כל השנאה הנוראית כלפיו פשוט לא נגמרת. אנשים חולניים שמאחלים לו למות..אני מניחה שאדם אולי לא לוקח את זה קשה ודי למד להתעלם אבל לי זה עושה רע . אלימות נוראית.
ואני בטוחה שמקללים אותו כי הוא גיי, ולא כי הוא אדם למברט! XD ותכלס שלא צריך להתייחס אליהם יותר מידי... אדם הוא אחד עם מלא ביטון עצמי, והוא ממש ממש לא מקשיב לקקות האלה! וטוב שכך!
על השונאים שלו, כי למה לשנוא ולאחל לו למות? ועוד לשלוח לו את ההודעות האלה.. אפילו שהוא כבר מתעלם, זה לא צריך להיות. דייי כן וגם אני מתה לעוד הופעה ועכשיו!!!
עשה לכם כלום, אפילו אם לא אוהבים משהו בו,,,,, את המוסיקה או את הסגנון חיים?. בגלל זה הם לא שווים יחס. ודרך אגב ראיתי את ההודעות חמודי שלי הוא לא מתעלם זה כנראה כן כואב לו בגלל זה הוא עשה לה ריטוויט כדי שהמעריצים שלו יכסחו אותה . חמודי שלי אבל באמת שהוא לא צריך להתיחס. וכןןןןןןןןןןןןןןןןןןן אני רוצה עוד הופעההההההההההההההההההההההההה |בכילנצח|
לשנוא זה נורא ועוד כשזה מלווה בקללות ואיחולי מוות זה רע ולי זה הפריע. העלתי את הנושא הזה כי אדם גם התייחס לזה בטוויטר למרות שהוא רשם למישהי שהוא מתעלם, אבל ראה חשיבות שאנשים יראו את ההודעה הזאת כדי באמת לגנות את זה...
הוא: חתיך עילאי עם קול שיכול להגיע לאוקטבות לא מהעולם הזה. היא: חתיכה לא פחות וזמרת בת זמרים שהוכיחה שהצבע הורוד... http://fb.me/QfuWXHik (קישור לקליפ של אדם ופינק Whataya Want From Me - Pink and Adam Lambert Mashup)