📱 הצלחתי לפתוח את הבוטלואודר לשיאומי 11S 😀😀😀😀😀😀😀😀😀

רוב הזמן נח

Well-known member
זה התחיל ששאלתי את ה- AI

אם יש דרך אחרת יותר מהירה מהדרך הרישמית. הוא אמר לי שלא. ואחרי שחפרתי לו שאלות מסתבר שיש דרך בכלים אחרים. זה לקח אולי יותר משעה עבודה אבל זה דילג על השבוע המתנה בדרך הרגילה.

זה הצריך לשלב כל מיני קבצים מכמה כלים בתיקיה אחת ואז להשתמש בכל מיני פקודות. והיו המון שגיאות ולפי השגיאות זה הדריך אותי מה לעשות.
ואז היה צריך לפי התוצאה של אחת הפקודות לערוך איזה קובץ ולהוסיף לו משהו ואז שוב לעשות את הפקודה.

עד שבסוף בפקודה האחרונה היה צריך לכבות את המכשיר וללחוץ במקביל בשני לחצני השמע. וזה עשה את הפעולה.

רוב הזמן נח

Well-known member
אז קיבלתי עכשיו את חייגן הטלפון הקודם של גוגל. זה שעושה שגיאה בהקלטה ואז צריך להעביר את השפה לאנגלית ולהקליט ואז להחזיר את השפה לעברית ואז אפשר להקליט. אז עכשיו אני מנותק מהאינטרנט. אבל מנסיון ברגע שהוא יהיה מחובר מספיק זמן הוא מוריד אוטומטית לחייגן את העדכון שמוסיף את ההודעה בתחילת ההקלטה. ואז צריך להשתמש בכלי שמבטל את ההודעה.

אבל פתחתי בוטלואודר ואני מתכנן לקחת הרשאות רוט, אז לא ברור אם זה ילך באותה הדרך שוב.

אז קיבלתי עכשיו את חייגן הטלפון הקודם של גוגל. זה שעושה שגיאה בהקלטה ואז צריך להעביר את השפה לאנגלית ולהקליט ואז להחזיר את השפה לעברית ואז אפשר להקליט. אז עכשיו אני מנותק מהאינטרנט. אבל מנסיון ברגע שהוא יהיה מחובר מספיק זמן הוא מוריד אוטומטית לחייגן את העדכון שמוסיף את ההודעה בתחילת ההקלטה. ואז צריך להשתמש בכלי שמבטל את ההודעה.

אבל פתחתי בוטלואודר ואני מתכנן לקחת הרשאות רוט, אז לא ברור אם זה ילך באותה הדרך שוב.
יש פתרון פשוט.
כנס לגוגל פליי.
הקש בצד שמאל למעלה על האייקון של חשבון הגוגל שלך.
לחץ על הגדרות למטה בעמוד.
הקש על העדפת רשת.
הקש על עדכון אוטומטי של אפליקציות.
הקש על אין לעדכן אפליקציות באופן אוטומטי.
זהו.
עכשיו רק אתה יכול לעדכן אפליקציות באופן ידני.

רוב הזמן נח

Well-known member
יש פתרון פשוט.
כנס לגוגל פליי.
הקש בצד שמאל למעלה על האייקון של חשבון הגוגל שלך.
לחץ על הגדרות למטה בעמוד.
הקש על העדפת רשת.
הקש על עדכון אוטומטי של אפליקציות.
הקש על אין לעדכן אפליקציות באופן אוטומטי.
זהו.
עכשיו רק אתה יכול לעדכן אפליקציות באופן ידני.
נראה לך שזה כזה פשוט להמנע מעדכון שכזה?

דבר ראשון בהגדרות , מעדכן ישומי המערכת, לבחור שלא יעדכן אוטומטית.

דבר שני באפשרויות מפתח - עדכוני מערכת אוטומטיים. החלת עדכונים כאשר המכשיר מופעל מחדש. לדאוג שזה לא יהיה מופעל. וגם זה לא בטוח שיעזור בעדכון הספציפי הזה.

דבר שלישי. באפשרות הגנת הפרטיות, הרשאות מיוחדות, שינוי הגדרות מערכת.
לעבור על כל האפליקציות כולל של המערכת ולסמן את האפשרות: הרשאה לשנות את הגדרות המערכת - שתהיה סגורה. ככה בכל האפליקציות שיש שם ובעיקר של הטלפון. וגם זה לא בטוח שיעזור בעדכון הספציפי הזה.

נערך לאחרונה ב:
נראה לך שזה כזה פשוט להמנע מעדכון שכזה?

דבר ראשון בהגדרות , מעדכן ישומי המערכת, לבחור שלא יעדכן אוטומטית.

דבר שני באפשרויות מפתח - עדכוני מערכת אוטומטיים. החלת עדכונים כאשר המכשיר מופעל מחדש. לדאוג שזה לא יהיה מופעל. וגם זה לא בטוח שיעזור בעדכון הספציפי הזה.

דבר שלישי. באפשרות הגנת הפרטיות, הרשאות מיוחדות, שינוי הגדרות מערכת.
לעבור על כל האפליקציות כולל של המערכת ולסמן את האפשרות: הרשאה לשנות את הגדרות המערכת - שתהיה סגורה. ככה בכל האפליקציות שיש שם ובעיקר של הטלפון. וגם זה לא בטוח שיעזור בעדכון הספציפי הזה.
חשבת אולי פשוט להחליף רום.
לאינדונזי. או לMI.
תחליף את הרום הרגיל לרום מקוסטם.

רוב הזמן נח

Well-known member
הפקודה האחרונה לפתיחת בוטלואודר היתה
python.exe mtk.py da seccfg unlock

כי יש גם גרסה ללא py
python.exe mtk da seccfg unlock

ויש גם את הפקודות האחרות המוכרות.
ובסוף זה גם היה ללא מצב פסט בוט. המצב הזה שימש קודם לכל מיני פקודות.

תמיד בפעולה הרגילה זה היה מתנתק לי במצב פסט בוט. בגלל זה זה אף פעם לא הצליח לי קודם.

נערך לאחרונה ב:

SHERME

Well-known member
כל הכבוד :-)::-)::-):
כמה חיכת ליום הזה |!||!||!|
אבל בסוף היית צריך להירשם לחשבון של שיאומי
ועוד משהו מה המצב של המסך???
בגלל זה הרי רכשת טלפון חדש

רוב הזמן נח

Well-known member
כל הכבוד :-)::-)::-):
כמה חיכת ליום הזה |!||!||!|
אבל בסוף היית צריך להירשם לחשבון של שיאומי
ועוד משהו מה המצב של המסך???
בגלל זה הרי רכשת טלפון חדש
אני לא בטוח שבשיטה הזאת אתה צריך להיות מחובר לחשבון ה- MI שלך במכשיר. אני התחברתי לחשבון בשביל שתהיה לי אפשרות לשנות הגדרות באפשרויות מפתח. בכל מקרה בשביל לפתוח בוטלואודר בשיטה הרישמית חובה לקשר את החשבון הזה אליך.. ואפשר לעשות את זה רק באינטרנט סלולרי. אי אפשר ב WI-FI והוא גם אומר לך לסגור אותו. ולא יכלתי לעשות את זה כי אין לי במכשיר אינטרנט סלולרי.

למעלה