‏~‏ צרפתים ~

הם סגנון מאוד מסויים..

כאחת שמכירה צרפתים, אני אישית לא אוהבת אותם, אבל הם חמודים.. כלומר לא ארצה חתן שכזה.. אבל להיות בקרבתם - אפשר להחזיק את הבטן שעות.. הם משהו לא ברור כ"כ, אין להם את הקטע האמריקאי - של רהבתנות מטורפת, אבל הם לא גם לא צנועים במיוחד (בלי להכליל!) כך שאפשר למצוא אצלם פשטות לצד פאר ועדינות לצד קיבעון מחשבתי.. זו דעתי.. :)

קליט

New member
יראת

ספרי יותר בבקשה . הם חמים ? . . . הם טובי לב ? . . . הם מנומסים ? . . . הם רכים ? . . . הם דייקנים ? . . . למה לא היית רוצה אחד כזה ? . . . כדי שלא יהיה לך כאב בטן ? . . . :) תספרי בבקשה על הסיגנון . תודה

אוקי..

יש להם המון מעלות. חמים, טובי לב, אדיבים, כיפיים, רכים.. דיקניים - לא הייתי אומרת, אבל נימוסים - עד כדי חנק.. אם יפנו שולחן ליד אורחים - הם עלולים לחטוף התקף לב... :) אבל עדיין, לא ארצה אחד כזה, א. סתם כך אני לא אוהבת חוצניקים. ב. הם דביקיים מידי.. ומבחינת אסטתיקה וניקיון - הם לא מס' 1.. זה עלול להפריע לי מאוד.. אבל בוא נאמר, יותר בגלל הסיבה הראשונה.. סגנון של ספרדיים בשילוב של המכבדות האירופאית.. אם כי הם יותר אשכנזים מספרדיים (גם הספרדים שבהם).. יש בהם מכובדות נוראית.. לעיתים זה מביא לכדי סלידה, הגאווה שלהם.. (אני לא מכלילה!!) אולי זו גם קצת מהסיבה שאני לא רוצה..

קליט

New member
אז אם יציעו לי צרפתיה

אדע מה לברר עליה . נקיון . שחצנות הרי רואים . יראת, - בגדול, יש להם סבלנות ?

תלוי למי..

סבלנות זה משהו אישי.. א"א להכליל.. :) ושחצנות ממש לא בהכרח רואים.. הם יכולים להיות סימפטיים ופתאום תפגע להם בכבוד..

קליט

New member
כולנו גאוותנים לא קטנים

ואצל האשכנזים יש הרבה סגנונות . האשכנזים קרים יותר וזה לא בהכרח קשור לגאווה

אין לי בעיה עם אשכנזים. אני צחקתי..

ואמת שהם קרים יותר. אבל לא חסר ספרדים קרים.. והגאווה באמת לא קשורה. הם גם קרים וגם גאוותנים.. :p

קליט

New member
אני חוזר בי שכולנו גאוותנים

יש עידות מסוימות שיש בהם יותר גאוותנים .

יש מצב

ואני לא התכוונתי לדבר אישית. ממש אין בכוונתי לפגוע. אין לי כלום נגד עדה זו או אחרת. וודאי שלא נגד אשכנזים.

קליט

New member
כולם אהובים

כל אדם עם היתרונות שלו . יש שעידה מסוימת /לא/ מלהיבה אותנו וגם זה בסדר

קליט

New member
אתה איש חביב ומוכשר, פיקח ויודע ספר . .

אני מפציר בך שתשתתפר בנושא של "לא תונו איש את עמיתו" ו"לא תיקום" . אני לא מקנא בך אם תגיד לאשתך "קשקשנית" .

שםאנילא

New member
היא לא אישתי ב"ה...ומה יש בלא תיקום כשאני מבק

מבקש מקור הלכתי על מנת ללמוד?

קליט

New member
אם אתה מדבר אל מיס בזילזול ואתה קורה לה קשקשנית

אז יתכן מאוד שאתה עובר על מצוות מסוימות בתורה . אגב, מיס היא מאוד פקחית . מה זה נטפלת אליה ? . . . זה מאהבה ? . . .

שםאנילא

New member
היא יודעת שאני מעריך אותה...איני יכול להעריך

אדם שזורק דברים באויר שהם לא בדוקים במיוחד כשזורקים כאן הלכות... קשקשן זה אחד שלא מעמיד את דבריו ומוכיחם כשהדפוס הזה נהפך לקבוע...

קליט

New member
ידידי

אתה לא נשמע טוב . אני מציע לך לחשוב פעמיים ושלוש לפני שאתה מגיב . התירוצים שלך לא משכנעים . אתה אמור לנהוג כבוד גם במי שלא מביא מקורות לדבריו . . אתה אלוף בתירוצים . בסופו של יום לא כל אחד כאן רואה את התירוצים שלך, והרושם שאתה עושה הוא לא מרנין במיוחד . בברכה,

למעלה