❣️טוב נו מה,,כמה טילים וכולם/ן נעלמו?

יעיש התימני

Well-known member
נראה לי שבזמן טילים קורים שני דברים מנוגדים:
התכווצות איברי המין - אפס פרומונים של תשוקה
התמלאות איברי המין בדם - הפצת פרומונים ללא סוף

כשיש לחץ של מלחמה ולאישה ולי אין ממ"דים בעבודה אנחנו הופכים שפנים. אוכלים חסה ביום ומזדווגים בצהרים או בלילה. כמעט כל יום. (כמו הבדיחה אנו עושים סקס כמעט כל יום - כמעט בראשון, כמעט בשני. כמעט בשלישי...)

Yakir4179

Well-known member
חי בריא ונושא הייתי מאושפז יומיים כי לא היה רופא במכבי מלחמה יודעים, 5 ימים שוהה בקומה -1-2 בבית החולים לצורך מרחב מוגן , יש טלויזיה מזגן וקליטה וכל הכבוד לחבד ולעמותת ושמחת שעוזרים כל כך הרבה , אלמלא הם , כוס קפה בחינם לא תקבל , תלך לקקאו 16 שקל כוס פשוט.
מארח 12 נפשות אחים ואחיינים שאין להם ממד , לא קל בכלל אבל אין ברירה !ונתפלל לגאולה שלמה

יעיש התימני

Well-known member
חי בריא ונושא הייתי מאושפז יומיים כי לא היה רופא במכבי מלחמה יודעים, 5 ימים שוהה בקומה -1-2 בבית החולים לצורך מרחב מוגן , יש טלויזיה מזגן וקליטה וכל הכבוד לחבד ולעמותת ושמחת שעוזרים כל כך הרבה , אלמלא הם , כוס קפה בחינם לא תקבל , תלך לקקאו 16 שקל כוס פשוט.
מארח 12 נפשות אחים ואחיינים שאין להם ממד , לא קל בכלל אבל אין ברירה !ונתפלל לגאולה שלמה
תחזיק מעמד, יקיר.
אני יודע שאני לא סתם אוהב אותך. [לא לסקס, לא לסקס ]

דורון-55

Well-known member
בריאות איתנה יקיר
12 נפשות קטן עלייך אחרי כל הדוסיות שאירחת ;)

Yakir4179

Well-known member
בקושי עובדים מארחים את מי שאין לו ממד 12 נפשות הבית מרקחה אחת גדולה לא קל בכלל, אשן היום 20 קמ מהבית לנוח מהמשפחתיות

doriangray011

Well-known member
חסר לי דבר מה יקיר.
איך בתוך כל המהומה לא מצאת איזו קרובה רחוקה שתנעים את זמנך? חרדית או חילונית שלא להזכיר טרנס ג׳נדר תורן שתיתן לו למצוץ לך?

למעלה