מעריך את גרג, למרות שהוא כן לוקח אותו איתו לכל מיני משימות שהן לא ראיונות.
אבל קצת מפתיע אותי שוונדי לא הציעה לבוא בעצמה קודם לכן. כלומר היא כל כך התלוננה כל הזמן לגבי זה שהולדן וביל לא הולכים לפי ההנחיות הכתובות שלה. אם כי אני גם מניח שהיא הייתה חוששת שבתור אישה תהיה בעיה כשהיא תנסה לתשאל גברים שעשו פשעיים מיניים כלפי נשים. כלומר מאותו הגיון שהיה לגבי זה שגבר שחור בראיון כזה יהיה בעיה אם לנחקרים יש בעיה איתו.
אני גם הנחתי שקיימת אצלם ההנחה שאישה יכולה להטות את תגובות המרואיינים בדומה לאיך שגבר שחור יכול לגרום לזה.
אוי רק עכשיו חשבתי על כך שהבן שלו ראה את התמונה ההיא מהרצח שבו ילד נרצח ואולי מזה היה לו את הרעיון.
אוי שיט. זה רק נהיה גרוע יותר.
אוי לא, וונדי והולדן עוד ירצו לקבל פרטים כדי להוסיף למחקר שלהם...
OMG
(אגב, הרבה זמן לא הייתי בטוח בשנה שזה מתרחש אם כי אולי ציינו בתחילת הסדרה, אבל בדקתי על ידי כך שבדקתי מתי היה הרצח של הילדה ההיא על ידי גוזם הענפים)
אני לא חושבת שציינו בתחילת הסדרה - אבל כן ציינו את זה בעקיפין בפרק לפני הקודם - כשביל והשוטר מוויצ'יטה מדברים על COK אז השוטר אומר שהרצח הראשון שלו בבית שהם מבקרים בו היה ב-1974, ושעכשיו זה 5 שנים אחרי.
אני קצת קצת מרחם עליו.
גם אני.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אכן כתבת. מה ששלך שלך.
אני הכי לא חשבתי.
טוב, אני באמת יצאתי פסיכופאט במבחן הפסיכופאטים:
*זה היה דבר ידוע אבל גם ידוע שזה לא באמת בשום מידה כלי אבחוני.
אוקיי אני יודעת שזה הכי רנדומלי ולא קשור אבל מה הקפצת לי לראש את המערכון המטופש הזה
אני הכי אוהב קפיצות מחשבה.

לרוע המזל למרות שהסרטון הזה מצחיק התוצאה הגדולה יותר היא שהעברתי איזה 20 דקות בעקבותיו בלקרוא מה עושה מנשה נוי בשנים האחרונות ואז לצפות בטריילר של הסרט חומוס FULL טריילר ואז לעבור לקרוא מה עושה מיכאל מושונוב בשנים האחרונות. ותכלס כל הכבוד לי שהצלחתי לעצור את זה לפני שזה יצא משליטה.

אני חושבת שהולדן לא הכי מעריך את גרג, למרות שהוא כן לוקח אותו איתו לכל מיני משימות שהן לא ראיונות.
הולדן לחלוטין הבהיר שהוא לא מעריך את גרג. זה גם לרוב נראה שוונדי וביל לא במיוחד מעריכים אותו. וזה עוד היה לפני שהם הבינו שהוא בגד בהם כשהוא שלח את הקלטת ההיא.
עדיין מרגיש לי שאחרי כמה זמן שהוא עובד שם הם היו צריכים לקחת אוות לפחות להתלוות לראיונות. זה כאילו המטרה שלהם.

אוי זה מזכיר לי עוד קטע מצחיק בפרק - כשביל מקבל פתק מגאן שהוא רוצה לראות אותם ואז כולם קמים, כולל גרג, וביל אומר לו שכגאן אומר כולם הוא מתכוון רק לשלושתם.
אני גם הנחתי שקיימת אצלם ההנחה שאישה יכולה להטות את תגובות המרואיינים בדומה לאיך שגבר שחור יכול לגרום לזה.
למרות שאולי עדיין שווה לנסות את זה. כמו שג'ים היה ממש טוב בראיון גם עם הרוצח הלבן.
אני לא חושבת שציינו בתחילת הסדרה - אבל כן ציינו את זה בעקיפין בפרק לפני הקודם - כשביל והשוטר מוויצ'יטה מדברים על COK אז השוטר אומר שהרצח הראשון שלו בבית שהם מבקרים בו היה ב-1974, ושעכשיו זה 5 שנים אחרי.
החשבון הזה מורכב מידי עבורי (אוקי, לא שמתי לב)

טוני החתול

Well-known member
מנהל
COK קובר פריטים. יש שם את המסכה שהוא לבש שהוא לבש כשאשתו תפסה אותו אז אולי זה פשוט תגובה לזה.
אני צריך קצת יותר ממנו.

הרגיש לי כבר שגם הולדן וביל שכחו ממנו אבל אז הם מנצלים הזדמנות כדי לדבר עם קמפר ולתשאל אותו על דברים שקשורים כמו ביקור בזירות הפשע.
קמפר די נלהב כשהוא מבין שהם חוקרים רוצח שעוד לא נתפס. הוא גם קצת מזלזל בידע שלהם כי הוא אומר שהם חקרו רק רוצחים סדרתיים שנתפסו.
הולדן גם אחר כך מזכיר שקמפר לא נתפס, אלא הסגיר את עצמו בשלב מסויים.

העצירה אצל קמפר היא בעצם כשהם באים לראיין את צ'ארלס מנסון. הצחיק אותי שקמפר אומר להם שמנסון מאוד נמוך, פשוט כי קמפר מאוד גבוה אז תהיתי עד כמה נמוך הוא נראה בשבילו.
הראיון עם מנסון מעניין. הוא מתעקש שהוא לא אחראי למעשים של בני ה"משפחה" שלו ואומר שהתובעים המציאו את כל רעיון ההלטר סקלטר. למרות שוונדי כבר אמרה להם שזה בכלל היה רעיון של מנהיג כת אחרת שמנסון ביקר אצלו.
אחד הדברים שהוא אומר כל הזמן זה שהרוצחים הם "הילדים שלכם" כלומר של החברה הרגילה. אבל זה די חזק כשהוא אומר את זה לביל עם כל מה שקורה עם הבן שלו.
אז ביל מתעצבן ומפסיק את הראיון.

וונדי יוצאת לדייט עם קיי ומתעצבנת שהן מאחרות והיא מסבירה שהיא לא אוהבת לפספס שום דבר והיא אוהבת להגיע מוקדם שיש זמן לקנות פופקורן ולשבת וגם לראות את הטריילרים לפני. אני אף פעם לא הזדהתי עד כדי כך עם וונדי. זה היה כאילו היא ציטטה אותי.
בסוף הן מוותרות על הסרט ושוכבות יחד וזה מדהים (לפחות עבור וונדי). אחר כך הן מדברות על הבן של קיי. וונדי משום מה מנסה להציע שהיא תבוא עם קיי והבן שלה למשחק בייסבול וזה רעיון מגוחך. אולי בעונה 3 (אה רגע)

גאן מארח את הצוות למסיבה בבית שלו כדי להרשים אנשים. איזה בחור פיננסי או משהו מתחיל עם וונדי באופן מוגזם ולא ממש מבין שהיא מעדיפה להיות עם צ'ארלס מנסון מאשר איתו. אבל מה שהיה יותר מטריד מזה אפילו זה שגאן שלח יד ומשך את הריצרץ הקדמי של השמלה שלה למטה. לא למטה באופן מוגזם, אבל מה לכל הרוחות הוא חשב שהוא עושה. עצוב לי שוונדי לא עשתה שום דבר יותר מאשר למשוך את הריצרץ חזרה כי היא לא תעשה משהו לעצבן את הבוס שלה.

