מאיוש לא שמתי לב שחזרת...גם אני קצת נעלמתי אבל יהיה כיף לחזור ולהשתגע פה....התגעגעתי
E EVEWAITING 4 ADAM New member 30/1/11 #46 מאיוש לא שמתי לב שחזרת...גם אני קצת נעלמתי אבל יהיה כיף לחזור ולהשתגע פה....התגעגעתי
M mayarel New member 30/1/11 #47 היי מתוקות כן מתנצלת ../images/Emo24.gif אבל משתדלת להכנס מידי פעם ושרק יהיה בבשורות טובות
R RacheLambert New member 28/1/11 #27 who's that dude??? נראה טוב! ../images/Emo13.gif אני מקווה שזו התחלה של זוגיות אמיתית ויציבה.
M mayarel New member 28/1/11 #32 וואי איזה יפים הם ביחדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד אני כל כךךךךךךךךךךךךךךךךךךך מאשרתתתתתתתתתתתתתתתתתת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וואי איזה כיףףףףףףףףףףףף GET THET ADAM וליייייייייי נשמההההההההההההההההההההה היום את הבלונדי OK???
וואי איזה יפים הם ביחדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד אני כל כךךךךךךךךךךךךךךךךךךך מאשרתתתתתתתתתתתתתתתתתת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וואי איזה כיףףףףףףףףףףףף GET THET ADAM וליייייייייי נשמההההההההההההההההההההה היום את הבלונדי OK???
S shani cohen1 New member 29/1/11 #35 ליייייייקקקקקקקקקקקקקקקקק!!! יאווו הם כול כך חמודים ביחד!!!!!!!!!או מי גאד איך אדם בוהה בו איזה מאמי חחחחחח....
ליייייייקקקקקקקקקקקקקקקקק!!! יאווו הם כול כך חמודים ביחד!!!!!!!!!או מי גאד איך אדם בוהה בו איזה מאמי חחחחחח....