よし!

Hayate

New member
よし!

退屈しますぅぅぅ~~ 悪を戦いたい人がいますか?!​

eRoz

New member
טוב , רק תסמן את הרעים

שנוכל להילחם בהם...(לומדי הסינית? חובבי קוריאה?) אלעד

BoredAsHell

New member
-

צריך להלחם בעויינות ובבורות של אנשים אשר לא יודעים לגבי יפן.... we should bring enlightenment to the masses!!!

et81

New member
יש לי שאלה...

בקשר לסרט של ערב יפן
האוני' תעלה אותו בסוף לשרתים שלה? תודה רבה, ET

BoredAsHell

New member
...

אני יודע שיוצרי הסרט שוקלים להעלות אותו ל-youtube. אני באמת צריך להציק להם

GnomeBubble

New member
אפשר לבקש שיעלו ל-Stage6?

אפשר לראות שם סרטים באיכות מעולה, וגם להוריד אותם כקובץ DivX פשוט שאפשר לראות אותו בכל מחשב. http://stage6.divx.com/

eRoz

New member
הגרסה המקורית של הסרט היא ענקית

יש לי עותק של הסרט אבל הוא קובץ WMV בגודל 250MB...הבחור שערך את הסרט (אורן) ניסה לשמור אותו גם כ-DIVX אבל משום מה זה עשה כל מיני תופעות גרפיות מוזרות. הגרסה של ה-WMV עבדה בסדר בערב יפן אבל כשניסיתי להראות את זה לחברים בבית הסרט כשל ונתקע לי...אאוץ'. בקיצר, אני אבקש גרסת DIVX קומפקטית יותר ונבדוק איפה אפשר לשים אותה באיכות הכי טובה..youtube הוא די מזעזע מבחינת איכות. אגב, אני מאשים את המקינטוש שעליו ערכנו את הסרט בכל הבעיות..מקינטוש רע! להגנתו, ויסטה נוראאייי. אלעד

הבחור שערך את הסרט קורא פה באופן קבוע

אם כי ממעט להגיב. אפשר להאשים את תקופת הבחינות בעיקוב. נראה שיוטיוב היא לא אפשרות טובה בכל מקרה בגלל מגבלת ה-10 דקות (הסרט ארוך יותר, ולא נראה לי שרצוי לחתוך לשניים). עוד בעיה היא התרגום, שנמצא כרגע בקובץ חיצוני ולא מקודד בקובץ הסרט. יש לציין, שגרסת ה-DivX באיכות המקסימלית שקודדתי שוקלת אפילו יותר מגרסת ה-WMV. אני צריך לשחק קצת עם הגדרות המקודד ולמצוא את הפרמטרים האופטימליים לאיכות וגודל בשביל שיתוף ברשת.

למה כל פעם שאני מגיב פה

יוצא לי typo מביך, ונדמה שאני לא יודע לאיית מילים בעברית?

BoredAsHell

New member
אולי

אפשר לשנות את ה-bitrate וכן את הרזולוציה עצמה, אחרי הכל מדובר בגרסה שתתאים למסך מחשב

eRoz

New member
שלום אורן ../images/Emo13.gif

אין לי באמת משהו באמת נגד המק ...גם לי היה מק לתקופה קצרה ועתה הוא נלקח ממני, כך שאולי אני מנסה לפצות על כך בטענה שהוא עושה בעיות
. זה נראה לי די טבעי שמק לא יהיה הכלי הכי טוב להוציא סרטי WMV, אבל אני לא יודע למה היו בעיות גם ב-DIVX. לגבי הזרקת הכתוביות - אני מכיר רק כלים ל-PC שעושים את זה (שימוש ב-VobSub plugin דרך VirtualDub). זה אפילו מאפשר להוסיף את הכתוביות לסרט בלי צורך בדחיסה מחדש של כל הסרט. אלעד

GnomeBubble

New member
נראה לי ש-Stage6 עובד עם דיביקס 6

ככה שאפשר למקסס כתוביות (זאת אומרת למקסס אותם לקובץ בלי להדביק אותם). מצד שני, אף פעם לא עשיתי את זה, וזה משהו חדש, אז בטח רק חלק קטן מהנגנים תומכים בזה. נראה לי שהכי טוב לקחת את המקור מהמק ולקודד אותו על PC. אין לי משהו נגד המק (חוץ מזה שאין לי אחד
), אבל ה-PC היא פלטפורמה הרבה יותר טובה לקידוד, כל עוד VirtualDub ובמיוחד AviSynth נמצאים רק כאן
אבל הקידוד צריך להיות אפשרי גם על מק. הוא יכול לתפוס גם הרבה - אין כאן בעיה, כי ל-Stage6 אין כמעט מגבלות בנושא.

et81

New member
ואי אפשר להעלות אותו לשרתי streaming

של האוני'? ממש מוזר וקמצני מצידם! ET

eRoz

New member
האמת שלא בדקתי

הגישה לשרתי הוידאו מוגבלת לתלמידים של קורסים מסוימים, אז לא נראה לי שהם ישמחו לאפשר גישה חופשית לכל מי שרוצה - זה רוחב-פס די רציני... אלעד

למעלה