אבל הדבר העיקרי זה עם הבן של ביל. כנראה שהוא לא היה אחראי על שום דבר יותר מאשר להציע שהם יקשרו את הפעוט לצלב לאחר שהוא היה מת, ומתוך מחשבה שהוא יחזור לחיים כמו ישו. אז הוא נשאר עם ביל וננסי שלא נוטשים אותו, אבל הוא והם כן תחת בחינה של עובדת סוציאלית ופסיכולוג (היה קטע מצחיק איתו כשהוא מתלהב מזה שביל ישב עם מנסון).
העובדת הסוציאלית מחטטת להם במגירות ומתחת למיטות. זה היה מעניין מה שביל אמר אחרי שהיא עזבה - שמה שהיא עשתה זה כמו מה שהוא עושה, לעבור על זירת פשע.
אף אחד לא מציין (גם בשיחות בינהם) שבריאן מצא את התמונה ההיא מהרצח שביל חקר.

בסוף הפרק הולדן מקבל שיחת טלפון מג'ים שהיה עוד רצח באטלנטה.

והוא רואה מה צ'ארלס מנסון כתב לו בהקדשה על הספר הלטר סקלטר - Each night as you sleep, I destroy the world.
(צריך לזכור את זה לציטוט החודשי)

Lhuna3

Well-known member
COK קובר פריטים. יש שם את המסכה שהוא לבש שהוא לבש כשאשתו תפסה אותו אז אולי זה פשוט תגובה לזה.
אני צריך קצת יותר ממנו.
כן, אני האמת גם מתחילה להיות מודאגת שלא מתקדמים עם זה, נשארו רק 4 פרקים!
הרגיש לי כבר שגם הולדן וביל שכחו ממנו אבל אז הם מנצלים הזדמנות כדי לדבר עם קמפר ולתשאל אותו על דברים שקשורים כמו ביקור בזירות הפשע.
זה לא מספיק אבל מקווה שזה יקדם אותם.
קמפר די נלהב כשהוא מבין שהם חוקרים רוצח שעוד לא נתפס. הוא גם קצת מזלזל בידע שלהם כי הוא אומר שהם חקרו רק רוצחים סדרתיים שנתפסו.
הולדן גם אחר כך מזכיר שקמפר לא נתפס, אלא הסגיר את עצמו בשלב מסויים.
אבל זו נקודה חשובה שהוא מעלה, כי אם יש גורם משמעותי שמבדיל בין אלו שנתפסו לאלו שלא, אז הם לא יכולים לדעת את זה ולהשתמש בזה בשביל לתפוס את החכמים יותר (ושגם לא רוצים להתפס).
העצירה אצל קמפר היא בעצם כשהם באים לראיין את צ'ארלס מנסון. הצחיק אותי שקמפר אומר להם שמנסון מאוד נמוך, פשוט כי קמפר מאוד גבוה אז תהיתי עד כמה נמוך הוא נראה בשבילו.
גם אני תהיתי, אבל מסתבר שהוא אכן נמוך (ולפי גוגל הוא היה 1.57 מ').
הראיון עם מנסון מעניין. הוא מתעקש שהוא לא אחראי למעשים של בני ה"משפחה" שלו ואומר שהתובעים המציאו את כל רעיון ההלטר סקלטר. למרות שוונדי כבר אמרה להם שזה בכלל היה רעיון של מנהיג כת אחרת שמנסון ביקר אצלו.
אחד הדברים שהוא אומר כל הזמן זה שהרוצחים הם "הילדים שלכם" כלומר של החברה הרגילה. אבל זה די חזק כשהוא אומר את זה לביל עם כל מה שקורה עם הבן שלו.
אז ביל מתעצבן ומפסיק את הראיון.
מבלי לדעת הוא לוחץ לביל על כל הנקודות הכי רגישות כרגע.
גם לפני כן במשרד כשהם מדברים על הנלי מהפרק הקודם וגם על החסידים של מנסון, הוא מאוד בקטע של להפחית אשמה מצעירים שהיו מעורבים תחת חסות של מבוגר יותר, די בבירור בהשפעת העניין של הבן שלו שהיה עם ילדים גדולים יותר.
וונדי יוצאת לדייט עם קיי ומתעצבנת שהן מאחרות והיא מסבירה שהיא לא אוהבת לפספס שום דבר והיא אוהבת להגיע מוקדם שיש זמן לקנות פופקורן ולשבת וגם לראות את הטריילרים לפני. אני אף פעם לא הזדהתי עד כדי כך עם וונדי. זה היה כאילו היא ציטטה אותי.
ברור שאתה אוהב לראות את הטריילרים.
אני גם מעדיפה להגיע מוקדם ולקנות פופקורן ולשבת בנחת, אבל הייתי מדלגת על הטריילרים בשמחה.
בסוף הן מוותרות על הסרט ושוכבות יחד וזה מדהים (לפחות עבור וונדי). אחר כך הן מדברות על הבן של קיי. וונדי משום מה מנסה להציע שהיא תבוא עם קיי והבן שלה למשחק בייסבול וזה רעיון מגוחך. אולי בעונה 3 (אה רגע)
:(
גאן מארח את הצוות למסיבה בבית שלו כדי להרשים אנשים. איזה בחור פיננסי או משהו מתחיל עם וונדי באופן מוגזם ולא ממש מבין שהיא מעדיפה להיות עם צ'ארלס מנסון מאשר איתו.
כן |פנים| איכ.
אבל מה שהיה יותר מטריד מזה אפילו זה שגאן שלח יד ומשך את הריצרץ הקדמי של השמלה שלה למטה. לא למטה באופן מוגזם, אבל מה לכל הרוחות הוא חשב שהוא עושה.
מה שגברים היו חושבים באופן טבעי שהגיוני ומותר להם לפני מי טו...
אבל הדבר העיקרי זה עם הבן של ביל. כנראה שהוא לא היה אחראי על שום דבר יותר מאשר להציע שהם יקשרו את הפעוט לצלב לאחר שהוא היה מת, ומתוך מחשבה שהוא יחזור לחיים כמו ישו.
עם כל כמה שזה עדיין מקרה נוראי, זה כן גם מרגיש לי כמו הקלה גדולה. טכנית הוא לא רצח ולא שותף בפועל לרצח או להריגה, ולא תהיה עליו לכל החיים עכשיו את התגית והאשמה הזאת, למרות שאם הוא היה מבוגר הוא בהחלט היה נחשב שותף לפשע.
אז הוא נשאר עם ביל וננסי שלא נוטשים אותו, אבל הוא והם כן תחת בחינה של עובדת סוציאלית ופסיכולוג (היה קטע מצחיק איתו כשהוא מתלהב מזה שביל ישב עם מנסון).
העובדת הסוציאלית מחטטת להם במגירות ומתחת למיטות.
היא עושה את העבודה שלה, אבל אני מרחמת על ביל וננסי, זה מרגיש מאוד שיפוטי ולא נעים.
זה היה מעניין מה שביל אמר אחרי שהיא עזבה - שמה שהיא עשתה זה כמו מה שהוא עושה, לעבור על זירת פשע.
אף אחד לא מציין (גם בשיחות בינהם) שבריאן מצא את התמונה ההיא מהרצח שביל חקר.
ונקווה שאף אחד לא יגלה על זה איכשהו כי זה נשמע רע.
בסוף הפרק הולדן מקבל שיחת טלפון מג'ים שהיה עוד רצח באטלנטה.
זה יהיה מאוד נחמד אם יתפסו מישהו שם, אבל אין זמן לזה! צריך למצוא את COK!

