אלדד26

New member
שיר...

כשהכל יעבור/עברי לידר כשהכל יעבור ואתה תישאר הכאב העקשן הזה יתחלף באחר רגשנות איומה, תישאר נשימה ...... כשהכל יעבור כשהכל יעבור אנשים יחייכו ברחוב הישן הזה שתמיד ישכחו ויראו השכנים אנשים חדשים ואולי עוד תחזור, כשהכל יעבור כשהכל יעבור, ואתה תתבהר הכאב העצור הזה שבסוף ישתחרר תישאר כוונה, נוכחות אחרונה כשהכל יעבור ואתה תשתכר עם הכוס הכחולה שלך שבסוף תישבר אנשים אחרים שרצית להיות כשניסית לחיות כשהכל יעבור ואתה תיגמר ויהיה במקומך... רק מישהו אחר רגשנות מתוקה... הזדמנות אחרונה לפני, שהכל יעבור.

לאור המצב הקצת עגום לאחרונה

אולי זה יעזור לנחם קצת חלק מהאנשים פה: דרכינו ______ אור הנר נמהל באור הירח על הכר שיערך שפוך בחלון צמרת עץ פורח והשקט חזר, רואים לפי החיוך סערה הייתה הנה חלפה לה ופנייך שוב רוקעות כפניי הים עם האור נוסיף ללכת הלאה עוד הדרך רבה, המסע עדיין לא תם לא קלה היא לא קלה דרכינו ועינייך לפעמים כה נוגות עוד שדות פורחים יש לפנינו עוד הרים גבוהים וצונני פסגות ... רסיסים של אור ודמעותייך וחיוך שוב מגשש דרכו אליי כל הטוב עודנו לפנייך שימי ראש על כתפי, תני לי ידך בידי עוד מעט ייתם הנר לגבוה עוד מעט יובס השקט המבורך המולת היום תתחיל לפקוע לא תלכי לבדך, אני אהיה שם אתך לא קלה היא לא קלה דרכינו ועינייך לפעמים כה נוגות עוד שדות פורחים יש לפנינו עוד הרים גבוהים וצונני פסגות ...

אתה מתחיל להדאיג אותי, חומד

אתה בטוח שאתה לא רוצה לשתף? לא טוב לשמור בבטן, אתה יודע... ואפילו שקיבלת המון קודם, קח אחד ספר

מה זה???????????????

למה סימני שאלה???????? יש לי חברה כבר שנתיים וקוראים לה גילי ורק ציינתי שהיא הדבר הכי טוב שקרה לי בחיים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אלדד26

New member
אוף

על הכר שיערך שפוך... אוףףףףףף (עוד מעט ייתם הנר לגווע, אגב; וגם - רסיסים של אור בדמעותיך; אבל מי קטנוני?)

אלדד26

New member
הבעיה עם המילים שלהם

היא שגם אם נניח שאתה מספיק מוכשר כדי להבין מה הם צועקים, אתה עדיין לא תאמין שזה באמת מה שהם צועקים. לא ברור לחלוטין מה שהולך שם.

אלדד26

New member
../images/Emo32.gifלמשל,

Wake up (wake up), grab a brush and put a little makeup, Hide the scars to fade away the shakeup. Why´d you leave the keys up on the table? Here we go, create another fable. (והכל בצעקות ומהר, מהר, מהר. בלתי נסבל ממש
)

אלדד26

New member
לא רוצה? לא יכול. לא מסוגל.

אבל תודה רבה רבה. וכמו שם השיר... הכל יעבור. אין פצעים שהזמן לא מרפא.... גם הכואבים ביותר ביניהם.

למעלה