🆕השבוע שיהיה - 08-14/05/2022📺

LeR@nch

Well-known member
להלן רשימת העונות והסדרות החדשות שיעלו ברשתות הברודקאסט והכבלים ובחברות הסטרימינג בישראל ובארה"ב, לצד מועדי סיום העונות והסדרות וספיישלים שישודרו בשבוע הקרוב בארה"ב -

יום ראשון ה-08/05/2022
אתגר הנינג'ה | ספיישל - אליפות הנשים | NBC ובהמשך ב-yes
מיילדת! | עונה אחת-עשרה - פרק הסיום | PBS
לייקרס: קבוצה מנצחת | עונה ראשונה - פרק הסיום | HBO ובמקביל ב-HOT, ב-yes ובסלקום TV

יום שני ה-09/05/2022
חתונה ממבט ראשון | עונה חמישית - פרק הבכורה | קשת 12 (נדחה ממוצ"ש)
Candy | סדרה מוגבלת חדשה - פרק הבכורה | Hulu
American Song Contest | עונה ראשונה - הגמר | NBC
הורים בקושי | עונה שלישית - פרק בכורה כפול | FX ובהמשך ב-yes

יום שלישי ה-10/05/2022
אירוויזיון 2022 | חצי גמר ראשון | כאן 11
אמהות עובדות | עונה שישית - כל הפרקים | נטפליקס
Naomi | עונה ראשונה - פרק סיום כפול | CW

יום רביעי ה-11/05/2022
The Challenge: All Stars | עונה שלישית - פרק הבכורה | פארמאונט+
Marvel Studios Assembled: The Making of Moon Knight | ספיישל | דיסני+
Operation Mincemeat | סרט | נטפליקס
The Quest | עונה שנייה - תוכנית הבכורה | דיסני+
עקרות הבית האמיתיות: בוורלי הילס | עונה שתיים-עשרה - תוכנית הבכורה | בראבו
Domino Masters | עונה ראשונה - תוכנית הסיום | FOX

יום חמישי ה-12/05/2022
אירוויזיון 2022 | חצי גמר שני | כאן 11
Hacks | עונה שנייה - פרק בכורה כפול | HBO Max ובצמוד ב-HOT וב-yes

יום שישי ה-13/05/2022
אימפריית הבלינג | עונה שנייה - כל הפרקים | נטפליקס
Candy | סדרה מוגבלת - פרק הסיום | Hulu
Children Ruin Everything | סדרה חדשה - כל הפרקים | Roku
הנחש מאסקס / The Essex Serpent | סדרה מוגבלת חדשה - פרק בכורה כפול | אפל טי.וי+
Firestarter | סרט | Peacock
The Greatness Code | עונה שנייה - כל הפרקים | אפל טי.וי+
The Kids in the Hall | עונה שישית - כל הפרקים | פריים וידאו
סנגור במבחן / The Lincoln Lawyer | סדרה חדשה - כל הפרקים | נטפליקס
השמיניסטית / Senior Year | סרט | נטפליקס
Sneakerella | סרט | דיסני+
מצחיקה בשחור | עונה שלישית - תוכנית הסיום | HBO ובמקביל ב-HOT, ב-yes ובסלקום TV

יום שבת ה-14/05/2022
אירוויזיון 2022 | הגמר | כאן 11

באיזה תכנים תצפו השבוע?
על מה תוותרו?
שתפו בהמוניכם:p

השבוע שיהיה.jpg

dilia snake

Well-known member
רק סנגור במבחן(תמותו נטפליקס שאתם משחררים את זה בדיוק שאני הולכת להיות 4 ימים בלי מחשב).

didalf

Well-known member
מצד אחד טום הידלסטון|מאוהב| מצד שני נראה כמו משהו שמזה אין לי כוח אליו מהטריילר והתיאור.
אז זה אולי|תוהה|
אפשר ששחקנים שאני אוהבת יפסיקו לשחק בדברים שלא נשמעים מעניין ויתחילו לשחק בדברים בשבילי??????????????
רק סנגור במבחן(תמותו נטפליקס שאתם משחררים את זה בדיוק שאני הולכת להיות 4 ימים בלי מחשב).
מה קרה למחשב שלך?