טוני החתול

Well-known member
מנהל
גם אני תהיתי, אבל מסתבר שהוא אכן נמוך (ולפי גוגל הוא היה 1.57 מ').
הבנתי שהוא באמת נמוך כי גם ביל צחק על זה. אבל כשקמפר אמר את זה אז תהיתי איך זה מרגיש בשבילו
מבלי לדעת הוא לוחץ לביל על כל הנקודות הכי רגישות כרגע.
גם לפני כן במשרד כשהם מדברים על הנלי מהפרק הקודם וגם על החסידים של מנסון, הוא מאוד בקטע של להפחית אשמה מצעירים שהיו מעורבים תחת חסות של מבוגר יותר, די בבירור בהשפעת העניין של הבן שלו שהיה עם ילדים גדולים יותר.
נכון רציתי לכתוב על זה גם.
זה במיוחד בולט כי בפרק הקודם כשהם דיברו על הנלי אז לא היה לו טיפה של חסד כלפיו בגלל שהוא היה צעיר.
למרות שזה כמובן מאוד שונה נער בן 15 לעומת ילד בן 7 (אני מניח בערך הגיל של בריאן)
ברור שאתה אוהב לראות את הטריילרים.
אני גם מעדיפה להגיע מוקדם ולקנות פופקורן ולשבת בנחת, אבל הייתי מדלגת על הטריילרים בשמחה.
בגלל שאני רואה טריילרים ביו-טיוב כיום אז נדיר שיוצא לי לראות טריילר בפעם הראשונה בקולנוע, אבל זה די כיף כשזה קורה.
עם כל כמה שזה עדיין מקרה נוראי, זה כן גם מרגיש לי כמו הקלה גדולה. טכנית הוא לא רצח ולא שותף בפועל לרצח או להריגה, ולא תהיה עליו לכל החיים עכשיו את התגית והאשמה הזאת, למרות שאם הוא היה מבוגר הוא בהחלט היה נחשב שותף לפשע.
נכון, גם כל הדבר הזה בטח יהיה חתום, כלומר כמו שתמיד אומרים שהפשעים של אנשים מהתקופה שהם היו בני נוער הם חתומים על ידי בית המשפט.
אבל בכל מקרה זה לחיות אם הזיכרון הזה.
היא עושה את העבודה שלה, אבל אני מרחמת על ביל וננסי, זה מרגיש מאוד שיפוטי ולא נעים.
היא גם צריכה להיות שיפוטית. הגיוני מאוד לנסות להבין מה גרם לכך שהוא יכל להיות מעורב במשהו כזה.
כמובן שנראה לי גם הגיוני שיכול להיות משהו בעבר הרחוק שלו שהם לא יודעים מלפני שהוא אומץ.
אולי האמא הביולוגית שלו נוסרה למוות כשהוא ואחיו היו יחד איתה במיכל אחסון. ביל יכול ללמד אותו להשקיע את היצרים שלו בלרצוח רוצחים אחרים.

Lhuna3

Well-known member
אז טוב בסדר
COK
הולך לצלם אחד מהמכתבים שלו למשטרה/עיתונות כנראה באוניברסיטה ובגלל תקלה במכונה איזה סטודנט שעובד שם רואה לרגע את הדף שהוא צילם שכנראה יש עליו איזה שיר שהוא כתב וגם את הלוגו שהוא המציא לעצמו.

באטלנטה יש עוד קורבן ילד והעניין מגיע איכשהו עכשיו עד הנשיא והתקשורת והכל אז הם מקבלים הזדמנות לחזור לשם והפעם יש שם צוות הרבה יותר גדול ורציני.
הולדן וביל מצליחים לשכנע אותם שיש סיכוי טוב שהמקרים קשורים ושהפדופיל יחזור למקומות הפשע, אז כדאי "לחזור" ולראיין אנשים מהשכונות הקרובות אם הם ראו מישהו חשוד. "לחזור" במרכאות כי הם מגלים שהאנשים האלו לא רואיינו בכלל עד עכשיו.
הם מגלים מהראיונות האלו גם לראשונה ששניים מהקורבנות הכירו זה את זה (שזה יכול גם להיות מקרי, אבל זה בטח לא).
בסוף הם עוצרים מישהו אבל שהולדן לא חושב שזה האיש הנכון.

אז הם הפעם באמת יצטרכו כנראה להיות שם הרבה זמן, מה שמאוד מקשה על ביל שיצטרך כל שבוע לחזור ל-3 ימים הביתה בשביל להיות בפגישות עם העו"סית והפסיכיאטר של בראיין ובכלל לעזור לננסי המסכנה להתמודד עם הכל.
בעיקר זה שלבראיין יש נסיגה מנטלית, הוא גם חוזר להרטיב במיטה וגם לשחק בצעצועים שכבר לא לגילו.
הפסיכיאטר מסביר להם שזו תגובה לאירוע טראומטי. ננסי מעדיפה להאמין שזו תגובה לכל העניין שעושים סביבו מאז המקרה ושאם יניחו לזה אז הוא ישכח מזה, והפסיכיאטר מסביר לה שזה לא משהו שפשוט שוכחים. הוא רושם לבראיין כדורים.
ויש סצינה שהיא פתאום לא מוצאת אותו בבית ומחפשת אותו בכל השכונה ובסוף מוצאת אותו בפינה של גן השעשועים פשוט עומד ובוהה בילדה שמתנדנדת בנדנדה, והמבט שיש לו בעיניים זה הכי "אני מדמיין כרגע איך אני חונק אותך למוות בידיים החשופות שלי" שראיתי אי פעם בעיניים של ילד 8-{

וונדי וגרג הולכים לראיין רוצח מעולמות ה-SM (גרג מפגין ידענות מפתיעה כשהוא מתקן את הולדן שזה לא S&M).
בניגוד לרוצח הגיי הקודם שהם ראיינו, הנוכחי לא מכחיש את זה בכלל, והוא גם מאוד אינטליגנטי ומדבר איתם ברצון - עד שוונדי מנסה להוציא ממנו פרטים שהוא לא רוצה לחשוף.

ביל נאלץ ללכת לנופש מנהלים עם גאן ועם בכירים יותר ושוב לנסות להרשים אנשים, כמובן כולם רוצים לשמוע על מנסון וקמפר.
אבל אחד המנהלים הבכירים שלהם שם היה שופט וגם של עבריינים צעירים, והוא מעיר משהו על ילדים מתבודדים ולא משתלבים שהוא יכול היה "לראות בעיניים שלהם שהם רעים" והיה רוצה לכלוא אותם לכל החיים.
שזה כמובן שוב נוגע לביל במקום המאוד כואב של בראיין. (ומתקשר קצת יותר מדי למה שראינו בסצינה בגן השעשועים).

