אין לכם תרוצים לחרטט לי כי אין צימרים,אין סטוצים,אין זמן מחרדה
אז איפה,איפה הן הבחורות ההן,,,,,,,🫣
🫢
אמממממממממ יש צימרים ..... והם עובדים מלא על מלאאין לכם תרוצים לחרטט לי כי אין צימרים,אין סטוצים,אין זמן מחרדהאז איפה,איפה הן הבחורות ההן,,,,,,,🫣
🫢
מישהו קם הבוקר עם חיוךךךךךךאמממממממממ יש צימרים ..... והם עובדים מלא על מלא![]()
תחזיק מעמד, יקיר.חי בריא ונושא הייתי מאושפז יומיים כי לא היה רופא במכבי מלחמה יודעים, 5 ימים שוהה בקומה -1-2 בבית החולים לצורך מרחב מוגן , יש טלויזיה מזגן וקליטה וכל הכבוד לחבד ולעמותת ושמחת שעוזרים כל כך הרבה , אלמלא הם , כוס קפה בחינם לא תקבל , תלך לקקאו 16 שקל כוס פשוט.
מארח 12 נפשות אחים ואחיינים שאין להם ממד , לא קל בכלל אבל אין ברירה !ונתפלל לגאולה שלמה
בריאות איתנה יקירחי בריא ונושא הייתי מאושפז יומיים כי לא היה רופא במכבי מלחמה יודעים, 5 ימים שוהה בקומה -1-2 בבית החולים לצורך מרחב מוגן , יש טלויזיה מזגן וקליטה וכל הכבוד לחבד ולעמותת ושמחת שעוזרים כל כך הרבה , אלמלא הם , כוס קפה בחינם לא תקבל , תלך לקקאו 16 שקל כוס פשוט.
מארח 12 נפשות אחים ואחיינים שאין להם ממד , לא קל בכלל אבל אין ברירה !ונתפלל לגאולה שלמה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.