🔫🧠 MindHunter 🧠🔫

Lhuna3

Well-known member
מצחיק אותי שהאימוג'י של gun זה רק אקדח צעצוע.

אמנם סדרה פרוצדורלית משטרתית (וחקירות רצח |שפם|), אבל אני אוהבת שזה מתמקד בצד הפסיכולוגי. אני אוהבת פסיכולוגיה. ולכן לא פוסלת בינתיים.
לא ידעתי שג'ונתן גרוף משחק שם.

(האם זה יגביר את הסיכוי שגם עדי|חזיר| תצטרף בלי לחכות שנעשה לה פומו?)

השנה היא 1977.
אין עדיין סמארטפונים או אפילו טלפונים ניידים טיפשים, וגרוע מזה - אנשים מעשנים בכל מקום 8-{ . אבוי איך חיינו פעם...
כולם עוד גם גזענים והומופובים כמובן.

מחבבת מאוד את דבי החברה כמובן.

טוב נראה איך זה ימשיך, כי הפרק הראשון הרגיש מאוד אינטרודוקציה כזאת.

didalf

Well-known member
לא, עדי שמעה על זה מזמן וזה נשמע כמו פרק ארוך מידי של מחשבות פליליות ואין לי כוח לדברים האלה יותר.
אולסו אין לי מה לעשות עם ג'ונתן גרוף כשהוא גם לא גיי וגם לא שר.
וגם שוב אתם מתחילים סדרה כשאני באמצע ספר ועומדת לטוס:-D

Lhuna3

Well-known member
לא, עדי שמעה על זה מזמן וזה נשמע כמו פרק ארוך מידי של מחשבות פליליות ואין לי כוח לדברים האלה יותר.
וגם שוב אתם מתחילים סדרה כשאני באמצע ספר ועומדת לטוס:-D
פייר אינאף.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
קודם כל זה פעם שלישית שהם מתחילים צפיה משותפת לפני הטיסה שלי שזה מצחיק שזה קורה כל פעם.
זה באמת מטורף שאת טסה כל הזמן
מצחיק אותי שהאימוג'י של gun זה רק אקדח צעצוע.
זה משקף שהנפש של רוצח היא הילד הפנימי שלו (או איזשהו הורסשיט שהולדן יגיד)
הוא דווקא שר רוב הפרק

אמנם סדרה פרוצדורלית משטרתית (וחקירות רצח |שפם|), אבל אני אוהבת שזה מתמקד בצד הפסיכולוגי. אני אוהבת פסיכולוגיה. ולכן לא פוסלת בינתיים.
לא נראה לי שהיא פרוצדורלית. כולמר לא היה כאן מקרה של השבוע. העניין הזה של הרצח שמדברים עליו בסוף הפרק הוא לא המקרה השבועי. גם לא נראה לי שזה המקרה של העונה.
נראה לי שהעניין הוא המאבק של הולדן לגרום לכך שיעשו שינוי בדרך שבה חוקרים מקרי רצח כאלו.
לא ידעתי שג'ונתן גרוף משחק שם.
הזוי לי שאת מתחילה לצפות בסדרה בלי לדעת מי השחקן הראשי אפילו.
קיוויתי, אבל הנחתי שלא
השנה היא 1977.
אין עדיין סמארטפונים או אפילו טלפונים ניידים טיפשים, וגרוע מזה - אנשים מעשנים בכל מקום 8-{ . אבוי איך חיינו פעם...
אחיינית שלי רואה את המשרד בפעם הראשונה והיא אמרה שהיא לא מבינה איך אין להם טלפונים חכמים. ואז כשציינתי לה שהסדרה התחילה ב2005 היא עדיין לא קיבלה את זה.
כולם עוד גם גזענים והומופובים כמובן.
דווקא לא הרגשתי את זה באופן צורם. כלומר בהחלט אין שוטרים שחורים, וכן הייתה המילה ניגר, אבל לא משהו ניכר.
מחבבת מאוד את דבי החברה כמובן.
כן היא נחמדה.
איזה אידיוט אבל שהוא נעלב מזה שהיא אמרה שהיא איתו כי הוא נחמד וחכם.
טוב נראה איך זה ימשיך, כי הפרק הראשון הרגיש מאוד אינטרודוקציה כזאת.
אני ראיתי את הפרק בקטעים במהלך השש שעות האחרונות כי המשפחה שלי בחצר בהכנות לארוחת ראש השנה אז כל הזמן ביקשו ממני לבוא. וזה למרות שאחיינית ואחיין שלי מאוד התלהבו כשאמרתי שהתחלתי את הפרק הראשון לסדרה, הם עדיין המשיכו להפריע.
בשלב מסויים אחיינית שלי שאלה אותי מה אני חושב בנתיים ואמרתי לה שזה מאוד אקדמי והיא לא הבינה על מה אני מדבר. היא לא זכרה שרוב הפרק הזה זה הולדן באולמות הרצאה, בין אם הוא המרצה או מישהו אחר. או במקרים אחרים מדבר עם חוקרים אחרים, בין אם זה המרצה מתחילת הפרק, הבוס שלו, המרצה מהאוניברסיטה, החוקר ממאוחר יותר בפרק (זה שבתמונה של הסדרה) או הבלש משטרה מסוף הפרק.
אפילו בחלק מהקטעים עם החברה שלו הם מדברים על נושאים מאוד שכלתיים כמו פסיכולוגיה או קאונטר קולטור.
אז כן זה מעניין, אבל בנתיים זה באמת מאוד מאוד דיבורי. זה מעניין, אבל אני מרגיש צורך באיזשהו אקשן. לפחות שידברו עם חשודים או יראו בעיניהם את זירת הרצח.
אבל באמת שלא נראה לי שזה יתמקד בחקירת רצח מסויימת או כמה. אני פשוט לא יודע איך זה יהיה.

Lhuna3

Well-known member
הזוי לי שאת מתחילה לצפות בסדרה בלי לדעת מי השחקן הראשי אפילו.
חחחחחחחחח
אם זה שחקן שאני מכירה מספיק טוב אז לרוב אני כן אזהה מהפוסטר/thumbnail של הסדרה, אבל במקרה שלו זה לא פרצוף מספיק מזוהה אצלי.
וזה לא משהו שאני טורחת לבדוק במיוחד כי מה אכפת לי מי השחקן הראשי, זה לא שיש שחקן/ית שאני אפסול סדרה בגללם (לפחות לא עולה לי כרגע לראש מישהו כזה).
אחיינית שלי רואה את המשרד בפעם הראשונה והיא אמרה שהיא לא מבינה איך אין להם טלפונים חכמים. ואז כשציינתי לה שהסדרה התחילה ב2005 היא עדיין לא קיבלה את זה.
בת כמה היא?

פרק 1X01
איזה אידיוט אבל שהוא נעלב מזה שהיא אמרה שהיא איתו כי הוא נחמד וחכם.
הוא דווקא צדק לדעתי, הוא מספיק חתיך וסקסי כדי שזה יהיה ראוי לציון :-D

אני מבינה שזו סדרה ממש אהובה על האחיינים שלך. זה נחמד, כלומר אני מקווה שיש להם טעם טוב בסדרות.

למעלה