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אני יודעת שאתה פשוט מחכה שאני אכתוב ראשונה...
האמת שראיתי כבר בבוקר ולא רציתי אז לכתוב.
אבל אחר כך פשוט הייתי עסוק רוב היום עד שעכשיו נזכרתי שעוד לא כתבתי על הפרק.

COK
הולך לצלם אחד מהמכתבים שלו למשטרה/עיתונות כנראה באוניברסיטה ובגלל תקלה במכונה איזה סטודנט שעובד שם רואה לרגע את הדף שהוא צילם שכנראה יש עליו איזה שיר שהוא כתב וגם את הלוגו שהוא המציא לעצמו.
בפרק הבא אנחנו הולכים לראות את COK מחפש את מתפחות הרכב שלו.
זה לא ספוילר אני פשוט מניח שזה יהיה משהו כזה שלא מקדם אותנו בעלילה שלו בכלל.
באטלנטה יש עוד קורבן ילד והעניין מגיע איכשהו עכשיו עד הנשיא והתקשורת והכל אז הם מקבלים הזדמנות לחזור לשם והפעם יש שם צוות הרבה יותר גדול ורציני.
הולדן וביל מצליחים לשכנע אותם שיש סיכוי טוב שהמקרים קשורים ושהפדופיל יחזור למקומות הפשע, אז כדאי "לחזור" ולראיין אנשים מהשכונות הקרובות אם הם ראו מישהו חשוד. "לחזור" במרכאות כי הם מגלים שהאנשים האלו לא רואיינו בכלל עד עכשיו.
מאוד מביך שהם עד כדי כך לא חקרו. זה אומנם גם מה שהאמהות אמרו כשהן נפגשו עם הולדן לפני כמה פרקים, אבל זה היה כשהיו רק איזה 7 ילדים מתים, ועכשיו הם כבר באיזה 17 והם לא חזרו לראיין אף אחד.
הם מגלים מהראיונות האלו גם לראשונה ששניים מהקורבנות הכירו זה את זה (שזה יכול גם להיות מקרי, אבל זה בטח לא).
בסוף הם עוצרים מישהו אבל שהולדן לא חושב שזה האיש הנכון.
בכל מקרה הם הגיעו אל האדם הזה בגלל שהם מצאו עוד גופות בגלל ההתעקשות של הולדן שיחזרו לבדוק מקומות שבהם נמצאו גופות בעבר. אז לפחות כבר הולדן הוכיח שהוא מבין משהו.
מה שאני מפחד זה שיעצרו את האדם הזה ויכריזו עליו בתור האשם למרות שהוא לא ואז ישלחו את הולדן וביל שוב חזרה כי התיק נסגר.
עד שעוד ילדים יעלמו.
אז הם הפעם באמת יצטרכו כנראה להיות שם הרבה זמן, מה שמאוד מקשה על ביל שיצטרך כל שבוע לחזור ל-3 ימים הביתה בשביל להיות בפגישות עם העו"סית והפסיכיאטר של בראיין ובכלל לעזור לננסי המסכנה להתמודד עם הכל.
וואי אני כל כך ריחמתי על ננסי בפרק הזה. היא נראית שבורה לחלוטין. ממש מעצבן אותי שביל לא אומר לגאן שהוא חייב לקחת חופש. אני יודע שיש רוצח באטלנטה וסומכים עליו בשביל לפקח על הולדן, אבל כל זה צריך להיות פחות חשוב מהמשפחה שלו. ומרגיש לי שביל מבין את זה שננסי ממש צריכה אותו במידה מסויימת, אבל לא מספיק.
בעיקר זה שלבראיין יש נסיגה מנטלית, הוא גם חוזר להרטיב במיטה וגם לשחק בצעצועים שכבר לא לגילו.
הפסיכיאטר מסביר להם שזו תגובה לאירוע טראומטי. ננסי מעדיפה להאמין שזו תגובה לכל העניין שעושים סביבו מאז המקרה ושאם יניחו לזה אז הוא ישכח מזה, והפסיכיאטר מסביר לה שזה לא משהו שפשוט שוכחים. הוא רושם לבראיין כדורים.
ויש סצינה שהיא פתאום לא מוצאת אותו בבית ומחפשת אותו בכל השכונה ובסוף מוצאת אותו בפינה של גן השעשועים פשוט עומד ובוהה בילדה שמתנדנדת בנדנדה, והמבט שיש לו בעיניים זה הכי "אני מדמיין כרגע איך אני חונק אותך למוות בידיים החשופות שלי" שראיתי אי פעם בעיניים של ילד 8-{
בהחלט מאוד מטריד כל מה שקורה איתו.
וונדי וגרג הולכים לראיין רוצח מעולמות ה-SM (גרג מפגין ידענות מפתיעה כשהוא מתקן את הולדן שזה לא S&M).
אני מניח שהוא פשוט קרא על העניין כי זה הדבר היחיד שנותנים לו לעשות רוב הזמן.
בניגוד לרוצח הגיי הקודם שהם ראיינו, הנוכחי לא מכחיש את זה בכלל, והוא גם מאוד אינטליגנטי ומדבר איתם ברצון - עד שוונדי מנסה להוציא ממנו פרטים שהוא לא רוצה לחשוף.
גם הפעם בעיקר וונדי דיברה נראה לי. אבל לפחות גרג נראה קצת פחות אבוד, אם כי כן בשוק.
ביל נאלץ ללכת לנופש מנהלים עם גאן ועם בכירים יותר ושוב לנסות להרשים אנשים, כמובן כולם רוצים לשמוע על מנסון וקמפר.
אבל אחד המנהלים הבכירים שלהם שם היה שופט וגם של עבריינים צעירים, והוא מעיר משהו על ילדים מתבודדים ולא משתלבים שהוא יכול היה "לראות בעיניים שלהם שהם רעים" והיה רוצה לכלוא אותם לכל החיים.
שזה כמובן שוב נוגע לביל במקום המאוד כואב של בראיין. (ומתקשר קצת יותר מדי למה שראינו בסצינה בגן השעשועים).
אוף מסכן.

ומסכנים אנחנו שמרגיש לי יותר ויותר שנשאר עם הרבה קצוות חוט פתוחים בסוף הסדרה.
למה שיכנעתי אותך שזה לא משנה שהסדרה בוטלה?
לא שאני מתחרט. אני עדיין שמח שראיתי את זה.

