🆕השבוע שיהיה - 27/06-03/07/2021📺

LeR@nch

Well-known member
להלן רשימת העונות והסדרות החדשות שיעלו ברשתות הברודקאסט והכבלים ובחברות הסטרימינג בישראל ובארה"ב, לצד מועדי סיום העונות והסדרות וספיישלים שישודרו בשבוע הקרוב בארה"ב -

יום ראשון ה-27/06/2021
טקס פרסי רשת BET | שידור משולב לרשתות BET, BET Her, Logo, MTV, MTV2, TV Land ו-VH1
The Kings | סדרת תעודה | פרק הסיום | Showtime
באטוומן | עונה שנייה | פרק הסיום | CW
Lady Boss: The Jackie Collins Story | סרט תעודה | CNN
אנחנו | סדרה מוגבלת | פרק הסיום | PBS וב-HOT

יום שני ה-28/06/2021
בטיפול | עונה רביעית | פרק הסיום | HBO ובצמוד ב-HOT, ב-yes ובסלקום TV

יום שלישי ה-29/06/2021
TMZ Investigates: UFOs – The Pentagon Proof | ספיישל | FOX
The Legend of the Underground | סרט תעודה | HBO

יום רביעי ה-30/06/2021
אמריקה: הסרט / America: The Motion Picture | סרט | נטפליקס
Dragging the Classics: The Brady Bunch | ספיישל | פארמאונט+
חם, לוהט, רותח! | עונה שנייה | ששת פרקי הסיום | נטפליקס
עושות כותרות | עונה חמישית | פרק סיום הסדרה | Freeform, בצמוד ב-yes ובהמשך בנטפליקס

יום חמישי ה-01/07/2021
No Sudden Move | סרט | HBO Max
Tom and Jerry in New York | סדרה חדשה | פרק הבכורה | HBO Max
טופ שף | עונה שמונה-עשרה | הגמר | Bravo ובהמשך ב-HOT
טופ שף: Amateurs | סדרה חדשה | פרק הבכורה | Bravo
מסע איחוד | עונה ראשונה | תוכנית הסיום | ערוץ !E ובצמוד בערוץ הישראלי

יום שישי ה-02/07/2021
The Boss Baby: Family Business | סרט | Peacock
רחוב הפחד - חלק 1: 1994 / Fear Street Part 1: 1994 | סרט | נטפליקס
Summer of Soul | סרט תעודה | Hulu
The Tomorrow War | סרט | אמזון פריים
Trying | עונה שנייה | פרק הסיום | +Apple TV
Emergency Call | עונה ראשונה | תוכנית הסיום | ABC

באיזה תכנים תצפו השבוע?
על מה תוותרו?
שתפו בהמוניכם:p

השבוע שיהיה.jpg

טוני החתול

Well-known member
מנהל
שבוע חלש
באטוומן | עונה שנייה | פרק הסיום | CW - בהחלט אראה את זה
רחוב הפחד - חלק 1: 1994 / Fear Street Part 1: 1994 | סרט | נטפליקס - אולי גם את זה

אבל לא ציינת את דרך המלך / Young Royals בנטפליקס שאני מעוניין אולי לראות

LeR@nch

Well-known member
אבל לא ציינת את דרך המלך / Young Royals בנטפליקס שאני מעוניין אולי לראות
לכן ציינתי אותה בשרשור של חודש יולי. ב-TVLINE פחות נוטים לציין בכל שבוע סדרות זרות (ופחות מדוברות מאליטה או בית הנייר) שעולות בנטפליקס.

LeR@nch

Well-known member
אני אצפה בסיום העונה של באטוומן ומתישהו אגיע גם לסיום של בטיפול (אני עדיין באמצע העונה הראשונה).

אצפה ב- טופשף, האם ידוע לך על עונה נוספת של פרוייקט מסלול? האם טיירה בנקס הוציאה עונה נוספת פוסט קורונה? אגב, צפיתי ב"אופנה הבאה". יש משהו רע בסדרה הזו של נטפליקס. הדבר הראשון הרע הוא הבחור מהסדרה של נטפליקס,"עין קווירית", טאן פראנס. והדוגמנית שמלווה אותו - שניהם מנסים להיות "קלילים" "מצחיקים", אבל את טים גאן אף אחד לא יכול להחליף, גם יעשו שמניות באוויר. הרצינות שלו, המקצועיות והתמיכה, ששני המנחים עכשיו לא מסוגלים לספק [ לדעתי: חוסר נסיון, בורות, תרבות של שטחיות ואינסטגראם ], וגם המנטור השבועי המתחלף יותר עסוק בקידום עצמו מאשר את המשתתפים.