טוני החתול

Well-known member
מנהל
Marvel Studios Assembled: The Making of Moon Knight | ספיישל | דיסני+
בעיקרון מעניין אותי. בפועל הם לרוב די לאקוניים.
Operation Mincemeat | סרט | נטפליקס
נראה כמו סרט מאוד מאוד מעניין
Hacks | עונה שנייה - פרק בכורה כפול | HBO Max ובצמוד ב-HOT וב-yes
מצפה לזה. אבל אני תוהה אם כדאי לצבור פרקים ולראות את כל העונה ברצף
נראה לי מאוד מעניין. וקאסט מרשים. רק אולי מרגיש קודר מידי
מצד אחד טום הידלסטון|מאוהב| מצד שני נראה כמו משהו שמזה אין לי כוח אליו מהטריילר והתיאור.
אז זה אולי|תוהה|
אפשר ששחקנים שאני אוהבת יפסיקו לשחק בדברים שלא נשמעים מעניין ויתחילו לשחק בדברים בשבילי??????????????
הם מנסים לגרום לך לראות דברים שבמצב רגיל לא היית מנסה.
סנגור במבחן / The Lincoln Lawyer | סדרה חדשה - כל הפרקים | נטפליקס
אולי אני אנסה.
רק סנגור במבחן
מה את חושבת על התרגום הזה לשם. כי על פניו זה נראה כמו תרגום גרוע. אבל את מכירה את הסיפור. אז זה תרגום טוב לדעתך מבחינת עלילה?
השמיניסטית / Senior Year | סרט | נטפליקס
זה נראה כמו סרט מבדר
אירוויזיון 2022 | הגמר | כאן 11
אני מרגיש כאילו אני צריך לצפות בזה על מנת שאני לא אאלץ לצפות בכדורגל

LeR@nch

Well-known member
אצפה בספיישלים של אתגר הנינג׳ה ומון נייט, בעונה החדשה של Hacks והורים בקושי, בסיום של לייקרס: קבוצה מנצחת ואתן צ׳אנס לסנגור במבחן והנחש מאסקס.

dilia snake

Well-known member
מה את חושבת על התרגום הזה לשם. כי על פניו זה נראה כמו תרגום גרוע. אבל את מכירה את הסיפור. אז זה תרגום טוב לדעתך מבחינת עלילה?
אני חושבת שזה אחד השמות הכי מטומטמים EVER. כי מה הקטע של "במבחן"? זאת אומרת עורכי דין במבחן כול הזמן, כול משפט זה סוג של מבחן אם הם יצליחו לזכות או להרשיע(תלוי באיזה צד הם). ואני כבר לא זוכרת את העלילה של הספר הראשון כי קראתי לפני נצח, אבל את "משפט שדה"(שעליו מבוססת הסדרה והוא אחד האהובים עלי בכול יקום הספרותי הזה) קראתי פעמיים גם בעברית וגם באנגלית והשם הזה לא מתאים.

חוץ מזה גם "סניגור" לא מתאים, כי יש ספר אחר שהוא גם מאלו שאני אוהבת יותר שנקרא The Reversal ושם מיקי עובד בכלל באופן חד פעמי עבור התובע המחוזי(ואני מניחה שאם הם יקבלו עוד עונות הם יעבדו בשלב מסוים את הספר הזה, א' כי הוא מעולה וב' כי בסדרה של מיקי הלר יש בסה"כ 6 בניגוד לבוש ששם יש יותר מ-20).

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אני חושבת שזה אחד השמות הכי מטומטמים EVER.
לא משנה מה זה בטוח בכמה רמות יותר טוב מהפעם שהייתה סדרה בשם Conviction שבמרכזה הייתה עורכת דין והשם שבחרו לסדרה בעברית היה "תובעת על עקבים"

