"הזוגיות שלכם כבר מסמורטטת? אתם מזדיינים כמו שפנים מתים? לאריאלה רביב יש תוכנית הפרדה שתציל את חיי האהבה שלכם" עוד מאמר מבית "ביפ". הפעם מדובר במתכון העילאי לתשוקה בזוגיות והוא.. לגור בנפרד. משום מה לי זה מזכיר את הימים של הזוגיות בבית ההורים בגילאי 17-18.. וזה לא בדיוק מה ששומר על תשוקה.. אם נמאס מבן/ת הזוג לאחר תקופה כשגרים יחד, מי אמר שזה לא יימאס גם כשבנפרד ? ובעצם, יכול להיות שזה רק שאלה של אופי ועד כמה תוכל להגדיר עצמך כאוהב פרטיות/חופש/לבד שלך לעומת הביחד שאולי לעיתים די שוחק..
הייתה כתבה על השינוי במעמד של מי שקוטלג כ"חנון" , דברו על כך שבסביבות גיל 25 מתחילה אצלם ההצלחה שאצל אחרים היתה 10 שנים לפני כן . כשקראתי את הכתבה הרגשתי שאני קורא קצת על עצמי- אני מהשקטים , אלה שלא היו לא בשר ולא חלב . הייתי רוצה תשוב המהצד הנשי בעיקר - מה פשר השינוי ? איך זה שאנחנו לא ממש מרגישים לפעמים ? בתודה- CS
פתאום הן שמות לב שהבנים השקטים שהיו עסוקים בלימודים ולא התבלטו בחברה, הפכו לגברים רציניים שאפשר לסמוך עליהם ושיודעים להעריך בחורות ולתת להן יחס טוב , בניגוד ל"פרפרים" שהיו תמיד במרכז העניינים ותמיד ימשיכו לחפש הערצה ותשומת לב מכל בחורה בשטח....יש כאן כמובן אלפי הכללות וברור שלא כך הם כולם...אבל, "בגדול".... זהו השוני.