♥ טיפ ♥

Megie

New member
קבל ואמץ

דווקא בהקשר של שרשורחם שהגבת בהם..הייתי מייעצת לך להאמין במשפט הזה ולנהוג בו..כי הוא כ"כ נכון!

גם לגבי אותו שרשור ספציפי, את מכירה אותי לא יום יומיים ויודעת שלא תכננתי לפגוע בה איכשהו כי לו רציתי יכלתי והשתדלתי מאוד שלא.
כן כאב לי מאוד מה שכנראה חש האקס/חבר שלה וכנראה הרגשתי את זה איךשהוא, אני עדיין לומד את נושא התקשור זה לא דבר כה פשוט...
תדעי שאם פוגעים בי או מציקים לי או אפילו מנסים להכאיב לי אני בד"כ איסמן, אבל אם פוגעים בחלש, או כאלו שלא יכולים להגיב אני נזעק זועם ומארגן הפגנות. לכן לצערנו לעולם לא נשמע את הצד של האקס שלה בסיפור וכנראה את המציאות אבל מה שהיה היה.
ביקשה את מה שאני חושב
כתבתי. להתנצל שהעלתי שאלות שהיא תשאל את עצמה ?
להתנצל שאחרי זמן כה רב לא ענתה וקרוב לוודאי לולא כתבתי את המשפט הזה ללימור היא לעולם לא היתה מגיבה בכלל וממשיכה להתעסק עם הצורה שלה ואללה, חשבתי אם לשלוח את זה במסר פרטי ללימור ואולי לשתף גם אותך או לא בסוף מעייפות שלחתי כפומבי אז על זה הצער היחיד שלי.
שהיא תתמודד עם ההשלכות של המעשים שלה.
לצערי זה כן מציק לי, כי לא חשבתי שהיא תפגע ממני ותסיט את האש ממה שהיא עשתה לכמה האמת בפנים נוראה (אני כבר משער מה היו התשובות לכל השאלות).
מספיק לחפור, נכנסתי לשים משהו חשוב מאוד !

שלום

כעס צריך להיות מוצדק ולשמש אותנו לפעולה סמכותית ותקיפה של הענשה נגד מציקים ומרעים והצבת גבולות. עצב הוא טבעי, לכולנו עצב ואפשר גם להיות עצובים וגם להיות שמחים בגלל דברים אחרים. חשוב להיות אדם שמח ואופטימי, אבל צריך להודות בכך שיש לנו גם עצב וקושי וזה חלק מהחיים. צריך להתמודד בדרך אמיצה ואמתית עם בעיות ולא להתכחש להן.

למעלה