לא, עדי שמעה על זה מזמן וזה נשמע כמו פרק ארוך מידי של מחשבות פליליות ואין לי כוח לדברים האלה יותר.(האם זה יגביר את הסיכוי שגם עדיתצטרף בלי לחכות שנעשה לה פומו?)
פייר אינאף.לא, עדי שמעה על זה מזמן וזה נשמע כמו פרק ארוך מידי של מחשבות פליליות ואין לי כוח לדברים האלה יותר.
אולסו אין לי מה לעשות עם ג'ונתן גרוף כשהוא גם לא גיי וגם לא שר.
וגם שוב אתם מתחילים סדרה כשאני באמצע ספר ועומדת לטוס![]()
כאילו שזה הפריע לך בפעם הקודמתוגם שוב אתם מתחילים סדרה כשאני באמצע ספר ועומדת לטוס
קודם כל זה פעם שלישית שהם מתחילים צפיה משותפת לפני הטיסה שלי שזה מצחיק שזה קורה כל פעם.כאילו שזה הפריע לך בפעם הקודמת
זה רק אומר שאת טסה לחו''ל בתדירות של מירי רגבקודם כל זה פעם שלישית שהם מתחילים צפיה משותפת לפני הטיסה שלי שזה מצחיק שזה קורה כל פעם.
אני יודעת כיף ליזה רק אומר שאת טסה לחו''ל בתדירות של מירי רגב![]()
זה באמת מטורף שאת טסה כל הזמןקודם כל זה פעם שלישית שהם מתחילים צפיה משותפת לפני הטיסה שלי שזה מצחיק שזה קורה כל פעם.
זה משקף שהנפש של רוצח היא הילד הפנימי שלו (או איזשהו הורסשיט שהולדן יגיד)מצחיק אותי שהאימוג'י של gun זה רק אקדח צעצוע.
הוא דווקא שר רוב הפרקאולסו אין לי מה לעשות עם ג'ונתן גרוף כשהוא גם לא גיי וגם לא שר.
לא נראה לי שהיא פרוצדורלית. כולמר לא היה כאן מקרה של השבוע. העניין הזה של הרצח שמדברים עליו בסוף הפרק הוא לא המקרה השבועי. גם לא נראה לי שזה המקרה של העונה.אמנם סדרה פרוצדורלית משטרתית (וחקירות רצח), אבל אני אוהבת שזה מתמקד בצד הפסיכולוגי. אני אוהבת פסיכולוגיה. ולכן לא פוסלת בינתיים.
הזוי לי שאת מתחילה לצפות בסדרה בלי לדעת מי השחקן הראשי אפילו.לא ידעתי שג'ונתן גרוף משחק שם.
קיוויתי, אבל הנחתי שלא(האם זה יגביר את הסיכוי שגם עדיתצטרף בלי לחכות שנעשה לה פומו?)
אחיינית שלי רואה את המשרד בפעם הראשונה והיא אמרה שהיא לא מבינה איך אין להם טלפונים חכמים. ואז כשציינתי לה שהסדרה התחילה ב2005 היא עדיין לא קיבלה את זה.השנה היא 1977.
אין עדיין סמארטפונים או אפילו טלפונים ניידים טיפשים, וגרוע מזה - אנשים מעשנים בכל מקום. אבוי איך חיינו פעם...
דווקא לא הרגשתי את זה באופן צורם. כלומר בהחלט אין שוטרים שחורים, וכן הייתה המילה ניגר, אבל לא משהו ניכר.כולם עוד גם גזענים והומופובים כמובן.
כן היא נחמדה.מחבבת מאוד את דבי החברה כמובן.
אני ראיתי את הפרק בקטעים במהלך השש שעות האחרונות כי המשפחה שלי בחצר בהכנות לארוחת ראש השנה אז כל הזמן ביקשו ממני לבוא. וזה למרות שאחיינית ואחיין שלי מאוד התלהבו כשאמרתי שהתחלתי את הפרק הראשון לסדרה, הם עדיין המשיכו להפריע.טוב נראה איך זה ימשיך, כי הפרק הראשון הרגיש מאוד אינטרודוקציה כזאת.
חחחחחח נכון??הזוי לי שאת מתחילה לצפות בסדרה בלי לדעת מי השחקן הראשי אפילו.
חחחחחחחחחהזוי לי שאת מתחילה לצפות בסדרה בלי לדעת מי השחקן הראשי אפילו.
בת כמה היא?אחיינית שלי רואה את המשרד בפעם הראשונה והיא אמרה שהיא לא מבינה איך אין להם טלפונים חכמים. ואז כשציינתי לה שהסדרה התחילה ב2005 היא עדיין לא קיבלה את זה.
הוא דווקא צדק לדעתי, הוא מספיק חתיך וסקסי כדי שזה יהיה ראוי לציוןאיזה אידיוט אבל שהוא נעלב מזה שהיא אמרה שהיא איתו כי הוא נחמד וחכם.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.