RISE N SHINE בוקר מצויין לכל חברי הפורום המכובדים
ה העולם החדש New member 15/11/07 #3 בוקר מצויין.היה לי כמה דברים על הראש ואני מרגיש קצת יותר טוב אבל אתמול שוב צצו כאבים,באסההההההההה. העיקר שגורמים לי לחייך,הסיפוק (לא הסיפוק הזה)עושה לי טוב. המשך יום קסום.
בוקר מצויין.היה לי כמה דברים על הראש ואני מרגיש קצת יותר טוב אבל אתמול שוב צצו כאבים,באסההההההההה. העיקר שגורמים לי לחייך,הסיפוק (לא הסיפוק הזה)עושה לי טוב. המשך יום קסום.
C Cגלית New member 15/11/07 #4 אממ כשכואב הראש, סימן שיש כזה ואם הוא מכאיב לך מאוד, תחזיר לו!!! יום נפלא
C Cגלית New member 15/11/07 #6 ../images/Emo6.gif המצב קשה,זה לא עובר<טוב שלא מדבק> !!! אז מה שנשאר לך זה להנות מהלופים
מ מכבסת תולע New member 15/11/07 #7 בוקר קדימה בוקרררררר עוד 3 ימים למנייאקקקקקקקקק חחחחחחחח הייתי חייבת יום נפלא לכולםםםםםםם
מ מוסיקה לזיקיות New member 15/11/07 #8 בוקר בוקר ופתאום נזכרתי בסיפור על אותו נזיר בודהיסטי, שהגיע לעיר הגדולה. פגש אדם עשיר וגאוותן שאמר לו בנימה מזלזלת "למה אתה לובש אתאותם בגדים כל הזמן, אני כבר לא רואה את צבעם". ענה לו הנזיר בשקט וברוגע "כשתתעורר, בטח תראה ותדע" בוקר טוב, ריח של סופ"ש באויר...
בוקר בוקר ופתאום נזכרתי בסיפור על אותו נזיר בודהיסטי, שהגיע לעיר הגדולה. פגש אדם עשיר וגאוותן שאמר לו בנימה מזלזלת "למה אתה לובש אתאותם בגדים כל הזמן, אני כבר לא רואה את צבעם". ענה לו הנזיר בשקט וברוגע "כשתתעורר, בטח תראה ותדע" בוקר טוב, ריח של סופ"ש באויר...
N nerissa New member 15/11/07 #12 ../images/Emo6.gif ועוד איזה סופשבוע!! אוךךך.. אני הולכת ללטף תלתליםםםםםםםם ולטפC על כל מיני גבעותתתתתתת
../images/Emo6.gif ועוד איזה סופשבוע!! אוךךך.. אני הולכת ללטף תלתליםםםםםםםם ולטפC על כל מיני גבעותתתתתתת
מ מוסיקה לזיקיות New member 15/11/07 #14 היי היי..תרגעי אהה... תזהרי איפה שאת נוגעת... ולא להשאיר טביעות אצבעות, אחרת אאלץ להשאיר בך...
N nerissa New member 15/11/07 #17 ווE! ../images/Emo12.gif הוא מאיימלי! רוצה מכות??? אני תמיד עדינה! סימנים אני משאירה רק על כסאות! ממש חלזונה! חוצמזה - מרCים לי! אני אומרת לכם.. הזיקיות של היום.. פייייי
ווE! ../images/Emo12.gif הוא מאיימלי! רוצה מכות??? אני תמיד עדינה! סימנים אני משאירה רק על כסאות! ממש חלזונה! חוצמזה - מרCים לי! אני אומרת לכם.. הזיקיות של היום.. פייייי
מ מוסיקה לזיקיות New member 15/11/07 #19 עדינה? את? את תשאירי סימנים על הכסאות ואני אשאיר עלייך... פחחחחח..... חוץ מזה מי אמר שמרcים לך?
C Cגלית New member 15/11/07 #22 סופרת תשניות ../images/Emo178.gif מדמיינת את האצבעות שלך מלטפות לי את השיער גרררר בואי כבר!!!