‏*‏ שאלה שאלתית *

בועz

New member
‏*‏ שאלה שאלתית *

מה נהוג, א, שהבחור נוסע אל הבחורה או עד חצי הדרך. ב, לגבי פגישות מתקדמות. ג, עד לצד השני אך בתורות. תודה רבה!‏

קליט

New member
בפגישה הראשונה

הבחור מגיע לבחורה, אחר כך - איך שמסתדר להם .

בועz

New member
הבנתי, פגישה ראשונה כבר התקיימה.

אני חושב שחצי חצי

קליט

New member
אם צד אחד ממש קשה לו אז מתגמשים

אפשר גם להיפגש באמצע הדרך, או להיפגש בשבת או במוצ"ש וכו` . בהצלחה

שהבחור

נוסע עד לבחורה,לא חצי,כל הדרך.. לגבי פגישות מתקדמות..אפשר להתחשב בבחור..ולנסוע אליו מדי פעם...

itamar theking

New member
זה לא מצחיק

אבל אני מכיר בחור ישיבה שנפגש עם משהי בשידוך קיצור בפגישה ראה שלא זורמים העניינים.. קם ללכת הבחורה אמרה לו "רגע מה עם חזור ??" אמר לה "סעי במונית" ענתה לו אבל אין לי כסף.. חח המושחת הזה אמר לה סעי בטרמפים.. ופנה לדרכו.. זהו סיפור אמיתי אבל מעשה מושחתות!

אין שום כללים.

תצאו מזה. אם הבחורה גרה בדימונה,והבחור לומד בישיבה בצפון הארץ,אז? יסע עד אליה,רק כדי להפגש??ועוד פ.ראשונה!??!?

את צוחקת.נכון?

ואם ונגיד שיש טיסות,צריך להטריח את הבחור כ"כ?? למה? ועל מה?? שיכבד ויעריך אותה בחיים האמיתיים...עדיף.

בקהם1

New member
לידעעתך שיחת חוץ

הבחור צריך במקרה הצורך לשוט לאע רחוווווק אי שם בהוואי בשביל פגישה, גם ראשונה. למה זה כזה סיפור? קובעים מקום שנח לשני הצדדים.

זה לא סיפור,

פשוט המושגים האמיתיים התקלקלו.. היום עושים הכל לפני החתונה..ואח"כ בנאדם מראה בדיוק מי הוא(כמובן שברב המקרים זה לא כך...) בכ"א המושבים קבלו משמעות שונה.

תלוי אם הוא תלמיד חכם

אז שלא יהיה ביטול תורה עדיף שהבחורה תגיע אליו כמה שיכולה . אבל במקרים אחרים אני בעד שהבחור יעשה את המאמץ יגיע לבחורה לפחות בפגישות ראשונות!!

המקובל

הוא שבפגישות הראשונות הבחור מגיעה לבחורה, ובהמשך היא גם אליו. אין בזה חוקים וכללים חדים לכאן או לכאן, אבל זה הנורמה. אבל שאלה לי אלייך, ממתי אתה אחד שכפוף לחוקים ולמקובלות?

אני

אין לי זמן ללכת לשום מקום... אם הוא רוצה שיבוא הוא... לפחות בפגישות הראשונות.. כאילו לא מספיק אני מתארגנת וזה לוקח זמן ובזמן הזה הוא יכול לבוא אז גם להתארגן וגם לבוא?? הוא צריך להיות ממש מיוחד בשביל זה :)

למעלה