צביקוש21

New member
למיטל ארד מבת ים!../images/Emo7.gif

כואב לי שבך פגעתי! כואב לי שאותך איכזבתי! כואב לי שאת האהבה איבדתי! כואב לי ששטויות עשיתי! כואב לי לדעת שליבך של מישהו אחר! כואב לי שממני כבר לא איכפת לך! כואב לי עד עמקי נשמתי! אבל הכי כואב שאותך איבדתי ! מוגדש למיטל ארד מבת ים !

yummy yum

New member
"איך לרדת לבחורה"

קראתי את ההודעה של BATIGOAL - "איך לרדת לבחורה" (ראיתי את זה בטאגליין) נהניתי מכל רגע
יש לי כמה שינויים בתיאור בכל אופן....זה לא זהה אצל כל בחורה. אני מאד אוהבת שמשלבים אצבע (או שתי אצבעות) עם הלשון, ויש כאלו שעושים את זה ממש טוב
אבל לגבי הקטע של "לקק את הקמט היכן שהרגל נפגשת עם הכוס, חכך את הפנים על השערות שלה" - זה ממש לא עושה לי את זה! בנוסף, לפעמים אחרי האורגזמה אני חייבת שיעזבו אותי מהר ולא ימשיכו ללקק אותי, אחרת זה מדגדג אותי בטירוף!!!

אנטילופ

New member
היי אני חדש פה

אין לי מושג איך להתחיל אז אם תוכלו לעזור לי משום שזו פעם ראשונה שלי

ליאן.

New member
כנראה קיבלת בדיוק מה שהיה מגיע לך,

למה כואב לך עכשיו? הבאת את זה על עצמך.

ליאן.

New member
שלום אנטילופ,

שאקבל ממך משכורת, אשמח להתייצב ולהגיב לך תוך דקה-שתיים.. בינתים אתה מוזמן לקרוא את הודעת המנהלת בלינק שמעל.

אגדה2311

New member
ברוך הבא אנטילופ...

כתוב מה שבא לך ומה שבראש, תמיד יהיה מישהו שיוכל לעזור לך להבין את מהות החיים... בהצלחה ותהנה... אגדה.

אין אוראלי סטנדרטי.

נכון, יש כמה דברים משותפים לכולן אבל אין מתכון סטנדרטי לכולן. צריך להיות מספיק רגיש כדי ללמוד מהר מה לעשות ומה לא לעשות. בדבר אחד אני מסכים- כולן אבל כולן צריכות אתנחתא אחרי האורגזמה. תהנו

צביקוש21

New member
מי שם אותך לעורך דין?....

אתה קצת חוצפן! מי אתה שתקבע מה מגיע לי ומה לא? אין לך מושג מה מדובר , זה ענין אישי ולאף אחד אין זכות להתערב ולפני שאתה קובע דברים תבדוק קודם חוצפן !

ליאן.

New member
א - אני בחורה.

ב- אתה אמרת שעשית שטויות, ולא אני. ג- זה פורום ובפורום אנשים מגיבים. ד- בבקשה מתן את הטונים שלך.

voguemaster

New member
אהלן חבר´ה

חזרתי לי מאילת החמה והתזזיתית-משהו. הייתי שם לצורך מיפוי גיאולוגי (לא רוצה להפחיד אתכם ולספר מה זה בעצם..
) אז לא היה לי המון זמן להנאות אבל בכל מקרה יצא לי לעשות שני דברים טובים שם. האחד, לפזז ביום שישי באיזה מקום (נו טוב, אנחנו המכורים חייבים
) והשני זה לשבת עם מישהי במוצ"ש בלילה על החוף, כאשר אין אף אחד ברדיוס של כמה מאות מטרים, חשוך, רק רעש הגלים ברקע, ומרחוק רואים את האורות הרבים של המלונות ופנסי הרחובות של אילת. רומנטיקה לשמה, התבודדות של אחד על אחת בצורה כזו. דיברנו, צחקנו, נהננו וחזרנו לישון בערך ב-4 לפנות בוקר (מה שאומר שישנו בערך שעתיים.. נו טוב) שמח לחזור
אלי

shay hirom

New member
סתם....

איתך מסתובב כמו אביר עם הראש בשמים נתת לי את כל הסיבות שאיתך כיף לחיות אם יש מעריץ מטורף זה אני אחרייך פשוט מרחף בחלל 24 שעות אין מה להגיד בינך לביני זה הלב שפועם בשתיקה לפנק אותך זה בא מבפנים ואין לי על זה שום שליטה אין מה להסביר קורים לי דברים שקשה לי מאוד להסתיר יש בי מן תחושה כזאת שאין ליה מחיר אוהב שי

ליאן.

New member
סיכום סקר ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

עד כמה חשוב לך שהיא תגמור וכמה זה משפיע עלייך
סה"כ קולות - 36 מתוכם כולם גברים! 1 - לא חשוב לי ולא איכפת לי כלל 1 - חשוב לי, אך לא קריטי 4 - אני מאוד סבלני ומשתדל להיות קשוב לצרכיה 12 - ההנאה שלה זה הדבר הכי חשוב לי בסקס. חשוב שהיא תגמור ! 1 - היא תגמור ולא יעזור לה כלום! (הגבריות שלי בסכנה) 17 - אני רוצה שהיא תהנה, אם היא גומרת ואם לא. ראשית רציתי לומר, כל הכבוד על ההענות להצבעה! ועכשיו לענייננו, הרוב הצביע לכבוד ההנאה הנשית בלי קשר ליכולת הגמירה וזה יפה מאוד ובמקרה זה, זו גם התשובה הנכונה.. מקווה שאף בחורה לא עזרה.. במקום השני (12 מצביעים) חשוב לי שהיא תגמור.. וובכן.. יפה שזה חשוב וחשוב זה יפה.. אבל חשוב גם מה הבחורה רוצה שיהיה או לא יהיה. אחלה סקר!

למעלה