Lhuna3

Well-known member
בפרק הבא אנחנו הולכים לראות את COK מחפש את מתפחות הרכב שלו.
זה לא ספוילר אני פשוט מניח שזה יהיה משהו כזה שלא מקדם אותנו בעלילה שלו בכלל.
כן, אני מתחילה להשלים עם העובדה שלא נקבל את התפיסה שלו :-( זה נראה כבר די ברור שהם בנו על למשוך את זה לעונה 3 או אפילו אחרי.
וואי אני כל כך ריחמתי על ננסי בפרק הזה. היא נראית שבורה לחלוטין. ממש מעצבן אותי שביל לא אומר לגאן שהוא חייב לקחת חופש. אני יודע שיש רוצח באטלנטה וסומכים עליו בשביל לפקח על הולדן, אבל כל זה צריך להיות פחות חשוב מהמשפחה שלו. ומרגיש לי שביל מבין את זה שננסי ממש צריכה אותו במידה מסויימת, אבל לא מספיק.
וגם הוא הרבה יותר נהנה להיות בעבודה מאשר בבית, אז יש לו תירוץ לברוח.
וכן היא ממש ממש מסכנה.
גם הפעם בעיקר וונדי דיברה נראה לי. אבל לפחות גרג נראה קצת פחות אבוד, אם כי כן בשוק.
הרבה גם מזה שהרוצח כל הזמן הסתכל עליו במבטים של "אתה חמוד, הייתי עושה אותך".
ומסכנים אנחנו שמרגיש לי יותר ויותר שנשאר עם הרבה קצוות חוט פתוחים בסוף הסדרה.
כן אוף.
למה שיכנעתי אותך שזה לא משנה שהסדרה בוטלה?
לפחות אני מרגישה VINDICATED בעניין הזה :-D
לא שאני מתחרט. אני עדיין שמח שראיתי את זה.
אני גם לא מתחרטת, אבל ממש מקווה שלפחות את הרוצח מאטלנטה כן יתפסו, אחרת זה ירגיש הכי לא סגור בעולם.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
כן, אני מתחילה להשלים עם העובדה שלא נקבל את התפיסה שלו :-( זה נראה כבר די ברור שהם בנו על למשוך את זה לעונה 3 או אפילו אחרי.
לפחות במקרה שלו ברור לי שאני אלך אחר כך לקרוא את הדף ויקיפדיה עליו
אני גם לא מתחרטת, אבל ממש מקווה שלפחות את הרוצח מאטלנטה כן יתפסו, אחרת זה ירגיש הכי לא סגור בעולם.
מה שמפחיד אותי במקרה הזה, זה שאני לא יודע על זה שום דבר. יש מקרי רציחות שאף פעם לא נפתרו ופשוט נפסקו פתאום. אז יכול להיות שזה אף פעם לא נפתר.
עם COK אני לא מאמין שזה המצב כי אחר לא היו מראים לנו אותו עם כל מיני פרטים.
וגם הוא הרבה יותר נהנה להיות בעבודה מאשר בבית, אז יש לו תירוץ לברוח.
טוב חוץ מזה שנראה לי שהוא באמת אוהב את העבודה שלו ושהיא מביאה לו סיפוק גם יש את זה שברור שכל אדם היה מעדיף להיות בעבודה מאשר להתמודד עם החיים האמיתיים במצב הזה.
וכן היא ממש ממש מסכנה.
אני מקווה שהיא לא תשבר

טוני החתול

Well-known member
מנהל
טוב, זה התור שלי היום, נכון?

יכול להיות שCOK באמת חיפש את המפתחות שלו היום, אבל החליטו לחתוך את זה מהפרק ולשים משהו אחר. (זה שמחפשים ברכב של האינסטולטור? זה היה בפרק הזה? זה מרגיש מאוד רחוק)

אז האינסטולטור לא עשה את זה. ואנחנו יודעים את זה לא בגלל ראיות מוצקות או זה שהוא לא מתאים לפרופיל, אנחנו יודעים את זה כי נרצח ילד אחר בזמן הקצר מאז שהוא נעצר.
כמובן שהפשע המושלם של רוצח כזה הוא שיש שניים מהם ככה שכשאחד נעצר אז השני עושה עוד רצח וזה נותן אליבי לאחר. זה תמיד מטריד אותי שלא לוקחים את זה בחשבון.
אבל במקרה הזה נראה לי בכל מקרה הגיוני שהוא לא הרוצח אלא פשוט מישהו שמעדיף לא לאונן בבית וקונה מסקינגטייפ in bulk.

אבל זה גם לא מקרי שעוד נער נרצח כשהם עצרו מישהו לחקירה, זה כי הרוצח לא רוצה שמישהו אחר יקבל קרדיט. הוא גם משחק עם המשטרה בכך שהוא שם גופה במקום שהוא יודע שהם חיפשו. אז עכשיו להולדן יש רעיון איך לנצל את זה שהרוצח עוקב אחרי החקירה בחדשות כי הוא רוצה לראות אילו אנשים מגיעים לאתרים בעלי משמעות ובשביל זה הוא רוצה ליצור אתרים עם משמעות גדולה במיוחד. הוא משכנע את ארגון האמהות לעזור, אבל מסתבר שהרכבת שני צלבים בשביל הFBI זאת משימה קשה מידי וזה בקושי מגיע בזמן. לא הבנתי אבל למה הוא כל כך מתוסכל בסוף כאילו זה לא עבד. זה עדיין יכול לעבוד, לא?
באופן כללי לא הבנתי מה בדיוק הקטע שבזמן שהולדן רץ עם הצלב בזמן הצעדה אז עברו לצילום כאילו תיעודי או משהו כזה.
האמת שלרגע חשבתי שאנשים שחורים יראו גבר לבן רץ עם צלב בזמן הצעדה ויחשבו שהוא KKK ויתנפלו עליו.
אבל כנראה זה פשוט להדגיש שזה בסופו של דבר היה מאוד לא מכבד. אבל שיט נראה לי שזה שווה את זה אם זה יביא לתפיסה של הרוצח מהר יותר.

הם בקושי רב ממשיכים עם החקירות של המשפחות ושכנים ותכלס חוזרים לזה רק כי קלטו מישהו שנעצר בעבר על פדופיליה וגר בבית הלבנים שהצביעו עליו בפרק הקודם (וכנראה לא יכלו לחזור אליו שוב אחר כך). העניין הוא שהפדופיל הזה הוא מבוגר מידי, לבן ועם תמונות של ילדים לבנים. עדיין מרגיש לי שזה יכול להיות כיוון אמיתי אם ילדים שאחר כך נעלמו הלכו לשם ושאמרו שהוא שיתף תמונות. אז אולי הוא מצלם תמונות של ילדים שחורים תמורת כסף ואז מוכר לחברים שלו שבעניין ילדים שחורים.

יש פיצוץ במקום עם ילדים וכמה ילדים מתים. נטען שזה לא פצצה אלא ציוד שהתפוצץ, אבל הקהילה לא ממש מקבלת את זה.
ראש העיר מותקף ורבלית באסיפה שבה כולם דורשים שיחקור את הKKK.
אז הפלא ופלא למחרת פותחים חקירה רשמית לתוך הKKK.

הולדן מעוצבן על ביל שמוכן לקבל תיאוריות אחרות כמו שרברבים, פדופילים לבנים וKKK. וגם מאוד מעוצבן על זה שהוא נוסע כל סופש חזרה. לזכותו הוא לא יודע על מה שביל מתמודד איתו, אבל בכל זאת בא לי להרביץ לו.

ביל מדבר עם העובדת הסוציאלית על העבודה שלו וכמובן שהיא מאוד מתעניינת. אבל הוא גם משקר כשהוא אומר שהוא אף פעם לא מביא את העבודה הביתה.
אם העובדת הסוציאלית הייתה ממש ממש יסודית היא הייתה מדברת גם עם הבייביסיטריות הישנות של בריאן ואז היא הייתה מגלה את העניין עם התמונה.
בגלל זה היה לי בראש אז כשהופיעו שתי נשים בדלת של ננסי חשבתי שזאת הבייביסיטרית ואמא שלה.
אבל זאת הייתה האמא של הפעוט שמת. היא מתקשה כמובן להתמודד והיא חושבת שיעזור לה לומר לבריאן שהיא סולחת לו. ננסי לדעתי ממש צודקת שהיא לא נותנת לה. אם כי הם לא יוכלו לעד להגן עליו מאנשים שיודעים במה הוא היה מעורב, אבל עדיף כמה שיותר זמן.

