הולי שיט לא יודעת ממה להתחיל אפילו
מהתחלה? אוקי.
סילבי רוצה שריינסלייר תספר לה את האמת על הTVA והיא מסכימה לעזור לה לחפש קבצים כי עכשיו היא גם רוצה לדעת מה הסיפור אם שומרי הזמן התגלו כבובות, אבל סילבי צריכה לבטוח בה. היא מסכימה בינתיים. ריינסיילר מספרת לה ולנו שמי ש"פרונד" (ראיתי בפייסבוק שהם מתייחסים לזה כ"נקצר" אז אני אשתמש בזה גם) אז מי שנקצר לא מת אלא מגיע למקום שנקרא VOID שזה בערך הפח זבל של הTVA איפה שהם זורקים את כל הוריאנטים וכל מה שקרה כשהם ריסטו את הטיימליין.
לוקי מתעורר בוויד ופוגש את קיד לוקי, לוקי הזקן, לוקי השחור וקרוקודיל-לוקי שמהיום שמו קרוקי

לוקי מבקש הסברים אבל הם רק בורחים מאיזה מפלצת ענן מוזרה. מממ לא מתה על מפלצות כאלה אבל בסדר. למפלצת ענן קוראים אליות'. חחחח נקרעתי כשהוא צועק עליהם שיסבירו לו וטפ אז "אני מוקף וריאנטים שלי שאחד מהם הוא תנין ואני שבור לב לדווח שזה אפילו לא כזה מוזר!!!!!"

מסתבר שחבורת הלוקים הזאת מבלה את ימי בלברוח מאליות'. נראה שהוא אוכל כל מה שמגיע לשם די מהר ובגלל זה המקום לא שורץ וריאנטים אבל לוקים הם שורדים. וגם ילד-לוקי הוא המנהיג. הוא הרג את ת'ור

אפשר שתרחיבו על זה בבקשה? לוקי נראה המום כמה שהוא "שונא" את ת'ור הוא לא באמת רצה להרוג אותו.
הם לוקחים אותו למסתור שלהם (האם שמתם לב לפטיש של ת'ור ות'ור קטן בצנצנת?

) ואז יש להם דיון שהוא למעשה מעריצים בטאמבלר תוהים למה לעזאזל לוקי ניסה לדקור את ת'אנוס עם סכין כשיש לו כוחות קסם, וממשיך עם הסיפור של לוקי הזקן שבמקום למות ביים את מותו והלך להתבודד איפשהו - עוד תיאוריית מעריצים רווחת בשנה שבין אינפינטי וור לאנדגיים שמעריצים היו בטוחים שלוקי זייף את מותו והוא מתחבא בכל מקום כולל הענק הירוק. אין לי ספק שכל הדיון הזה היה חצי מחווה חצי עקיצה לפנדום. הוא התגעגע לאח שלו

וגם הנקסוס של קרוקי הוא שהוא אכל חתול לא נכון

לא יכולה כל פעם שמראים את התנין עם הקרניים אני מתה
בינתיים בTVA ריינסלר וגברת דקה מושכות זמן בחיפוש אחרי קבצים. סילבי מבינה שמי שיצר את הTVA כנראה נמצא בוויד בסוף הזמנים איפה שהעתיד עדיין נכתב. היא גם קולטת שריינסיילר מורחת אותה ומתחבאת כשמגיעים השומרים. בסוף היא קוצרת את עצמה כדי להגיע לשם וללוקי.
כשהיא מגיעה היא מצליחה לגעת באליות' לרגע ולראות איזה חזיון. כשהיא כמעט נאכלת מכונית באה לעזרתה - מוביוס!! וווהו!!!
לוקי רוצה לחזור לTVA למצוא את סילבי, אז הוא מנסה לצאת מהבונקר רק ששם מחכים לו כנופיית לוקי גדולה, כולל עוד לוקי-טום

ולוקי-טום אחד מרושע במיוחד. מסתבר שלוקי השחור בגד בקבוצה. והסגיר את הבונקר, אבל אז כל הקבוצה יוצאת נגד לוקי-טום-רע

חח הקטע עם הסכינים כמו רפונזל בטוח יש מם תיכף אני אמצא.
ואז כל הלוקים נלחמים בכולם איזה קטע הזוי

