🆕השבוע שיהיה - 13-19/06/2021📺

LeR@nch

Well-known member
להלן רשימת העונות והסדרות החדשות שיעלו ברשתות הברודקאסט והכבלים ובחברות הסטרימינג בישראל ובארה"ב, לצד מועדי סיום העונות והסדרות וספיישלים שישודרו בשבוע הקרוב בארה"ב -

יום ראשון ה-13/06/2021
Blindspotting | סדרה חדשה | פרק הבכורה | Starz
אימת המתים המהלכים | עונה שישית | פרק הסיום | AMC ובצמוד באמזון פריים
Bar Rescue | פרק 200 | Paramount Network
United Shades of America | עונה שישית | פרק הסיום | CNN
Ziwe | עונה ראשונה | פרק הסיום | Showtime
טוקה וברטי | עונה שנייה | פרק הבכורה | Adult Swim
חלל אינסופי | עונה שלישית | פרק הסיום | Adult Swim ובהמשך בנטפליקס

יום שני ה-14/06/2021
The Republic of Sarah | סדרה חדשה | פרק הבכורה | CW
The Celebrity Dating Game | סדרה חדשה | תוכנית הבכורה | ABC

יום שלישי ה-15/06/2021
אמהות עובדות | עונה חמישית | כל הפרקים | נטפליקס
Revolution Rent | סרט תעודה | HBO
Cruel Summer | עונה ראשונה | פרק הסיום | Freeform

יום רביעי ה-16/06/2021
סיפורה של שפחה | עונה רביעית | פרק הסיום | Hulu ובצמוד ב-HOT
עיר הפינגווינים / Penguin Town | סדרת תעודה חדשה | כל הפרקים | נטפליקס
דייב | עונה שנייה | פרק הבכורה | FXX ובצמוד ב-yes

יום חמישי ה-17/06/2021
הקינוח המושלם | סדרה חדשה | תוכנית הבכורה | קשת 12
קיץ שחור | עונה שנייה | כל הפרקים | נטפליקס
Genera+ion | עונה ראשונה - חלק ב' | שלושת פרקי הבכורה | HBO Max
איי קארלי | עונה שביעית | פרק הבכורה | +Paramount
סוכן חשאי | עונה שנייה | כל הפרקים | Peacock וכבר ב-yes
Summer Camp Island | עונה רביעית | תוכנית הבכורה | HBO Max
Holey Moley | עונה שלישית | פרק הבכורה כפול | ABC
The Hustler | עונה שנייה | פרק הבכורה | ABC

יום שישי ה-18/06/2021
Big Shot | עונה ראשונה | פרק הסיום | +Disney
אליטה | עונה רביעית | כל הפרקים | נטפליקס
אבהות / Fatherhood | סרט | נטפליקס
Luca | סרט | +Disney
Physical | סדרה חדשה | שלושת פרקי הבכורה | +Apple TV

באיזה תכנים תצפו השבוע?
על מה תוותרו?
שתפו בהמוניכם:p

השבוע שיהיה.jpg

LeR@nch

Well-known member
סיפורה של שפחה | עונה רביעית | פרק הסיום | Hulu ובצמוד ב-HOT
דייב | עונה שנייה | פרק הבכורה | FXX ובצמוד ב-yes
אליטה | עונה רביעית | כל הפרקים | נטפליקס
Physical | סדרה חדשה | שלושת פרקי הבכורה | +Apple TV
זה התכנון שלי בשבוע הזה.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
Blindspotting | סדרה חדשה | פרק הבכורה | Starz - אוקי אז הבנתי שהסדרה היא בעצם המשך ישיר של סרט עם אותו שם. ובסרט משחק דויד דיגס מהמילטון. וגם נשמע טוב. אז אני שוקל לנסות את הסרט.(אבל רוב הסיכוי שאני לא אגיע לזה אלא אם כן מישהו אחר יעשה את זה קודם)
The Republic of Sarah - השם פתאום נשמע לי קצת כמו מין ספין-אוף על סיפורה של שפחה (זה לא) (זה משהו על עיירה קטנה שמנסה להלחם בקידוחים שעומדים לעשות אצלה או משהו)
Cruel Summer | עונה ראשונה | פרק הסיום | Freeform - זה נראה לי מעניין. משהו עם נערה שנעלמה והסדרה מפוצלת על שלוש שנים בשנות ה90. משום מה קיוויתי שאולי זה יגיע אל נטפליקס או אמזון ולכן לא יצרתי קשר עם הדודים.
סיפורה של שפחה | עונה רביעית | פרק הסיום | Hulu ובצמוד ב-HOT - חבל שהעונה כל כך קצרה. היה טוב, אבל אני צריך שהסדרה הזאת תגיע לסיום.
סוכן חשאי | עונה שנייה | כל הפרקים | Peacock וכבר ב-yes - זה הדבר הזה עם דייויד שווימר? בא לי בעיקרון
קיץ שחור | עונה שנייה | כל הפרקים | נטפליקס - כל הפרקים? אני חשבתי שהולכים למשוך את זה עד ספטמבר (תכלס עד תחילת נובמבר אם נהיה כנים)
אליטה | עונה רביעית | כל הפרקים | נטפליקס - הפרומואים עושים עבודה חזקה על לנסות לפתות אותי לאיזה משולש רומנטי של 3 בנים חתיכים. אבל לא נראה לי שזה יעבוד (ראיתי את העונה הראשונה והפסקתי שם)
Luca | סרט | +Disney - זה נראה כמו סרט חמוד. אבל האם זה אומר שהוא לא יצא גם בקולנוע? (או שעכשיו זה קבוע שהדברים האלו באים במקביל?)
Physical | סדרה חדשה | שלושת פרקי הבכורה | +Apple TV - נראה כמו סדרה שיכולה להיות ממש טובה. אז אולי.

