モテキ - פרק חמישי

herouth

New member
モテキ - פרק חמישי

ג'וני, אתה פה?

טוב, אז בפרק הזה האנטי-גיבור שלנו חוזר הביתה אל המקור העלוב של חייו העלובים, כשמסתבר לנו שאכן לא ממש יצא משהו טוב מהנשיקה הלוהטת שבסוף הפרק הקודם. כלומר, זה היה יכול להיות אידיאלי, סוף סוף לעשות את זה עם הבחורה שהוא אשכרה אוהב. רק שדווקא עכשיו אדון צ'ין צ'ין בשביתה. אופס.

זה יום ההולדת השלושים שלו, והוא מגלה פתאום שההורים שלו זקנים. אה, מה? אם הוא בן שלושים, ההורים שלו צריכים להיות, נניח, 55-57 (פעם עשו ילדים בגיל צעיר). גג שישים. לא שני הנעבעכים שתקעו לנו שם שהם לא יום פחות משבעים. אבל זה ניחא. תמיד משעשע אותי הקטע של היפנים שהם יוצאים מהבית ואז לא רואים יותר את ההורים חוץ מאשר במקרי חירום, שזה יכול להיות אחת ל10 שנים, נניח. לא יכול להיות שמכל הארצות, שבהן יש חגים למכביר שבהם חובה לפגוש את ההורים או שתנושל מהצוואה, דווקא יפן הוציאה את הצעירים בזול.

טוב, בכל אופן, בעיר מולדתו הוא פוגש בחורה שעושה לו ריאליטי צ'ק. שזה סבבה, רק שכדי שהצופה לא יזדעזע עד עמקי נשמתו מזה שהבחורה מדברת איתו דוגרי בלי להתבייש, נתנו לנו רקע שמסביר את העניין: הבחורה היא הינקי של בית הספר, נוער עברייני של ממש: היא שרה בשיעור בחוצפה! האמת שלא כיף להיות מורה כשיש לך תלמידים כאלה בכיתה. אבל טוף, באמת שכל הקטע הוא רק כדי להסביר לנו שהבחורה ממש ממש חצופה, אז שלא ניבהל מזה שהיא אשכרה אומרת לבחור שיש לו דרישות מוגזמות.

האמת שהיא שמה פוקוס טוב על העניין: הבחור נורא רוצה שיאהבו אותו ונורא חסר ביטחון. אבל יש לו באמת דרישות גבוהות, הוא מוכן להסתכל רק על בחורות שוות, בואו נגיד שוות יותר ממנו. והוא רוצה שהן יתאהבו בו, לא פחות. אז היא מיישרת אותו לפחות בעניין זה האחרון: חבוב, הן לא מגיעות אליך כי משהו בך מדליק. הן מגיעות אליך בגלל שהן בריבאונד. רק שהיא בוגדת באחווה הנשית הכלל עולמית (זה עדיין קיים? החזרתי את הכרטיס לפני שנים), ואומרת לו שינצל את זה. ולא רק זה, שלא יהסס גם לנוכח סיפורי חיים קשים. והוא כמובן מכל הקטע משתכנע שהבעיה שלו היא שהוא לא מנצל נואשות של בחורות. כלומר, יורד עוד דרגה במדרגות עליבות הנפש.

לא הבנתי בשביל מה תקעו לנו סצינת נשיקה איתה. אולי זה מעלה את הרייטינג.

עד כמה שהבנתי, מיצינו את כל הבחורות, ומעכשיו לא נפגוש בחורות חדשות אלא רק את הישנות. נראה מה יקרה מאישיותו החדשה והעוד-פחות מלבבת.

הקטע המצחיק של הפרק הוא הקטע עם האופניים, והזוג ההזוי עם השידורים מהחלל והחייזרים.

johnny d

New member
אחווה ?

לא יודע, אני כרגיל מבין מה שנראה לי הגיוני :)

סה"כ בחור אומלל שאין שום סיבה שמישהי תרצה אותו מעבר לזה שהיא יצאה מעוד מערכת יחסים מעפנה!

זה לא אומר ריבאונד...
והיא לא אמרה שהוא צריך לנצל את זה לסקס.
סה"כ מעבר לדמות שלו, הם לא ממש עושים סיפור מעניין הסקס.
בכלל ההתיחסות בסדרה הזו לסקס עד כה לא הייתה שונה מהיחס לנשיקה בסדרה ישראלית.

אני מבין מזה שהוא צריך לקחת את ההזדמנות ולראות אולי יצא מזה משהו טוב.
בקשר לבחורות, מה שאני מבין זה שהן רוצות לנסות להיות עם בחור שהוא לא הגבר הטיפוסי שהן יוצאות איתו ומתאכזבות ממנו.

למעלה