• שיער דליל

The Spirit

New member
• שיער דליל ../images/Emo4.gif

אני לא יודע אם זה הפורום המתאים, אבל זה הכי קרוב שמצאתי. יש לי מצח "גבוה" ואני רק בן 15 בנוסף השיער שלי לא "מלא" כמו שאר הילדים בגילי והוא די דליל, לאחרונה גדלו לי 2-3 שערות לבנות. אני מוכרח לציין שזה די תורשתי אצלנו, כי גם לאבא שלי יש קרחת אבל לא הייתה לו בגיל שלי, ואני עכשיו מתחיל ל"התקרח". אז רציתי לדעת מה אפשר לעשות בנידון ואילו טיפולים ניתן לקחת, נ.ב. זה מאוד חשוב לי כמו שלכל אחד חשוב להראות טוב. תודה מראש

m_katzmann

New member
הגעת למקום הנכון

היי
, לא רק שהגעת למקום הנכון, אלא טוב שהגעת לכאן כדי לשמוע כאן כמה עצות של עשה ואל תעשה ואולי העצה הטובה ביותר שתקבל כאן היא - לך לטיפול. אתה מספר שאתה מתחיל ל"התקרח" ובי עוברת צמרמורת רק למשמע המילה הזאת. משהו מקפיא את הצמיחה שלך בראש וזה יבוא לידי ביטוי פיזי, או רגשי - לא רק בנשירה עצמה. ולכן אני ממליצה על טיפול של גוף-נפש. הטיפול אותו אני אמליץ הוא כמובן קנסיולוגיה, אבל בעבר כבר דנו בנושא הזה כאן ותוכל לדפדף אחורה או לקרוא במאמרים על הדיון שהיה כאן. דרך אגב, של מי הציטוט היפה שהבאת כאן? מאיה

The Spirit

New member
ת´נקס- תודה על היחס, אולי המילה

"להתקרח" נשמעת קצת מצמררת, אבל זה לא כ"כ גרוע אצלי, אני יודע רק שעם השנים זה (המצח) הולך וגדל. תודה על ההכוונה, אבל אין לי מושג מתי דיברתם על הנושא, מה, אני אתחיל לדפדף בכל עמודי הפורום?! בקשר לציטוט- אני וחבר שלי ישבנו סתם והתחלנו למצוא ציטוטים (יש לנו המון) והוא העלה את הציטוט הזה שאימצתי לעצמי, כמה שהוא נכון ועמוק...

The Spirit

New member
דרך אגב- ממש כמה דקות או אפילו שניו

ת, לפני שקראתי את ההודעה שלך, חשבתי לעצמי, אם מישהו שם לב עד עכשיו לציטוט שלי ומה אחרים חושבים על זה, ופתאום את, מדברת על הציטוט שלי (ואת הראשונה) איזה "צרוף מקרים" (למרות שאין דבר כזה)

למעלה