כאן אומר לוונדי שהוא רוצה שהיא תפסיק לעשות ראיונות לרוצחים. הוא טוען שזה בגלל שהוא רוצה שאלו יהיו סוכנים של הFBI שיעשו את זה. היא חושבת שזה בגלל שהראיון האחרון שלה לא הלך טוב. לי נראה שיותר הגיוני שזה אולי שילוב של הדברים האלו אבל בעיקר סקסיזם.
קיי מעודדת אותה להתעקש עם גאן שהיא רוצה להמשיך לעשות את הראיונות. אני מקווה שהיא תעשה את זה ותצליח לשכנע אותו. או להכריח אותו, הרי הם צריכים אותה.
חוץ מזה וונדי מציעה לקיי לעבור לגור איתה בדרך די עקומה. קיי מתעצבנת ואז וונדי מתנצלת גם בצורה קצת עקומה. היא לא מביאה את עצמה ללומר שהיא רוצה שהיא תגור איתה.

Lhuna3

Well-known member
יכול להיות שCOK באמת חיפש את המפתחות שלו היום, אבל החליטו לחתוך את זה מהפרק ולשים משהו אחר.
כבר הבנו שלא נתפוס אותו, אז עדיף לא לבזבז עליו זמן.
אז האינסטולטור לא עשה את זה. ואנחנו יודעים את זה לא בגלל ראיות מוצקות או זה שהוא לא מתאים לפרופיל, אנחנו יודעים את זה כי נרצח ילד אחר בזמן הקצר מאז שהוא נעצר.
כמובן שהפשע המושלם של רוצח כזה הוא שיש שניים מהם ככה שכשאחד נעצר אז השני עושה עוד רצח וזה נותן אליבי לאחר. זה תמיד מטריד אותי שלא לוקחים את זה בחשבון.
תכלס.
אהבתי את הקטע אבל שהם עשו לו כשג'ים מביא לו קפה ושם את הסוכר מול העיניים שלו ובכוונה מפיל את השקית פנימה בשביל שיצטרך לדוג אותה עם האצבעות, בשביל לבחון את הגזענות של החשוד אם הוא יגעל מלשתות קפה שאיש שחור נגע בו. (למרות שגם לא יצא מזה כלום וגם זה לא באמת היה מוכיח כלום כי הוא יכול היה להגעל סתם מזה שמישהו הכניס לו אצבעות לקפה).
אבל זה גם לא מקרי שעוד נער נרצח כשהם עצרו מישהו לחקירה, זה כי הרוצח לא רוצה שמישהו אחר יקבל קרדיט. הוא גם משחק עם המשטרה בכך שהוא שם גופה במקום שהוא יודע שהם חיפשו. אז עכשיו להולדן יש רעיון איך לנצל את זה שהרוצח עוקב אחרי החקירה בחדשות כי הוא רוצה לראות אילו אנשים מגיעים לאתרים בעלי משמעות ובשביל זה הוא רוצה ליצור אתרים עם משמעות גדולה במיוחד. הוא משכנע את ארגון האמהות לעזור, אבל מסתבר שהרכבת שני צלבים בשביל הFBI זאת משימה קשה מידי וזה בקושי מגיע בזמן. לא הבנתי אבל למה הוא כל כך מתוסכל בסוף כאילו זה לא עבד. זה עדיין יכול לעבוד, לא?
גם לי לא ברור, וגם החשיבות שיהיה שם צלב גדול. (גם מה הבעיה למצוא 2 קורות עץ ולחתוך עם מסור ולחבר אותן אחת לשניה ואולי לצבוע, למה היו חייבים "יצרן"? בטח יכלו למצוא להם אפילו נגר מקומי שיעשה את זה תוך שעתיים גג.)
באופן כללי לא הבנתי מה בדיוק הקטע שבזמן שהולדן רץ עם הצלב בזמן הצעדה אז עברו לצילום כאילו תיעודי או משהו כזה.
זה באמת הרגיש ככה. אולי חלק מזה באמת היה מצילומים תיעודיים של האירוע הזה.
ויש קטע כשביל מוציא את הצלב מהרכב ולרגע מסתכל עליו במבט כזה, שבטח זה הזכיר לו שוב את העניין של בראיין והצלב.
הם בקושי רב ממשיכים עם החקירות של המשפחות ושכנים ותכלס חוזרים לזה רק כי קלטו מישהו שנעצר בעבר על פדופיליה וגר בבית הלבנים שהצביעו עליו בפרק הקודם (וכנראה לא יכלו לחזור אליו שוב אחר כך). העניין הוא שהפדופיל הזה הוא מבוגר מידי, לבן ועם תמונות של ילדים לבנים. עדיין מרגיש לי שזה יכול להיות כיוון אמיתי אם ילדים שאחר כך נעלמו הלכו לשם ושאמרו שהוא שיתף תמונות. אז אולי הוא מצלם תמונות של ילדים שחורים תמורת כסף ואז מוכר לחברים שלו שבעניין ילדים שחורים.
חוץ מזה בחקירה של אחת האמהות ג'ים מגלה שזה לא רק 2 ילדים מהקורבנות שהכירו זה את זה, אלא שרבים מהם הכירו והיו משחקים יחד.
יש פיצוץ במקום עם ילדים וכמה ילדים מתים. נטען שזה לא פצצה אלא ציוד שהתפוצץ, אבל הקהילה לא ממש מקבלת את זה.
ראש העיר מותקף ורבלית באסיפה שבה כולם דורשים שיחקור את הKKK.
ואני רק צועקת כל הזמן בראש "אין זמן לנאומים עכשיו, יש לכם 2 פרקים וחצי לתפוס את הרוצח!"
אז הפלא ופלא למחרת פותחים חקירה רשמית לתוך הKKK.
אני חושבת שלמרות שאין להם שום ראיות ספציפיות זה בהחלט הגיוני לחקור גם את ה-KKK שפעילים שם באיזור.
ביל מדבר עם העובדת הסוציאלית על העבודה שלו וכמובן שהיא מאוד מתעניינת. אבל הוא גם משקר כשהוא אומר שהוא אף פעם לא מביא את העבודה הביתה.
אם העובדת הסוציאלית הייתה ממש ממש יסודית היא הייתה מדברת גם עם הבייביסיטריות הישנות של בריאן ואז היא הייתה מגלה את העניין עם התמונה.
אוי לא, רק שלא תדבר איתן.
בגלל זה היה לי בראש אז כשהופיעו שתי נשים בדלת של ננסי חשבתי שזאת הבייביסיטרית ואמא שלה.
אבל זאת הייתה האמא של הפעוט שמת. היא מתקשה כמובן להתמודד והיא חושבת שיעזור לה לומר לבריאן שהיא סולחת לו. ננסי לדעתי ממש צודקת שהיא לא נותנת לה. אם כי הם לא יוכלו לעד להגן עליו מאנשים שיודעים במה הוא היה מעורב, אבל עדיף כמה שיותר זמן.
אני גם חושבת שהיא צודקת כמובן. אבל איזה מסכנה וואו.
כאן אומר לוונדי שהוא רוצה שהיא תפסיק לעשות ראיונות לרוצחים. הוא טוען שזה בגלל שהוא רוצה שאלו יהיו סוכנים של הFBI שיעשו את זה. היא חושבת שזה בגלל שהראיון האחרון שלה לא הלך טוב. לי נראה שיותר הגיוני שזה אולי שילוב של הדברים האלו אבל בעיקר סקסיזם.
גם לי. אוף אני לא סובלת אותו.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אוי אני כל כך מקווה שזה הרוצח באמת בסוף.
כאילו נשאר לנו רק פרק אחד ואי אפשר כבר עם הכמות הזאת של ילדים.
חוץ מזה שאני ממש רוצה שהולדן יקבל את הניצחון הזה שזה באמת אדם שחור ושהצפייה בגשרים תהיה מה שיתפוס אותו.
אם כי זה לא ברור לי בדיוק הקטע שמישהו שמע ספלאש ואז מצאו את המכונית על גשר אחר עושה יו-טרן. כאילו אם הוא כבר זרק את הגופה אז למה הוא עדיין עובר גשרים. חוץ מזה שיש טיפ חדש מילד שנראה מבטיח, או שזה פשוט יתחבר להרשעה?
ולמה לכל הרוחות אף אחד לא מדבר יותר עם הילדים. הם כבר הבינו לפני כן שחלקם מכירים זה את זה. זה גם נראה לי דבר בסיסי כשיש לך רוצח סדרתי למצוא קשרים בין הקורבנות.

