♥ αdαm ░▓ ℓαmßєrԵ♥

RacheLambert

New member
♥ αdαm ░▓ ℓαmßєrԵ♥

אדם למברט.

RacheLambert

New member
ושכל השונאים שלו יילכו לעזאזל.

כל השנאה הנוראית כלפיו פשוט לא נגמרת. אנשים חולניים שמאחלים לו למות..אני מניחה שאדם אולי לא לוקח את זה קשה ודי למד להתעלם אבל לי זה עושה רע . אלימות נוראית.

sivan1996

New member
יש מלא מלא כאלה...

ואני בטוחה שמקללים אותו כי הוא גיי, ולא כי הוא אדם למברט! XD ותכלס שלא צריך להתייחס אליהם יותר מידי... אדם הוא אחד עם מלא ביטון עצמי, והוא ממש ממש לא מקשיב לקקות האלה! וטוב שכך!

nini18

New member
אוישש ../images/Emo122.gif לאנשים כאלה לא צריך לשים לב.

ויאללה מתי טסים שוב להופעה שלו ???? חחחח איך בא ליייייייייייייי חחחח

RacheLambert

New member
נכון אבל התכוונתי יותר בכלליות

על השונאים שלו, כי למה לשנוא ולאחל לו למות? ועוד לשלוח לו את ההודעות האלה.. אפילו שהוא כבר מתעלם, זה לא צריך להיות. דייי כן וגם אני מתה לעוד הופעה ועכשיו!!! :(

nini18

New member
נו אנשים סתומים איך אפשר לשנוא מישהו שלא

עשה לכם כלום, אפילו אם לא אוהבים משהו בו,,,,, את המוסיקה או את הסגנון חיים?. בגלל זה הם לא שווים יחס. ודרך אגב ראיתי את ההודעות חמודי שלי הוא לא מתעלם זה כנראה כן כואב לו בגלל זה הוא עשה לה ריטוויט כדי שהמעריצים שלו יכסחו אותה . חמודי שלי אבל באמת שהוא לא צריך להתיחס. וכןןןןןןןןןןןןןןןןןןן אני רוצה עוד הופעההההההההההההההההההההההההה |בכילנצח| :(

RacheLambert

New member
לגמרי.. לא לאהוב אותו זה בסדר אבל

לשנוא זה נורא ועוד כשזה מלווה בקללות ואיחולי מוות זה רע ולי זה הפריע. העלתי את הנושא הזה כי אדם גם התייחס לזה בטוויטר למרות שהוא רשם למישהי שהוא מתעלם, אבל ראה חשיבות שאנשים יראו את ההודעה הזאת כדי באמת לגנות את זה...

music again

New member
ציוץ של ראש 1 בטוויטר:

הוא: חתיך עילאי עם קול שיכול להגיע לאוקטבות לא מהעולם הזה. היא: חתיכה לא פחות וזמרת בת זמרים שהוכיחה שהצבע הורוד... http://fb.me/QfuWXHik (קישור לקליפ של אדם ופינק Whataya Want From Me - Pink and Adam Lambert Mashup)

nini18

New member
איזה יופי אני שמחה שסוף סוף התחילה חשיפה פה.

שבוע שעבר טיילתי בגראנד קניון וכמעט בכל חנות השמיעו אותו. אפילו את הרימקס של IIHY .

sivan1996

New member
שיו אדם ופינק! ../images/Emo23.gif

פשוט שלמות!!!!!!!!!!!!!!
כמה שאני אוהבת אותםםם!

nini18

New member
../images/Emo240.gif../images/Emo240.gifבייבי עם הניו בויפרנד מי לייק HIM

חמודיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

nini18

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gifהם בדיסנילנד

חחחחחחחחחחחחחחחח מתה מתה מתה מתה עליווווווווווווווווווווווווווווווווווווו נשמה יפה שלי שיהיה מאושרררררררררררררררררררררררררר

למעלה