- 义乌 yiwu

Mojo Risin

New member
- 义乌 yiwu

שלום, רציתי לשמוע חוות דעת על העיר YIWU מאנשים שגרו או עבדו בה. איך העיר, תנאי המחיה בה, הקהילה הזרה, כמות הזרים, הסינים המקומיים, האוירה, בילויים וכו. בהשוואה לשנגחאי או לכל עיר אחרת בסין. אשמח גם לפניות אישיות למי שיש כוח לספר תודה

אMור

New member
תיכף יגיע דייגו ויספר לך קצת

על ה"גיהנום"...

kobikal

New member
Yiwu עיר האורות

שמי קובי ואני עובד כאן כשנתיים (יחד עם דיאגו). העיר עצמה היא עיר תעשייתית מאוד, כלומר יש כאן בעיקר שווקים, מפעלים, חברות טרייד ומלונות. לגבי האווירה, אם קפה סטארבקס זו פסגת שאיפותיך ואתה מאוד רוצה להתערבב עם הסינים המקומיים, Yiwu זו העיר בשבילך. אי אפשר להשוות את העיר לשנחאי. זה כמו שתשווה את תל אביב ושכונת הרכבת בלוד. יש פה כמה פאבים, יש קהילה קטנה של ישראלים, יש בית חב"ד. זה הכל על קצה המזלג. כמובן, שהכל תלוי לכמה זמן אתה בא ומהי המטרה שלך. אפשר להתרגל להכל. יום טוב, קובי

Mojo Risin

New member
מדכא

תודה נשמע מדכא יש עוד מישהו שרוצה להוסיף פרטים מדכאים? עוד שאלה, איךההרגשה לעבוד שם, אני מניח שאתם גם מתעסקים בייבוא? יש חיים מעבר לעבודה?

kobikal

New member
שטויות

אני נמצא כאן עם אשתי, כך שאני כמו הצב - לוקח את הבית על הגב לכל מקום. להיות רווק, אין לי מושג מה הסטטוס שלך, בYIWU ולחפש מציאות, זה לא דבר פשוט. החיים מחוץ לעבודה מורכבים בעיקר מחדר כושר, צפייה בטלוויזיה ואיזו בירה שבועית. התנועה היא בעיקר מהבית לעבודה וחוזר חלילה.

אMור

New member
לפחות יש חדר כושר ../images/Emo3.gif

אם איך שנראית בפעם האחרונה שנפגשנו שם, אתה תהיה מסוגל לסחוב בית על הגב לא רק כמשל... אלי האנה, מאחוריך...
אה, ועוד משהו, למה לשבור את הבנאדם לרסיסים? יש לציין שאי יו שופעת בערבים וטורקים. כל אחד והאסוציאציות שלו, אבל מוסכמה אחת שרירה וקיימת: מסעדות כמו חול ויש מה לאכול!! big time & by far האוכל הטוב ביותר שתוכל למצוא בכל רחבי סין - ואני משער גם שבמכולות יש טחינות ושאר מצרכים שמדברים אלינו ושקשה מאוד אם בכלל אפשר למצוא בכל מקום אחר בסין. אז לסיכום: "גיהנום עם אוכל של גן עדן"

kobikal

New member
הומור זה כלי התמודדות נהדר

תודה-תודה.
אנחנו בקטע של הישראלי החזק. בקיצור, יש חומוס טוב ויש ערבים, ככה שאפשר להרגיש בבית, או מקסימום ביפו. אז מה חדש בעירך? אתה מתכנן ביקור בעירנו הקורצת בקרוב?

diegok

New member
חזרתי

אז ככה- אם אתה בקטע של לעשות כסף מדברים שעולים $ אז זה המקום, כמובן צריך לעבוד קשה ועם מזל אם אתה בקטע של להתאסלם אז זה המקום אם אתה בקטע של לעשות חיים אז זה לא פה, זה בשנחאי אם אתה בקטע של יונה ונער רק בלי היונה אז זה גם לא פה

Omiz

New member
בלי היונה?

או בלי הנער.......? אני רואה שאתה וקובי נהייתם חזקים פה ! כל הכבוד !

אMור

New member
פשש.. בזיק ויויו בפורום...

באתם להתנצל על עריקות לפני הכיפור? דייגו, תגיד לבנאדם שאחרי 10 ימים בארץ חשת געגועים עמוקים ועלית על טיסה חזרה... יונה...נער... הכל בסדר, אחשלו? ד"ש לכפרה עליה...

Omiz

New member
יאללה בלאגן !

איזה ערב הזוי, אתמול במועדון הקטיפה........

למעלה