ולוקי שלנו מנסה לברוח בלי שישימו לב חעחע. לוקי-זקן מייצר כפילים שלהם להלחם בזמן שהם בורחים.
לסילבי ולוקי יש רעיון דומה שכולל להגיע אל אליות'. ואז לוקים עומדים שם מול הענן כשמכונית מגיעה. ואז לוקי רואה את סילבי ורץ אליה איזה חמודדדדדד

ואז הוא רואה גם את מוביוס ושמח

איזה שלישיה חמודה

חחח והוא מציג את הלוקים: "אנחנו כילד, אנחנו בעתיד, ואנחנו כ... תנין. עדיף לא לשאול"

וסילבי דופקת לו מבט

התוכנית של לוקי להרוג את אליות' היא טיפשית אבל סילבי רוצה לכשף אותו ולדעת מה הוא מסתיר, כי לדעתה הוא רק חומת מגן על היוצר האמיתי של הTVA. היא קלירלי הסופריור לוקי.
ווי איזה חפירה ואני רק באמצע הפרק
ריילנסיילר הולכת לדבר עם B15 הכלואה. עד כה ההתנהגות שלה מאד בלבלה אותי לגבי מה היא יודעת על מי יצר את ה TVA אבל השיחה הזאת הבהירה שנראה שהיא אמנם עדיין מאמינה בסוכנות אבל היא גם לא יודעת מי מאחורי זה ורוצה לדעת. היא מבקשת מגברת דקה לשלוף קבצים על תחילת הזמן, גברת דקה לא מתה על זה אבל מצייתת. אני אומרת לכם השעון החמוד הזה הוא הנבל האמיתי!!!
מוביוס והלוקים באיזה בקתה מאולתרת מתכוננים לסופם. חחח מוביוס שואל על קרוקי "איך אתם יודעים שהוא בכלל לוקי" והם עונים לו: "... הוא ירוק לא?"

חחח ואז מוביוס: "אולי הוא משקר... מה שהופך אותו ליותר לוקי"

לוקי וסילבי בינתיים יושבים בחוץ לדבר על התוכנית/נקסוס אוונט שלהם. הם מכחישים שיש בינהם משהו אבל מצד שני לוקי מייצר להם שמיכה משותפת כי קריר. אוח

איזה חמודים

לא אכפת לי מה טמבלר הבכיין אומר זה אדורבל ואני בעד השיפ הזה

סילבי שואלת איך היא יודעת שהוא לא יבגוד בה, ולוקי אומר שאמנם הוא בגד בכולם אי פעם אבל עכשיו הוא שונה. הם מדברים על מה הם יעשו כ"שכל זה יסתיים" ולוקי אומר שאולי הם יוכלו להבין את זה ביחד
אוקי מה הקטע עם הטווסים עם ראש כדור האלה????? יש להם משמעות כלשהי????
ועכשיו כולם עומדים מול האפוקליפסה בדרך למלחמה במפלצת ענן. מוביוס חוזר לTVA. רגע הוא יכל לעשות את זה כל הזמן?

הוא בא ללחוץ ללוקי את היד אבל לוקי מחבק אותו חיבוק ארוך במקום יאאאאאאאאאאאאאאאאא

אוף אני לא יודעת איזה שיפ אני אוהבת יותר

אולי אפשר לשכפל את לוקי (זאת לא אופציה מופרכת בסדרה הזאת) ויהיה אחד עם מוביוס ואחד עם סילבי?
ילד, סבא וקרוקי הולכים להמשיך לשרוד בוויד ולוקי וסילבי נשארים. לוקי מסיח את דעתו של אליות' בזמן שסילבי מנסה לכשף אותו. אבל היי סבא לוקי בא לעזרה!!! והוא בונה את כל אסגרד בתור הסחה יאאאאאאאאאא!! הו לא הוא נאכל ע"י המפלצת

מרגיש לי שלוקי מקריב את עצמו לטובת הכלל זה חתכת נקסוס אוונט בפני עצמו.
סילבי ולוקי בינתיים אוחזים ידיים ומצליחים לכשף את אליות' ביחד!!! ואז טירה כלשהי בקצה העולם נגלית אליהם והם הולכים לפגוש את הקוסם. סוף
יאאא תביאו לי את הפרק הבא!!!