עוד דברים:
אחרי עוד קיטור של הולדן ביל מספר לו עם מה הוא מתמודד.
וונדי נפרדת עם קיי בגלל שהיא משקרת לבעלה על דברים ומשתמשת בטון דיבור שונה איתו ועם הבן שלה. עכשיו נכון שזה מנוגד לכל הקטע שקיי טוענת שהיא אותנטית, אבל על זה להפרד ממנה נראה לי מטופש.
ננסי נראית עוד יותר על סף שבירה ולפחות לוקחת יום חופש. ביל מנסה לדבר עם בריאן אבל זה לא ממש הולך. (אבל הזוי עד כמה זה מתחבר לי עם הפרק שראיתי היום של הסדרה Lanterns)

אה והיה לנו את COK בתחילת הפרק והוא כנראה מצא את המפתחות של הרכב שלו.

אוף לונה אני לא כבר על קצות האצבעות שלי,
אם בא לך לראות גם את פרק הסיום היום אז אני מוכן.
אבל אני אחכה למחר אם את לא אומרת לי.

Lhuna3

Well-known member
אוף לונה אני לא כבר על קצות האצבעות שלי,
כנ"ל.
אם בא לך לראות גם את פרק הסיום היום אז אני מוכן.
אבל אני אחכה למחר אם את לא אומרת לי.
אני אגיע לזה רק בערב די מאוחר כנראה, אבל אין לי בעיה שתראה היום את שניהם, ויתכן שגם אני אספיק.

Lhuna3

Well-known member
אוי אני כל כך מקווה שזה הרוצח באמת בסוף.
כאילו נשאר לנו רק פרק אחד ואי אפשר כבר עם הכמות הזאת של ילדים.
מעבר לכמה שזה נורא, זה מרגיש לי גם ביזיון מוחלט של המשטרה וה-FBI, שבנאדם אחד (אפילו אם זה 2 או 3) מצליח לרצוח מתחת לאף שלהם ובתקופת זמן די קצרה כזאת כמות של ילדים, במיוחד כאשר רבים מהם באותו איזור, רבים מהם מכירים זה את זה ומשחקים ועובדים באותם מקומות, ויש כבר מלא כוח אדם למשימה.
חוץ מזה שאני ממש רוצה שהולדן יקבל את הניצחון הזה שזה באמת אדם שחור ושהצפייה בגשרים תהיה מה שיתפוס אותו.
גם אני רוצה את זה בשבילו.
ולמה לכל הרוחות אף אחד לא מדבר יותר עם הילדים. הם כבר הבינו לפני כן שחלקם מכירים זה את זה. זה גם נראה לי דבר בסיסי כשיש לך רוצח סדרתי למצוא קשרים בין הקורבנות.
זה ממש הזוי!
עוד דברים:
אחרי עוד קיטור של הולדן ביל מספר לו עם מה הוא מתמודד.
סופסוף.
וונדי נפרדת עם קיי בגלל שהיא משקרת לבעלה על דברים ומשתמשת בטון דיבור שונה איתו ועם הבן שלה. עכשיו נכון שזה מנוגד לכל הקטע שקיי טוענת שהיא אותנטית, אבל על זה להפרד ממנה נראה לי מטופש.
אני חושבת שהסיבה האמיתית זה שוונדי נעלבה מזה שהיא שמעה את קיי אומרת לבעלה שזה לא משהו רציני, או משהו בסגנון.
מה שהיא אמרה לה אח"כ זה תירוצים.
ננסי נראית עוד יותר על סף שבירה ולפחות לוקחת יום חופש.
והיא אומרת משהו נורא עצוב, על רגע מסויים שהיא מסתכלת עליו ושמחה שהוא לא הבן הביולוגי שלה.
(אני לא שופטת אותה על זה, היא במצב נורא קשה וצריכה תמיכה נפשית בעצמה ואין לה כלום, אבל זה עדיין נורא עצוב).
ביל מנסה לדבר עם בריאן אבל זה לא ממש הולך.
חוץ מכשהוא מספר לו על דג שפרפר לו בידיים, אז פתאום בראיין שואל אם הדג מת.
אולי ביל פשוט צריך לדבר איתו יותר על תחומי העניין המשותפים שלהם: מוות ודברים כאלה... ;-#
אה והיה לנו את COK בתחילת הפרק והוא כנראה מצא את המפתחות של הרכב שלו.
חחחחח

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אני אגיע לזה רק בערב די מאוחר כנראה, אבל אין לי בעיה שתראה היום את שניהם, ויתכן שגם אני אספיק.
אז את רואה עוד פרק היום?

