💕בואו נדבר על טיפול זוגי

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
מי היה,ניסה,הרגיש שזה עזר לזוגיות,לפני חתונה,אחרי,ועוד ,??
ומי חושב שזה מיותר,לטעמי, חשוב מטפל/ת זוגי שמשקף,שקורא לפיל בשמו בחדר ולא לוקח כסף לחינם.
כשהיא/ו רואה צד שלא שותף,רגשי ומנטלי ומחליט לעצור,והאם הייתם מעדיפים שהמטפל/ת יהיה קצת עם חמלה או קצת עם מקצועניות?איזון, הכול זה איזון.
שבוע טוב חברים.🩵💜💚

אישון34

Well-known member
ומי חושב שזה מיותר,לטעמי, חשוב מטפל/ת זוגי שמשקף,שקורא לפיל בשמו בחדר ולא לוקח כסף לחינם.
כשהיא/ו רואה צד שלא שותף,רגשי ומנטלי ומחליט לעצור,והאם הייתם מעדיפים שהמטפל/ת יהיה קצת עם חמלה או קצת עם מקצועניות?איזון, הכול זה איזון.
שבוע טוב חברים.🩵💜💚
לא הכל צריך לתקן.

אם יש חוסר הבנה מעבר לרמה מסויימת, צריך לשאול האם יש מה לתקן.

אני חושב שהאיבחון הזה, חשוב מאוד, השאלה היא כמה את מספר לעצמך אמת.

אישוניאיש.
שקרן ידוע.

doriangray011

Well-known member
שבוע טוב חברים.🩵💜💚
ניסינו פעמיים.
בפעם הראשונה במכון מפורסם. המטפלים טענו שיש צורך בשני מטפלים גבר ואשה כדי לשקף את הבני הזוג. פשוט סחיטת כסף כפולה. ישבו שם הביטו בקירות והנהנו מדי פעם. עזבתי אחרי פגישה אחת.
בפעם השניה המטפלת היתה חד צדדית ונקטה עמדה ברורה לטובת צד אחד. ממש לא אתי. זה היה כמעט כמו עורך דין מייצג.
החזקתי מעמד כמה פגישות ונטשתי. לא משלם על עמדה חד צדדית.
לסיכום. המסקנה שלי שהמטפלים לרוב רק מנסים למשוך ולהאריך את ה״טיפול״ במטרה להוציא מה שיותר כסף.
הדבר נכון גם בטיפול פסיכולוגי שמנסיון משפחתי. לא פעם מזיק הרבה יותר ממועיל. (בשיחה עם חברה שהיא פסיכולוגית בעצמה היא הודתה שזה נכון)
המלצה. תתרחקו מטיפולים שכאלו תחסכו כסף ותצילו את היחסים.

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
ניסינו פעמיים.
בפעם הראשונה במכון מפורסם. המטפלים טענו שיש צורך בשני מטפלים גבר ואשה כדי לשקף את הבני הזוג. פשוט סחיטת כסף כפולה. ישבו שם הביטו בקירות והנהנו מדי פעם. עזבתי אחרי פגישה אחת.
בפעם השניה המטפלת היתה חד צדדית ונקטה עמדה ברורה לטובת צד אחד. ממש לא אתי. זה היה כמעט כמו עורך דין מייצג.
החזקתי מעמד כמה פגישות ונטשתי. לא משלם על עמדה חד צדדית.
לסיכום. המסקנה שלי שהמטפלים לרוב רק מנסים למשוך ולהאריך את ה״טיפול״ במטרה להוציא מה שיותר כסף.
הדבר נכון גם בטיפול פסיכולוגי שמנסיון משפחתי. לא פעם מזיק הרבה יותר ממועיל. (בשיחה עם חברה שהיא פסיכולוגית בעצמה היא הודתה שזה נכון)
המלצה. תתרחקו מטיפולים שכאלו תחסכו כסף ותצילו את היחסים.
לפעמים צריך צד שלישי מקצועי שיתן יעוץ,ברור שיש מטפלים שרלטנים אבל יש גם טובים

לא מתפשרת כלל

Well-known member
שבוע טוב חברים.🩵💜💚
בואי לא?

אימוג'י של בורחת מתחת לשולחן

הפי ניו ייר, ראשקה

שי12346

Well-known member
חרטה
לא עוזר לא פוטר שום בעיה
המטפלת רק הקשיבה מה עבר עלי במשך השבוע
לא היביעה דעה לא אמרה כלום
אשתי עזבה אחרי שתי פגישות
אני נשארתי שנה
לאחר שנה עזבתי
שמעתי מאוד מספר אנשים שבעצם המטפל לא עושה כלום. רק מקשיב ונותן לך לדבר

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
חרטה
לא עוזר לא פוטר שום בעיה
המטפלת רק הקשיבה מה עבר עלי במשך השבוע
לא היביעה דעה לא אמרה כלום
אשתי עזבה אחרי שתי פגישות
אני נשארתי שנה
לאחר שנה עזבתי
שמעתי מאוד מספר אנשים שבעצם המטפל לא עושה כלום. רק מקשיב ונותן לך לדבר
אני חושבת שזה מאד אינדבדואלי, הבן שלי ובת זוגו התחילו טיפול זוגי,לפני חתונה.שמעתי על הרבה זוגות שצלחו,שוב,צריך חיבור וכימיה עם המטפל וגם,להוא באמת עם רצון לשינוי,לכיוון,ומטפל שבאמת -לא מחפש,רק כסף.

טיפול זוגי יכול להועיל למי שרוצה הכוונה/עידוד ומאמין/מאמינה בסיכויי הצלחה. לפעמים זה מה שצריך כדי לעבור את הסף. למי שלא מאמין/רוצה/צריך, זה לא יעזור. והדעה האישית שלי, אם זוג צריכים טיפול זוגי, שיפרדו.
בגילגול הבא - לא מתפשר......

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
טיפול זוגי יכול להועיל למי שרוצה הכוונה/עידוד ומאמין/מאמינה בסיכויי הצלחה. לפעמים זה מה שצריך כדי לעבור את הסף. למי שלא מאמין/רוצה/צריך, זה לא יעזור. והדעה האישית שלי, אם זוג צריכים טיפול זוגי, שיפרדו.
הבן שלי וזוגתו צריכים מטפל/ת ,ותמיד אמרתי את זה,שניהם לא קלים,הבן שלי והיא,יש תאריך חתונה וכולי תקווה שדברים אצלהם יפתרו.

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
למה אתה חושב שאם זוג צעיר צריך טיפול זוגי,הם צריכים להפרד?.
ומה זאת אומרת שאתה נעלם בלי להודיע לי?😝ייתכן שפגשת עלמת חן,?

למעלה