snirf

Active member
אליטה | עונה רביעית | כל הפרקים | נטפליקס - הפרומואים עושים עבודה חזקה על לנסות לפתות אותי לאיזה משולש רומנטי של 3 בנים חתיכים. אבל לא נראה לי שזה יעבוד (ראיתי את העונה הראשונה והפסקתי שם)

תמשיך עם אליטה!! כדאי :p

snirf

Active member
מתכוון לצפות ב-אליטה 4 כמובן (אך לפניכן יש מעין "סדרות בת" לאורך השבוע שגם בהן אצפה), הקינוח המושלם וכמובן פרק הסיום של סיפורה של שפחה4 (גם אני בעד שעונה הבאה תהיה האחרונה...)
אם GENERATION תירכש פה מתישהו- אצפה בה.

LeAnnDyIan

Well-known member
אוף אני היחידה שקוראת את שרשורי הסדרות החדשות של אורן ומסמנת לעצמי בראש כמה סדרות שמעניינות אותי שבא לי לצפות בהן ואז כשהוא פותח את השרשורים האלה עם השמות של הסדרות פתאום אף אחת מהן לא אומרת לי כלום?|חבול|
הלוואי והיה אפשר לקשר את כל השרשורים האלו ביחד כדי להקל על אנשים עם אלצהיימר כמוני|חבול|
או שהגיע הזמן שגם על סדרות שאני רוצה לראות בעתיד אני אצטרך להתחיל להכין פתקים מסודרים בטלפון.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אוף אני היחידה שקוראת את שרשורי הסדרות החדשות של אורן ומסמנת לעצמי בראש כמה סדרות שמעניינות אותי שבא לי לצפות בהן ואז כשהוא פותח את השרשורים האלה עם השמות של הסדרות פתאום אף אחת מהן לא אומרת לי כלום?|חבול|
הלוואי והיה אפשר לקשר את כל השרשורים האלו ביחד כדי להקל על אנשים עם אלצהיימר כמוני|חבול|
או שהגיע הזמן שגם על סדרות שאני רוצה לראות בעתיד אני אצטרך להתחיל להכין פתקים מסודרים בטלפון.
גם לי יש כשל בזיכרון לרוב.
אבל בגלל זה אני עושה חיפושי גוגל על השמות שהוא מביא כאן
תמשיך עם אליטה!! כדאי :p
שווה לנסות פשוט להתחיל עם עונה 4 למרות שלא ראיתי מאז עונה 1?

snirf

Active member
שווה לנסות פשוט להתחיל עם עונה 4 למרות שלא ראיתי מאז עונה 1?

תראה, מן הסתם שיאוזכרו אירועים שקרו בעונות קודמות...זה לא כל עונה עומדת בפני עצמה
מה שכן...
בעונה הזאת עזבו חלק נכבד מהקאסט ומצטרפים שחקנים חדשים...

מילי08

Well-known member
סוכן חשאי | עונה שנייה | כל הפרקים | Peacock וכבר ב-yes - זה הדבר הזה עם דייויד שווימר? בא לי בעיקרון
כן. זה לא רע אבל גם לא מבריק. אני בטח אראה מידי פעם את הפרקים החדשים, לפי חשק
גם אני ככה. ואין לי את הסבלנות של ניק לחפש מה זה כל סדרה..
אני בעד!

למעלה