מעבר לכמה שזה נורא, זה מרגיש לי גם ביזיון מוחלט של המשטרה וה-FBI, שבנאדם אחד (אפילו אם זה 2 או 3) מצליח לרצוח מתחת לאף שלהם ובתקופת זמן די קצרה כזאת כמות של ילדים, במיוחד כאשר רבים מהם באותו איזור, רבים מהם מכירים זה את זה ומשחקים ועובדים באותם מקומות, ויש כבר מלא כוח אדם למשימה.
זה בהחלט הזוי לחלוטין.
אני קראתי לפני כמה ימים על הרציחות שבהם היה מעורב הנלי, זה שעזר לרוצח ובסוף רצח אותו. אז שם היו 29 צעירים ביוסטון בתקופה של 3 שנים, רובם מאותה שכונה. וחלק גדול מאלו שנרצחו היו מכרים של שני העוזרים של הרוצח.
גם אני רוצה את זה בשבילו.
כאילו מצד אחד הוא לפעמים כל כך מעצבן ועקשן שגם בא לי שיוכיחו לו שהוא טועה לפעמים. ועדיין אני יורת ירצה שיראו שהוא צודק.
אגב, עצוב לי שבעונה הזאת אנחנו לא רואים כמעט את החיים האישיים שלו.
אני חושבת שהסיבה האמיתית זה שוונדי נעלבה מזה שהיא שמעה את קיי אומרת לבעלה שזה לא משהו רציני, או משהו בסגנון.
מה שהיא אמרה לה אח"כ זה תירוצים.
יכול מאוד להיות. אבל זה כזה מטופש. הרי היא לא תגיד לבעלה לשעבר שיש לה קשר רציני עם אישה.
והיא אומרת משהו נורא עצוב, על רגע מסויים שהיא מסתכלת עליו ושמחה שהוא לא הבן הביולוגי שלה.
(אני לא שופטת אותה על זה, היא במצב נורא קשה וצריכה תמיכה נפשית בעצמה ואין לה כלום, אבל זה עדיין נורא עצוב).
כן, זה נורא עצוב. ובאמת שגם אני לא שופט אותה.
היא גם הייתה במצב שהיא שבורה לחלוטין ונראה לי שזה היה לה קשה להודות שעברה לה המחשבה הזאת.
חוץ מכשהוא מספר לו על דג שפרפר לו בידיים, אז פתאום בראיין שואל אם הדג מת.
אולי ביל פשוט צריך לדבר איתו יותר על תחומי העניין המשותפים שלהם: מוות ודברים כאלה... ;-#
ביל קצת טמבל שזה הנושא שהוא בחר לשיחה. כלומר לא נראה לי שהוא חשב על זה ממש פשוט.
לפחות הוא עשה מאמץ כלשהו.

Lhuna3

Well-known member
וואי יש לכם את זה ביותר מדכא?

מה שאפשר לפחות להגיד זה שלמרות שזה מרגיש שצריך להיות המשך לסיפור הזה, זה לפחות לא נקטע בגלל ביטול הסדרה, כי ככה זה באמת נגמר.
אבל זה מרגיש כזה לא סגור, במיוחד בשביל משפחות הילדים שבעצם התיקים שלהם נסגרו בלי שאף אחד הואשם, רק "מאמינים" שזה גם היה וויין.

בדקתי גם על COK כלומר BTK - הוא נתפס ב-2005 בגלל טעות שהוא עשה שהובילה למעצרו והוא הודה והורשע ברציחות שלו.

המקרה של רצח הפעוט ובראיין גם הוא מבוסס על מקרה אמיתי, אבל לא קשור במציאות למשפחה של החוקר מה-FBI שביל מבוסס עליו (או אחר). אבל כן היו 2 ילדים שפיתו פעוט לאיזה מרתף והרגו אותו, וקשרו אותו לצלב, ואח"כ סיפרו שהם חשבו שזה יקים אותו לתחיה.
לא היה במקור ילד בתפקיד של "בראיין".

הפרק כשלעצמו דווקא היה טוב.
המונטאז' שלהם במעקבי לילה היה משעשע.
וויין היה דמות מוצלחת (בסדרה), והשיירה "הנשיאותית" שעוקבת אחריו היתה גם מצחיקה, וגם היה מצחיק שהוא קנה להם מקדונלדס וביל לוקח צ'יפס ואומר "אני חושב שעלו עלינו".

טוני החתול

Well-known member
מנהל
וואי יש לכם את זה ביותר מדכא?
אם הייתי מגלה אחר כך שגילו שהוא בעצם לא היה הרוצח.
מה שאפשר לפחות להגיד זה שלמרות שזה מרגיש שצריך להיות המשך לסיפור הזה, זה לפחות לא נקטע בגלל ביטול הסדרה, כי ככה זה באמת נגמר.
אבל זה מרגיש כזה לא סגור, במיוחד בשביל משפחות הילדים שבעצם התיקים שלהם נסגרו בלי שאף אחד הואשם, רק "מאמינים" שזה גם היה וויין.
כן לפחות זה נסגר ברמה העיקרית.
פשוט במידה מסויימת זה לא נסגר אף פעם. וויין עדיין בכלא ועדיין טוען שהוא חף מפשע. לאורך השנים הרבה אנשים (בין היתר הסופר הידוע ג'יימס בולדווין) אמרו שהם לא מאמינים שהוא הרוצח. בינהם גם היו אנשי חוק שחלקם פתחו את החקירה על חלק מהנרצחים. עם המעבר לזמנים מודרניים יותר היו גם בדיקות DNA, אבל בעוד שחלק תמכו בכך שזה וויין, לא היה משהו מובהק שיוכיח.
בדף ויקיפדיה מציינים את העניין של החקירה של אנשי KKK, כולל זה שהוקלטה שיחה שבה נראה שאחד לוקח אחריות על הרצח של אחד הילדים.
מה שלא ראיתי איזכור לו זה כל העניין שהם נכנסו אליו ממש בסוף שם עם ג'ים - שהיו ראיות שהועלמו על כך שבתמונות שנלקחו מפדופיל היו הרבה תמונות של ילדים שחורים.

אבל בסופו של דבר לפחות הרציחות נפסקו כשהוא נאסר, אז יש את זה.
בדקתי גם על COK כלומר BTK - הוא נתפס ב-2005 בגלל טעות שהוא עשה שהובילה למעצרו והוא הודה והורשע ברציחות שלו.
גם קראתי עליו. והוא בכלל הפסיק לרצוח ב1991, סתם חזר ללשלוח מכתבים וחבילות בגלל שיעמום כנראה.
אני ממש תוהה מה הייתה התוכנית עם זה שהוא היה חלק גדול בסדרה הזאת. האם תכננו שהיא תמשיך עד שנת 2005 ואז הוא יתפס והולדן סוף סוף יוכל לחקור אותו? כלומר זה אפשרי אם היו עושים קפיצות זמן.
הבת שלו יצרה סרט דוקומנטרי בשם My Father, the BTK Killer
המקרה של רצח הפעוט ובראיין גם הוא מבוסס על מקרה אמיתי, אבל לא קשור במציאות למשפחה של החוקר מה-FBI שביל מבוסס עליו (או אחר). אבל כן היו 2 ילדים שפיתו פעוט לאיזה מרתף והרגו אותו, וקשרו אותו לצלב, ואח"כ סיפרו שהם חשבו שזה יקים אותו לתחיה.
לא היה במקור ילד בתפקיד של "בראיין".
כן, מוזר שהחליטו לעשות את השילוב הזה בסדרה.
הפרק כשלעצמו דווקא היה טוב.
המונטאז' שלהם במעקבי לילה היה משעשע.
וויין היה דמות מוצלחת (בסדרה), והשיירה "הנשיאותית" שעוקבת אחריו היתה גם מצחיקה, וגם היה מצחיק שהוא קנה להם מקדונלדס וביל לוקח צ'יפס ואומר "אני חושב שעלו עלינו".
כן היה פרק מאוד טוב.
אם כי חבל לי שלא היה את וונדי בכלל חוץ משניה בסוף.
אבל זה הראה איך המקרה של אטלנטה בעצם הרים להם את היחידה. ועדיין איך זה יצא מתסכל בסוף כי זה כאילו לא גמור.

אגב, יש קטע שבו ביל מתקשר הביתה וננסי לא עונה. אני ממש פחדתי שהיא התאבדה או משהו כזה.
בסוף מסתבר שהיא פשוט עזבה את הבית, שזה גם עצוב כמובן.

למעלה