*פתאום נזכרתי שלפני שנים רבות (2016) גם הוט וגם יס הביאו את הסדרה The Night Manager לשידור אבל יס קראו לה "מנהל לילה" והוט קראו לה "שומר לילה".
אז כמובן שהייתי צריך להתבדח וכתבתי:
אני מתלבט אם לצפות ב"שומר הלילה". זה נשמע מעניין ויש קאסט מאוד טוב. אבל אני שוקל גם לראות את הסדרה "מנהל הלילה" שיס הולכת לשדר ואני לא בטוח אם שווה לראות את שתיהן. כלומר יש להן עלילה זהה, קאסט זהה (אם כי בהוט יש קאסט גדול יותר כביכול, או לפחות הם מדווחים על יותר אנשים). ואפילו המילה לילה.
אז בסופו של דבר השאלה האמיתית היא מה אני מעדיף - שומר או מנהל?
אבל זה היה בשרשור יוני 2016 של הוט. שם לא הגיבו לי.
לעומת זאת בשרשור יוני 2016 של יס זה הפך לדיון מאוד מצחיק, בעיקר כי היה אז חבר שהגן על החלטות של הוט בכל מחיר. גם כשזה היה להגן על החלטות התרגום שלהם. (חלק מהדיון במקור אני או ניר מחקנו את רובו כי כנראה בשלב מסוים זה כבר עבר את גבול המצחיק. אבל אני עכשיו ביטלתי את המחיקה)

*כל זה מזכיר לי שאורן לא נתן לנו שרשור סדרות של מאי 2022

dilia snake

Well-known member
לא משנה מה זה בטוח בכמה רמות יותר טוב מהפעם שהייתה סדרה בשם Conviction שבמרכזה הייתה עורכת דין והשם שבחרו לסדרה בעברית היה "תובעת על עקבים"
אני זוכרת משהו כזה, אבל עדיין סנגור במבחן זה שם מטומטם.

לינקולן זו המכונית שמיקי נוהג בה(הוא לא עובד במשרד כמו אדם נורמלי אלא מהמושב האחורי של מכונית מסוג לינקולן) אני בטוחה שאם היו מתאמצים יותר היו מוצאים איזו כותרת נורמלית שלפחות משלבת בתוכה את המילה "מכונית" או "אוטו".

Lhuna3

Well-known member
אני זוכרת משהו כזה, אבל עדיין סנגור במבחן זה שם מטומטם.

לינקולן זו המכונית שמיקי נוהג בה(הוא לא עובד במשרד כמו אדם נורמלי אלא מהמושב האחורי של מכונית מסוג לינקולן) אני בטוחה שאם היו מתאמצים יותר היו מוצאים איזו כותרת נורמלית שלפחות משלבת בתוכה את המילה "מכונית" או "אוטו".
"עורך דין על גלגלים" :p (לא באמת)

didalf

Well-known member
אבל זה היה בשרשור יוני 2016 של הוט. שם לא הגיבו לי.
כי פעם לא היה כפתור לייק צוחק.

לעומת זאת בשרשור יוני 2016 של יס זה הפך לדיון מאוד מצחיק, בעיקר כי היה אז חבר שהגן על החלטות של הוט בכל מחיר. גם כשזה היה להגן על החלטות התרגום שלהם. (חלק מהדיון במקור אני או ניר מחקנו את רובו כי כנראה בשלב מסוים זה כבר עבר את גבול המצחיק. אבל אני עכשיו ביטלתי את המחיקה)
חחחח אוי הוא היה משוגע זה היה מצחיק:-D

מילי08

Well-known member
הורים בקושי | עונה שלישית - פרק בכורה כפול | FX ובהמשך ב-yes
אני אוהבת את השחקן. נכנסת לרשימת הצפייה שלי למתישהו לא ידוע
אמהות עובדות | עונה שישית - כל הפרקים | נטפליקס
עונה 5 שברה אותי. מסדרה חמודה הפכה להיות מטופשת ולא מעניינת
יש עוד כל מיני דברים שאולי מתישהו אני אחליט לראות (הסדרה של טום הידלסטון) אבל לא בטוח
אני מרגיש כאילו אני צריך לצפות בזה על מנת שאני לא אאלץ לצפות בכדורגל
:-D
וואו :-D :-D
מי חשב שאפשר ללכת מכות על עניין זניח כמו בחירה של מילה לסדרה בת 6 פרקים (שעדיין לא סיימתי למרות שטום ממש ממש סקסי שם). מעניין מה היה קורה אם הייתם מתחילים בטעות דיון בנושא מארוול או DC

למעלה