LeR@nch

Well-known member
אצפה ב- טופשף, האם ידוע לך על עונה נוספת של פרוייקט מסלול? האם טיירה בנקס הוציאה עונה נוספת פוסט קורונה? אגב, צפיתי ב"אופנה הבאה". יש משהו רע בסדרה הזו של נטפליקס. הדבר הראשון הרע הוא הבחור מהסדרה של נטפליקס,"עין קווירית", טאן פראנס. והדוגמנית שמלווה אותו - שניהם מנסים להיות "קלילים" "מצחיקים", אבל את טים גאן אף אחד לא יכול להחליף, גם יעשו שמניות באוויר. הרצינות שלו, המקצועיות והתמיכה, ששני המנחים עכשיו לא מסוגלים לספק [ לדעתי: חוסר נסיון, בורות, תרבות של שטחיות ואינסטגראם ], וגם המנטור השבועי המתחלף יותר עסוק בקידום עצמו מאשר את המשתתפים.
עונה 19 של פרויקט מסלול הוזמנה אבל עדיין לא צולמה למיטב הבנתי.

dilia snake

Well-known member
אני מחפשת משהו חדש לראות ולא מוצאת, אז אשמח להמלצות. אתם מכירים את הטעם שלי(לא קומדיות, ואין טעם סדרות ברודקאסט כי היחידי שיודע יותר טוב ממני מה הולך שם זה אורן ולא אלים מידי)

מילי08

Well-known member
אני מחפשת משהו חדש לראות ולא מוצאת, אז אשמח להמלצות. אתם מכירים את הטעם שלי(לא קומדיות, ואין טעם סדרות ברודקאסט כי היחידי שיודע יותר טוב ממני מה הולך שם זה אורן ולא אלים מידי)
סדרות בתי חולים את אוהבת?
יצא לי לראות פרק אקראי של ניו אמסטרדם והיא עשתה עלי רושם טוב.
ניק אוהב את הרופא הטוב

dilia snake

Well-known member
יצא לי לראות פרק אקראי של ניו אמסטרדם והיא עשתה עלי רושם טוב.
ניק אוהב את הרופא הטוב
ניסיתי ופרשתי משתיהן. מניו אמסטרדם פרשתי בסוף העונה השנייה, אחרי שבסוף השנה שעברה פרשתי ממלא סדרות, ניסיתי את פרק פתיחת העונה השלישית והוא עלה לי על העצבים.
מהרופא הטוב פרשתי אחרי עונה אחת.

אין טעם להמליץ לי על סדרות ברודקאסט, ניסיתי שם את הרוב.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אני יודע שאת אוהבת סדרות עם חקירות משטרה, אבל רו במה שאת רואה מהסוג זה פרוסידראליות.
מה לגבי סדרות כאלו שהן עם עלילה עונתית? (סטייל ברודצ'רץ' למשל)

והאם ראית דקסטר בזמנו?

Lion_Heart

Well-known member
ראיתי כמה כאלו, כבר לא זוכרת איזה(ברודצ'רץ' נראה לי שראיתי. דייוויד טנט היה שם לא?).

ניסיתי, ולא אהבתי.

אני נוראית.
לא את לא, את פשוט יודעת מה את לא אוהבת,זאת בעיה שיש לי עם סדרות כרגע... (ואני יודע ששאלתי את זה קודם,או שלא,מה זה משנה..., אבל קומדיות?)
את the dragon prince ניסית? מה על משחקי השף?

dilia snake

Well-known member
לא את לא, את פשוט יודעת מה את לא אוהבת,זאת בעיה שיש לי עם סדרות כרגע... (ואני יודע ששאלתי את זה קודם,או שלא,מה זה משנה..., אבל קומדיות?)
את the dragon prince ניסית? מה על משחקי השף?
הבעיה היא שאני מרגישה כאילו כבר ראיתי הכול.

לא קומדיות, לא ריאליטי, לייב אקשן ורק אנגלית.

למעלה