‏w‏&!ם כפ7!!!!!!!!!ת_

שישיץ

New member
‏w‏&!ם כפ7!!!!!!!!!ת_../images/Emo79.gif

‏N‏‏N‏32 ‏N‏!‏w‏*!ת??? X‏נ* ‏w‏*7ן !‏X‏נ* חד‏w‏ההההההההההה *‏w‏ &** ‏X‏*3*ק*! ‏X‏ם 2‏X‏ &כן &ד27 ‏y‏& ה7‏X‏& ‏N‏!*‏X‏& !7!נ*********** גם ה7‏X‏& 0ק‏y‏ת חת*ך נ‏w‏‏N‏ה ‏X‏ז גם ה!‏X‏ ‏N‏תק2& &7‏w‏*‏N‏הההההההההההה ‏X‏ז *‏X‏&&ה 2** נכנ0ת ‏w‏2ת !‏X‏נ* ה!&כת &‏w‏ט!ף ‏X‏ת ה2*ת!!!! יללללה שיווווווו ביייייי

b0redavid

New member
צודקת!

טוב ששירן פה, כדי להזכיר לנו שגם הראל חתיך! בהצלחה בשטיפת הבית! וברוכה הבאה!

שישיץ

New member
שיוואווו איך לא הבנת??_../images/Emo79.gif

הנה תרגום גם להראל סקעת משיכפרע שלי במקרה והוא יעבור ויקרא: ‏מ‏‏מ‏צ‏ב ‏מ‏ו‏ש‏יות??? א‏ני ‏ש‏ירן ו‏א‏ני חד‏ש‏ההההההההההה י‏ש‏ ליי ‏א‏יצ‏יקיו ‏א‏ם ב‏א‏ לכן לדבר ‏ע‏ל הר‏א‏ל ‏מ‏וי‏א‏ל ורונייייייייייי גם הר‏א‏ל סק‏ע‏ת חתיך נ‏ש‏‏מ‏ה ‏א‏ז גם הו‏א‏ ‏מ‏תקבל לר‏ש‏י‏מ‏הההההההההההה ‏א‏ז י‏א‏ללה ביי נכנסת ‏ש‏בת ו‏א‏ני הולכת ל‏ש‏טוף ‏א‏ת הביתוווו יללללה שיווווווו ביייייי .

Moor 87

New member
טמק יו ורי קלאץ' על התרגום!

אני מומחית לכתב פקאצי ואני מוכרחת להודות שלא הבנתי כמה מיליםם נשמה טהורה שלי!

Moor 87

New member
שירןןןן כפרהההה!! ../images/Emo23.gif

אני גם מתה על הראל מויאללל מתי הולכים להופעה שלו??? אני חייבת חתימהההההה כוסוןן כזה שקסעי

שישיץ

New member
יXXXלללה בואיי_../images/Emo79.gif

אני מכירה את דודה שלו כי היא שכנה של אבא של חבר של אחותי אז בטוח נכנס ונאנוס אותו!!! הוא כזה חתיך!!!

Taina12

New member
אני חושבת שטיפ טיפה הגזמת

לכתוב בסימנים זה סבבה....כלומר ס22ה....אבל לא צריך להגזים.... אפשר לשנות א' וב' ועוד כמה אותיות כדי שיהיה קריא...לא צריך להגזים... יעל.

שישיץ

New member
nnnnnn ת!דה חמודה!!_../images/Emo79.gif

אני אזכור להבא שלא כולכן מתקדמות כמ!נ*

0mroosh

New member
W^^אלה!

איזה מושימושמושונתמושלמת! שירן, בואי נשים לק כל הלילה ונדבר על בנים! 100ממת!

שישיץ

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifועווו ועווו ../images/Emo23.gif_../images/Emo79.gif

מה זה לק עוד הפעם? מה אתה סטייליסט?! ואני לא יכולה לדבר על בנים
הראלוש מויאלוש
*הרוג אות** אנחנו מתחתנ*ם !

למעלה